Arama sonuçları: *

• Users: Norax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Kasanın ARGB Işıklarını Bilgisayardan Kontrol Etme

daha yeni bir hazır sistem aldım kasası bu https://www.gaming.gen.tr/urun/5497...0-mid-tower-matx-maxpro-iii-700w-gaming-kasa/ ama kasada anakartta argb olmasına rağmen asusun programından kontrol edemiyorum sanırım montajda bağlamamışlar bende neyi nereye bağlayacağımı bilmiyorum yardımcı...
  2. N

Anakart üzerinden rgb kontrol etme

Anakart üzerinden rgb kontrol etmek istiyorum ama sanırım bağlı değil anakartım asus prime h610-k argb yardımcı olursanız sevinirim
  3. N

1500TL mouse önerisi

Bütçem 1500tl valorant tarzı oyunlar oynuyorum çok anlamam mouse işinden yardımcı olursanız sevinirim
  4. N

1500TL Kulaklık Önerisi

1500tl bütçem var kulaklıklardan çok anlamam bütçem belki biraz artabilir şimdiden teşekkürler
  5. N

1500TL klavye önerisi

Çok sesli olmayan (red switch sanırım) %100 boyutlu bir klavye arıyorum. yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
  6. N

27k Bütçe İle Sistem Toplama

https://www.gaming.gen.tr/urun/386230/nova-dual7700xt-intel-i5-12400f-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#reviews Bu sistemi düşünüyorum. Parçaları tek tek toplamaya göre bayağı bir indirim oluyor yanlış hesaplamadıysam. Siz ne düşünüyorsunuz alınır mı...
  7. N

Amd ekran kartlı 30k ya sistem toplama

Bütçem 30k zorlarsam belki 31k olur bu bütçeye Amd ekran kartı almak daha mantıklı olur ddr5 güzel bir sistem önerirsiniz bu hafta almayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler
  8. N

35 Bin TL Sistem Toplama

Maksimum bütçem 35k. NVIDIA ekran kartlı, AMD işlemcili bir sistem toplamak istiyorum. Bu bütçeye uygun bir sistem bulmama yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  9. N

30-40k Elektrikli Scooter Önerisi

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar bütçem maksimum 40k ama isteklerimi karşılayan daha uygun bir model varsa daha iyi olur şehir içi okula git gel için kullanıcağım sık sık seyahat ettiğim için ortalama bir sedan bagajına sığabilmesi önemli yokuş çıkması önemli süspansiyonu da iyi olmsaı güzel...
  10. N

12000-13000₺ bilgisayar toplama

11 yaşındaki ufak kardeşim benim bilgisayarıma musallat olmaya başladı bende bunun için ona bir sistem toplamaya karar verdim oynadığı oyunlar yüksek sistem gerektirmeyen oyunlar Minecraft valorant GTA tarzı bütçeye monitör dahil değil şimdiden teşekkürler
  11. N

RTX 4070 ti sistem toplama

Rtx 4070 ti sistem toplamak istiyorum parçaların markaları ekran kartı anakart falan asus Gigabyte msı gibi markalar olsun işlemci soğutucu psu ram m2 için özel bir markaya gerek yok bilindik ve güvenilir olması yeter ram 32 gb m2 2tb olabilir ddr5 olabilir rgb olması taraftarıyım parçaların...
  12. N

RTX 4070 Tİ sistem toplama

Rtx 4070 ti sistem toplamak istiyorum parçaların markaları ekran kartı anakart falan asus Gigabyte msı gibi markalar olsun işlemci soğutucu psu ram m2 için özel bir markaya gerek yok bilindik ve güvenilir olması yeter ram 32 gb m2 2-1tb olabilir ddr5 olabilir rgb olması taraftarıyım parçaların...
  13. N

Topladığım RTX 4070 Tİ SİSTEM nasıl

Merhaba aşağıdaki sistemi topladım ama eksikleri var onları tamamlarsanız sevinirim kasa MSI olabilir bütünlük açısından ama eğer güzel bir model yoksa başka bir markada olabilir sıvı soğutma 240mm yeterli olur mu yoksa 360mm olması daha mı iyi olur yazarsanız sevinirim lütfen bütün parçalar...
  14. N

RTX 4070 Tİ SİSTEM İYİMİ

Merhaba Bu sistemi topladım ama eksikleri var onları tamamlarsanız sevinirim kasa MSI olabilir bütünlük açısından ama eğer güzel bir model yoksa başka bir markada olabilir sıvı soğutma 240mm yeterli olur mu yoksa 360mm olması daha mı iyi olur bunun dışında eğer kullandığım parçalarda bir...
  15. N

Topladığım RTX 4070 Tİ SİSTEM NASIL

Merhaba aşağıdaki sistemi topladım ama bazı eksikleri var onları tamamlarsanız sevinirim kasa MSI olabilir bütünlük açısından ama eğer güzel bir model yoksa başka bir markada olabilir sıvı soğutma 240mm yeterli olur mu yoksa 360mm olması daha mı olur belirtirseniz sevinirim bunun dışında eğer...
  16. N

RTX 3080 sistemde hangi yükseltme yapılmalı

https://www.gaming.gen.tr/urun/161465/nova-12400f-intel-i5-12400f-asus-geforce-tuf-rtx-3080-gaming-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sisteme hangi işlemciye yükseltirsek darboğaz yapmaz anakart yükseltmeye gerek varmı ram yükseltiyimmi 32gb yapimmi 2k darboğaz yaparmı 4k...
  17. N

30-35k Hazır sistem önerisi

30 35k bütçem var darboğaz yapmayacak uzun süre (8-9 sene) sesini çıkarmıyacak yeni çıkan oyunları en yüksek ayarlarda oynatacak bir sistem arıyorum nvıdıa olursa sevinirim rtx in nimetlerinden faydalanmak istiyorum
  18. N

13000 lira monitor dahil hazır sistem önerisi

13000 TL bütçem var AMD NVIDIA fark etmez monitor ün ips olması daha iyi olur monitor bütçeyi aşabilir çok sıkıntı değil.
  19. N

Rtx 3080 için monitor tavsiyesi

https://www.gaming.gen.tr/urun/161465/nova-12400f-intel-i5-12400f-asus-geforce-tuf-rtx-3080-gaming-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistem için bir monitor önerebilirseniz sevinirim. Bütçem 6 7k IPS panel 2k 27 inch veya daha büyük bir monitor tavsiyeniz varmı.
  20. N

RTX 3080 Lİ BU SİSTEM Alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/161465/nova-12400f-intel-i5-12400f-asus-geforce-tuf-rtx-3080-gaming-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Arkadaşlar bu sistem alınır mı yükseltme yapmama gerek varmı yardımcı olursanız sevinirim
Geri