Arama sonuçları: *

• Users: kleyzx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kleyzx

Hacintosh kurarken "please go to panic.apple.com" hatası

Başlıkta da yazdığım hatayı alıyorum. Aşağıdaki linkteki çözüm yöntemini denedim ama çalışmadı. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. https://www.technopat.net/sosyal/konu/macos-kurulumda-please-go-to-https-panic-apple-com-to-report-this-panic-hatasi-veriyor.2407994/
  2. kleyzx

Bitlocker şifremi kabul etmiyor

Merhabalar chat gpt ile kendi pcme hem Linux hemde hazırda var olan Windows kullanmak istedim fakat bitlocker hem linuxu kurmama hemde Windows a geri dönmeme engel oluyor. Kendi iznim olmadan Microsoft un koyduğu şifreyi öğrenmek için kendi web sitendeki şifreyi girdim. Fakat doğru olmasına...
  3. kleyzx

Ps 5 kontrolcü drift sorunu

Rocket league deadzone testinden sonra sol joyistikte 0.5 drift çıktı. Ama ben bunu oyunlarda fark etmedim. Bu drift problemi daha fazla artar mı? (Ürün ithalatçı garantili olduğu için iade edemem)
  4. kleyzx

Bu dosya virüslü mü?

https://www.virustotal.com/gui/file/6ad03e8acd6fbf9b7cc4aa292ddeb6a22d87e7ded91d685407a74191aad3b7ed Bu dosya virüslü mü?
  5. kleyzx

Rdr1 Nereden Yüklemeliyim?

Rdr 2 yi bitirdikten sonra hikayesi için rdr1 i oynamak istedim. Fakat 30 dolar ve hantal bir oyun olunca emulatör ile oynayacakken ana menüde 5 fps'i görünce alt f4 attım. Bari crack oynayayım dedikten sonra dodide indirdiğim setup exe Virüs total'den 4 tane uyarı yedi. kasperky'ım var fakat...
  6. kleyzx

Eski pc oyun önerisi

Eski ve her gün 2 saat oynanıp bitirilebilecek oyunlar arıyorum. Önerileriniz bekliyorum. :hackerman: Not: 2000'den sonrası olursa daha iyi olur.
  7. kleyzx

Valorant'ta dpi kaç olmalı?

Valorant'ta daha yeni başladım ve yüksek dpi ile oynuyordum. Bazı konularda gördüğüm gibi dpi 800 yapmaya karar verdim. Fakat mouse artık çok yavaş geliyor. Yüksek dpi ile oynayabilir miyim? Veya düşük dpi da alışılabiliyor mu? eski dp: 2500 eski oyun hassasiyeti: 1.3
  8. kleyzx

Bu dosya virüslü mü?

Merhabalar macos teması için MyDockFinder indirecektim ama 5 virüs çıktı. False positive mi? https://www.virustotal.com/gui/file/61f45395720ee90c6be22306b20cbe87c345ac895a852e4e87f932a9bbd83418
  9. kleyzx

Bu dosya virüslü mü?

Eski spiderman oyunlarını oynamak için crack türk sitelerinden indirdim ve exe dosyasını tarattığımda 2 tane virüs çıktı. Bunlar virüsmüdür?
  10. kleyzx

Pc ye virüs girdi mi?

Merhaba, laptop kullanıcısıyım. Sabah uyandığımda kilit ekranının monitörüme geldiğini fark ettim. Ancak laptopun kapağı kapalı olmasına rağmen çalışıyor. Fanları kontrol ettiğimde ise normal hızda çalışıp soğuk hava veriyorlardı (tüm gün çalışmış olabilirler). Ve gariptir ki kilit ekranını...
  11. kleyzx

Eski oyunlar nereden indirilir?

eski oyunları cracksiz bir şekilde nerden indirebilirim?
  12. kleyzx

Çözüldü✓ 26 k sistem tavsiyesi

Merhabalar kardeşim için 26 k pc önerir misiniz? (nvidia olursa güzel olur.)
  13. kleyzx

Bu sistemde darboğaz olur mu?

Merhabalar kardeşim için pc alıyoruz. Bu sistemi seçtik ama darboğaz olup olmayacağını bilmiyorum ve insanlar pc build gibi sitelerden bakılmaz diyorlar. Sizce bu pcde darboğaz olur mu? https://www.incehesap.com/genesis-prime-tavsiye-sistem-fiyati-81973/
  14. kleyzx

Bu dosya virüslü mü?

Merhabalar türkçe yaması olmayan oyunlar için mort indirecektim ama kendi kurulum dosyasını tarattığımda 2 tane virüs gözüküyor. Ama Kaspersky ve Malwarebytes bu dosyanın güvenli olduğunu söylüyor. İndirmeli miyim?
  15. kleyzx

Yeni aldığım monitör çalışmıyor

Merhabalar yeni monitör aldım ama no signal hatası alıyorum bunun çözümü nedir?
  16. kleyzx

Telefonun açma kapama tuşu çalışmıyor

Merhabalar huawei mate 20 pro kullancısıyım ama maalesef geçen hafta telefon kapının kenarına vurdum. Bu yüzden açma kapama tuşu ezildi. Zor olsada kullanabiliyordum ama artık telefon bazı uygulamaları bile açamıyor (Donanım sıkıntısından bahsetmiyorum). Bu yüzden telefonu resetlemek istiyorum...
  17. kleyzx

Sıkıcı olmayan indie oyun önerisi

Merhabalar bu sıkıcı yaz tatilinde beni sıkmayacak bir indie oyunlar arıyorum. Her öneriye açığım. :blobdance:
  18. kleyzx

Kaspersky virüsü göremiyor

Merhabalar cemu emulatör için indirdiğim dosyada 22 tane virüs çıktı virüs totalden. Sonrasında ise teyit etmek için kaspersky da dosyanın kendisini tarattım ve virüs tespit edemedi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
  19. kleyzx

Konu başlıklarının yanlış yazılması

Son günlerde forumda dolanırken her ana sayfayı yenilediğimde ÖZELLİKLE yanlış yazılmasın diye "Yeni konu açarken dikkat etmeniz derekenler" adlı bilgilendirici metin zaten var. ama insanlar bunu okumayıp başlığa "acil yardım" yazıyorlar veya yanlış konuyu seçiyorlar. Ama bi taraftan bakılırsa...
  20. kleyzx

Ryujinx oyun açılmıyor

Merhabalar bugün denediğim ryujinx emulatörü oyunnu açarken siyah ekranda kalıyor ve uygulama kendi kendine kapanıyor. Bu sorun donanımımdan mı kaynaklı yoksa yazılımsal bir şey mi? Ekran kartı: quadro p 4200 işlemci: intel i7 8850h Ram: 16 gb
Geri