Arama sonuçları: *

• Users: yusufpalut
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Türk Telekom ZAM HAKKINDA

Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar benim sorum türk telekom zammı ile ilgili. Baktığım zaman 1 temmuzda zam geleceğini gösteriyor fakat bazı yerlerde 16 temmuz diyorlar ben şimdi diyelim ki 5 temmuzda ev interneti bağlattım bana zamlı fiyat mı uygulanacak yoksa zamsız fiyat mı
  2. Y

TÜRK TELEKOM ZAM HAKKINDA

Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar benim sorum türk telekom zammı ile ilgili. Baktığım zaman 1 temmuzda zam geleceğini gösteriyor fakat bazı yerlerde 16 temmuz diyorlar ben şimdi diyelim ki 5 temmuzda ev interneti bağlattım bana zamlı fiyat mı uygulanacak yoksa zamsız fiyat mı
  3. Y

GAMİNG GEN TR MAĞAZA ALIŞVERİŞİ

İyi günler arkadaşlar yarın Gaming gen trden bir sistem alacağım fakat kargoya güvenmediğim için mağazadan teslim alacağım mağazadan teslim alacağım zaman ödemeyi orada yapabiliyor muyuz bilen varsa cevaplayabilir mi
  4. Y

AKTİF CLASH OF CLANS OYNAYAN VAR MI?

Arkadaşlar aktif olarak clash of clans oynayan kişiler var mı aranızda var ise klanıma beklerim klan kodumuz #2YCPQQV8P
  5. Y

Rtx 3060 intel i 5 11400f sistem nasıldır?

Spatha | Intel i5 10400F | 16 GB DDR4 | RTX 3060 12 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı https://www.incehesap.com/spatha-oyuncu-bilgisayari-fiyati-60385/?hsu=401239,401221,401224,455962,448644,401371?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile Arkadaşlar bu sistemi beğendim sizce nasıl bu...
  6. Y

Rtx 3060 monitör dahil 20-21 k sistem önerisi

İyi forumlar arkadaşlar ben bu hafta pc hazır sistem almayı düşünüyorum. Rtx 3060 monitör dahil 20-21k hazır sistem önerisinde bulunur musunuz?
Geri