Arama sonuçları: *

• Users: bakisever
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

RX 6700 için Monitör önerisi

kendime ve kuzenime monitör arayışımız var ben ryzen 5 5500 ve rx 6700 ekran kartı kullanıyorum asus vq249q1a monitör kullanıyorum 2k yeni mönitör almak istiyorum IPS renk gamutu iyi olan mümkünse hoparlörü olsun. genelde hikayeli oyunlar oynadığım için renk canlılığı ve masada yer kaplamasını...
  2. B

Gaming gen soğutucu önerisi

Gaming gen trden iyzico ve parolapara kampanyası ile işlemci soğutucu almayı düşünüyorum. Thermalright Assassin X 120 R Digital ARGB White TL-P12W-S bu modeli düşünüyorum. Türkiyede çekilmiş inceleme videosu göremedim ama assasins king se modelinin incelemesi var. Hangi soğutucuyu almalıyım...
  3. B

İnternet aboneliğimi fesih edebilir miyim

dün fiberix internet için abonelik yaptım bugün internet bağlandı ama gördüğüm kadarıyla başka sağlayıcının altyapısı varmış yok görünüyordu. 16 Mbps hıza 400 lira olarak sözleşme ama diğer sağlayıcı aynı ücrete 100 Mbps hız sunuyor. 14 gün dolmadan haklı olarak fesih yapabilir miyim
  4. B

Wifi 6 Fiber Modem önerisi

Epeyden filtreleyerek modem aradım En düşük modem fiyatı 2700 civarı çıktı Resmini koyduğum modemi buldum. Altyapı şuan binada yok yeni taşındık türk Telekom yakında getiricek 100 mbps hız kullanıyordum. 1000mbps geçmeyi düşünüyorum altyapı getirirlerse yakın yerlerde var. 100 mbps ve 1000...
  5. B

Turkcell faturalı hat tarife önerileri

Turkcell faturalı hat kullanıyorum 17 gün sonra kontrat bitiyor. Turkcell çekmiyor memnun değilim. Türk Telekom hattın hava koşullarındsn etkilenmediğini iddia ediyor. Turkcell de veya türk Telekomda en az 20 GB internetli tarife önerir misiniz?
  6. B

Yerden Isıtma kombi önerisi

Gaziantepte 2+1 yerden ısıtma daire için kombi önerisi yapabilir misiz ara kat yalıtım var 95 m2 oturum var
  7. B

Yardım işlemci sıcaklığı görünmüyor

işlemcinin sıcaklığı uygulamada bir süredir görünmüyor nasıl düzeltebilirim bu sorun kısa bir süredir var işlemci sıcaklığını test etmek için test açtım furmark testi ve 93 dereceyi gördü en son o durumu hatırlıyorum sonra sıcaklık görünmedi biosa girip bişey yapmadan çıkınca işlemcinin...
  8. B

ryzen 5 5500 ve XFX Speedster SWFT 210 RX 6650 XT CORE sistem uyumu ve sıcaklık

XFX Speedster SWFT 210 RX 6650 XT CORE ryzen 5 5500 Kingston Fury Beast RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL17 Dual Kit PC RAM gigabyte b450 mk GAMEBOOSTER GB-PE05B 600W 80+ RGB TEMPERED GLASS MID TOWER ATX SİYAH KASA 1tb mld ssd sistem bu şekilde uyumlu mu sizce ve sistemin donanımları sıcak...
  9. B

Asus vg249Q1a ekranda çizik

1 sene önce aldığım Asus monitörde bu sıralar çizikler başladı ekranın en üst kısmında yatay çizikler oldu Chrome açınca beyaz yer denk gelince çizgi görünmüyor sadece renkli yerlerde çizgiler görünüyor. Başka bilgisayarda o bilgisayarin kabloları ile denedim çizikler oldu kendi kasama başka...
  10. B

Xbox mi dualshock mu?

Pes 2019 oynuyorum ve diğer maç oyunları için oyun kolu almak istiyorum Xbox mi almalıyım dualshock mu Ve bunlar arasında oyunlarda ve özellik olarak ne fark var yardımcı olursanız sevinirim
Geri