Arama sonuçları: *

• Users: Mert_007
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mert_007

Lando Norris Dünya Şampiyonu Oldu

2025 sezonu bitti ve son yarışı 3. bitirip puan farkıyla kazanmayı başardı. Son yarışı Verstappen kazandı ama şampiyonluğu kazanmaya yetmedi. Sizin düşünceleriniz ve görüşleriniz nelerdir?
  2. Mert_007

Samsung Üçe Katlanır Telefonunu Tanıttı

Siz bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen benim çok hoşuma gitmedi. Huawei'nin Mate XT modeli bence daha iyiydi. Her ne kadar patenti Samsungdan alsa da ister 1 2 3 ekran kullanabiliyoruz ama Samsungda sadece 1 ve 3 olarak kullanabiliyoruz. Birde ne kadar kullanırız bilmem ama Huawei de...
  3. Mert_007

40k Civarina En Iyi Laptobu Önerir Misiniz?

Aklımda bu var. Bundan daha iyisi şuan var mı bu fiyatlara? https://www.trendyol.com/lenovo/loq-15arp9-ai-amd-ryzen7-7435hs-24gb-1tb-rtx4060-15-6fhd-144hz-freedos-83jc00fjtr-gaming-laptop-p-922703766
  4. Mert_007

Vivo X200 Ultra Kullanan Var Mı?

Kullanan varsa birkaç sorum olucak cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum. 1. Hat kapanınca 4 ay çift telefonla mı geziyorsunuz? Gezdiğinize değiyor mu? 2. Ana kameranın 35mm olup dar olması bir sorun yaratıyor mu? Geniş açıyı kullanıp x200 pronun ana kamerasındaki gibi çekebiliyor muyuz? 3...
  5. Mert_007

Sim Race Oyunlarında AMD Mi Yoksa İntel Mi Daha İyi Olur?

FPS oyunlarında zaten aşırı aşırı farklar varda orası okey. Assetto corsa compezitione ya da İRacing gibi oyunlarda yapay zekalara karşı yarışırken ya da multiplayer oynarken işlemciye çok yük biniyor. Bu tarz ağır similasyon oyunlarında intel mi daha iyi yoksa amd mi? Bilenler var mı? Mesela...
  6. Mert_007

Asus Dual 5060 Vatan Web'e Özel 15.299 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-8gb-gddr7-128bit-dlss-4-ekran-karti.html Akakçede 17k https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rtx-5060-dual-oc-edition-dual-rtx5060-o8g-128-bit-gddr7-8-gb-fiyati,1017792024.html
  7. Mert_007

Yardım Laptop Oyun Oynarken Bazen "Turuncu" Ekran Veriyor Neden?

Bazen assetto corsayı açtığımda turuncu ekran yiyorum. Bazende oyunu açıyor kulaklığı sonradan takıcak olduğum zaman yiyiyorum ya da soğutucuyu takarken yiyorum. İnternetten bulduğum kadarıyla gpu kaynaklı sanırım. Bunun çözümü nedir ve neden olur? Güç kaynağı ile ilgili bir zorlanmaya veya...
  8. Mert_007

Sim Racing le Uğraşan Ya Da Oynayan Var Mı?

Assetto corsa, ac compezitione, F1, racing gibi oyunları amatör ya da profosyenel vs. Oynayan iyi tur süresi yapmaya çalışan var mı? Varsa sohbet etmek danışmak isterim. Varsa yaptığı iyi turlarda hangi oyun hangi pist hangi araç ve süresini yazabilir mi?
  9. Mert_007

Türk Sim Race İçin Aktif Platform Var Mı?

Assetto corsa f1 ACC gibi oyunlarda yaptığımız süreleri hataları tartışıabileceğimiz ve ya yardım ve tavsiye alabileceğimiz aktif bir platform ya da site var mıdır? Mesela atıyorum ben şu pistte bu süreyi yaptım nasıl? Kendimi nasıl geliştirebilirim? Tarzında bunlara cevap verebilecek kişilerin...
  10. Mert_007

Yardım Laptop Açılmıyor

Normal bir şekilde oynarken kapandı. Sonra dedim neyse bir şey olmaz sonra bu 2 3 kez daha teklarladı. Şimdiyse laptop hiç açılmıyor. Güç ışıklanırda hiç bir ışık yok. Anakartlık bir durum mudur yoksa kablodan mı kaynaklı? Kabloda şu kutu gibi olan şeye güç geliyor ışığı yanıyor ama ucundaki...
  11. Mert_007

Yardım Telefon Çok Yavaşladı Sebebi Nedir?

