Arama sonuçları: *

• Users: Mans
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Pc çalışıyor , görüntü gelmiyor

Yeni pc topladım , pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor, anakartta kırmızı ışık yanıyor. Sebebi nedir? Anakart=colorful b650m-plus En soldaki yanıyor
  2. M

İşlemci olarak ne almalıyım

7800x3d =16 bin tl 9700x = 13 bin tl Genellikle oyun oynuyacağım size hangisini almalıyım aradaki 3 bin değer mi?
  3. M

Kendi Kendine klavye tuşlarına basıyor.

bilgisayar sarjda iken kendi kendine ctrl,alt gr,alt tuşuna basıyor ve bütün cihazları klavye olarak görüyor.Arada yapıyor ama kapatıp açtığımda düzeliyor 10 dk sonra tekrar başlıyor.Nedeni nedir?
  4. M

sistem aldım sizce iyi mi?

böyle bir sistem aldım sizce fiyatına ögre iyi mi bütçem maks bukardı.
  5. M

7000tl bütçem var monitör önerisi

7000tl civarı bütçem var ips,27inç bir monitör almayı düşünüyorum aklımda bu var, sizce almalı mıyım? https://ty.gl/mtschox4ol
  6. M

Steam Hesabım Dolandırıcılıktan Kısıtlandı Ne Yapmam Lazım?

Tosla adlı banka uygulamasından %50 cashback veriyor diye epin.com.tr den 40tllik epin satın aldım bana kart bilgileri verdiler ve o bilgileri girince dolandırıcılıktan hesabın kısıtlandı diye bildirim geldi ne yapmam lazım ?
  7. M

Rtx4060 laptobum düşük fps alıyor

Rtx4060 i5 12450H g870 excalibur markalı laptobum gta 5 ve csde işlemciyi ve ekran kartını tam kullanmadığı için düşük fps alıyor cs 150-200 arası gta5de 80-120 arasında nasıl çözebilirim?
  8. M

25K laptop önerisi. .

Gaming laptop almayı düşünüyorum maks bütçe 27k aklımda excalibur rtx4060 atmış var sizce almalı mıyım?
  9. M

Çözüldü✓ N5110 bilgisayarımı gpt yaptım siyah ekran veriyor ne yapmalıyım?

Ssd hızım düşük olduğu için mbrden gptye geçmek istedim fortmat flashımı takıp shift+f10 yapıp gptye geçirdim Windows kurmak için yeniden başlattığımda Windows usbsini görmüyor veya giremiyorum Windows silindiği içinde siyah ekranda kaldı ne yapmalıyım?
Geri