Babamda redmi 10 2022 var. Evet işlemcisi güçlü değil hatta çok güçsüzde ama ilk başlarda böyle değildi. Son 1 aydır falan aşırı yavaşladı. Chorumu bile zor açıyor candy crashı ancak oynatıyor. 2 saniye çıkıp girince baştan başlıyor. Candy crushta ısınınca arayan olunca telefon çalıyor ama...
  12. Mert_007

Yardım Assetto Corsa Modda Çöküyor

Ac ye amg one modu indirmiştim ama oyuna girmeye çalıştığımda çöküyör. Launcheri geliyor ordan başlata bastığımda yükleniyor sonra birden çöküyor. Bunun sebebi nedir nasıl çözülür bile var mı? Birde şöyle kaliteli ve gerçekçi bir GT3 aracı modu öneriniz var mı? Mesela bu porschenin modu var mı?
  13. Mert_007

Lansmanı Bile Yapılmamış Telefonun Kutusuna Nasıl Sahip Olabiliyorlar?

Bu ilandaki kutuları nasıl alabiliyorlar ya da bulabiliyorlar? Telefonun daha lansmanı yapılmadı 13 ekimde yapılcak ama bu adam x300 üde prosunuda almış ya da başka bir şey var...
  14. Mert_007

İncehesaptaki Müthiş (B)İndirim

Şuan düşmedi ama i7 265k 22k tl. Normal en düşük fiyatı 15k civarı. Şimdi bunlar 16kya düşürüp 5k indirim yaptık alın mı dicek nasıl olacak?
  15. Mert_007

Amd İşlemcilerde Gecikme Olduğu Doğru Mu?

Bir ara bu forumda bununla iligi bir şey okumuştum. Doğru mudur? Amd İşlemcilerde gecikme olup 10 adamdan 5 ini vurabiliyorsak İntel İşlemcilerde gecikme olmayıp 10 adamın 8 ini vurabilme gibi bir idda/teori/olay vardı bu ne kadar doğru ya da gerçek iyi bilen birisi var mı? Mimariden olduğu...
  16. Mert_007

Telefon yere düştü ve ekranı açılmıyor

Redmi note 8 pro telefonum yere düştü kulak hizamın biraz daha üstünden. İlk başta ekran vardı sonra koyup bir süre sonra geri alınca ekranı gelmemeye başladı. Telefona atadığım flaş yakmak için 2 kez güç tuşuna basınca açılan flaş hala açılıyor. Arama gelince titriyor ekranı yukarı kaydırıp...
  17. Mert_007

Buzdolabına koyduğum suların tadı neden berbat oluyor?

0.5lik normal su şişelerinde koyduğum suyu soğuduktan sonra aldığımda tadı berbat oluyor böyle bir ekşi değişik bi tuhaf oluyor. İcilmicek derecede. Buzdolabına koymayıp sıcak içtiğimde bu olmuyor sorun buzdolabında mı ya da başka bir şey mi? Buzdolabi desem şişenin kapağı kapalı koku vs...
  18. Mert_007

Not almak icin asus vivo book s14 mü samsung tab s10+ mı?

Hangisi daha iyi olur Asusda kalem geliyor mu ? Not almak için hangisinde daha güzel destekler var? Ve hangisi daha rahat olur?
  19. Mert_007

Yardım 30k Civarına Not Almak İçin Tablet Önerir Misiniz?

(konu yanlış olabilir kusura bakmayın) Bu bütçede esas amaç not almak için olan bir tablet önerir misiniz? Ekranı ve kalemi güzel olsun ve en az 5 6 sene kullanabiliyim.
  20. Mert_007

Yardım Ekranda Çok Fazla Yırtılma Oluyor Nasıl Çözerim?

Minecraft vs. gibi oyunları oynarken çok fazla yırtılma oluyor. Ayarlarda vsync açıyorum ama geçmiyor. Ekran katrım gtx950m Gsync var mıdır? Varsa nasıl kullanırım? Yoksa bu sorunu çözebilir miyim başka şekilde?
Geri