Arama sonuçları: *

• Users: Kolistirva
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kolistirva

Gürcistana Neden Gitmemelisiniz (Tamamen Tecrübeler)

Değerli arkadaşlar burada tamamen kendi tecrübelerim ve bazı insanların(internet fenomeni ve .... lalelerinin) Gürcistan övmesini görünce artık bazı yerlerde gerçekleri anlatmanın zamanı geldi diye düşündüm. O yüzden detaylı bir yazı yazıyorum sizin için. Yazıda Gürcistanın Başkenti TİFLİS şehri...
  2. Kolistirva

Claw's Z10 Masaj Fonksiyonlu

Dostlar bu koltuktan aldım. Sağolsun @Abdullah Hacıgül harika bir indirim ayarlattı. Bu koltuk kurulu gelmiyor herhalde biz kuruyoruz da zor mu daha önce alıp kuran var mı, internette videosunu falan da bulamadım üretici sitesini de bulamadım.
  3. Kolistirva

NextStar YE-55IDWG11 55'' MiniLED TV 19500 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FXV476G3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Arkadaşlar ben bunu aldım, bana yeterli geldi. Yüzde 45 indirim diyor amazon 65 inç olanı çok beğenilmişti. Benim gördüğüm sadece bunda subwofer yok.
  4. Kolistirva

PCH GHOST(BEYAZ) SİSTEM, RAMLAR VİDEODAN FARKLI VERİLDİ.

Merhaba arkadaşlar ben bu hafta bu videoda olan sistemi satın aldım faturası vs de elimde. Ramler ise burada crucial pro videoda vatanın bana ve herkese verdiği Ram ise Xpg Lancer Black 5600 8Gb Single RAM Mağazada bir de videoyu açıp kavga ettim teslim alırken. Ne edeceğimi de bilmiyorum...
  5. Kolistirva

Çift Mönitör Kapanıp Açılma Sorunu

Arkadaşlar çift mönitör kullanıyorum, 3060 ekran kartı var. LG 27GP850 ve Samsun P2250 Mönitör var. 1. Mönitör artık uykuya mı geçiyor kapanıyor mu ne oluyorsa, sistem 2. mönitöre geçiyor ve sonrasında tekrar 1. mönitör açılıyor. Bu sırada 2. mönitöre koyduğum firefox tabları ve diğer şeyler hep...
  6. Kolistirva

Başıboş Köpek Sorunu, Siyasilerin Sessizliği, Mama Lobisi

Arkadaşlar burada elimden geldiği kadar farkındalık yaratıp sizi bu konuda bilgilendireceğim. Son 1 yılda 38 insanımız başıboş köpeklerin saldırısıyla ölmüştür. Bunların çoğunluğu çocuk olmakla, yapılan trafik kazaları ve kuduz temaslı olanlar, ayrıca medyada duymadıklarımız bunlardan hariçtir...
  7. Kolistirva

Anakarta Takılan Soğutucu ve Ağır Malzemeler.

Arkadaşlar artık hepimizin malumu anakarta Ekran kartı olsun, işlemci soğutucular olsun at kadar. Bunlar da kasalar düz şekilde dururken, yer çekimine karşı eğimli takılıyoruz. Yani şöyle Kasa İçindeki anakart. I ı I-----------İşlemci Soğutucusu I I-----------Ekran KARTI I Şimdi biz bu...
  8. Kolistirva

AMD sürücüleri neden çalışmıyor? AMD Ne yapıyor?

Bir çok kişinin NVDİA ekran kartı istemesinin sebebi yazılımın stabil ve güzel olması. AMD yazılımının sorunlarını her yerde bildiği halde herhangi bir işlem yapmamakta. Acaba bu konuda neler yapılabilir? AMD Türkiye bu sorunları iletebilir mi? Yazılımcılar neden kovulmuyor bu kadar soruna...
  9. Kolistirva

1060 Ekran kartından 3060'a geçtim fps düştü.

1600x işlemci, 3060 ekran kartı. Mönitör 2K LG ultragear. PSU 700 watt 120 FPS aldıgım dota 2 de 80-90'a düştü fps ayarlar her şey aynı. Bu nasıl iştir anlamadım bunun çözümünü bilen var mı?
  10. Kolistirva

LG 27GP850 ÇİFT MÖNİTÖR SORUN YAŞAMA

Arkadaşlar çift mönitör kullanıyorum, 3060 ekran kartı var. LG 27GP850 ve Samsun P2250 Mönitör var. 1. Mönitörü GYSNC yaparken diğerine geçiyor. LG 27GP850 birinci mönitör bu, GYSNC aktif etmeye çalışırken 2. mönitöre geçip işlem yapmaya çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözeceğiz, bilen var mı?
  11. Kolistirva

AMD RYZEN 1600X işlemci, RTX 3060 Ekran kartı DARBOĞAZ olur mu?

Ekran kartını yenileyeceğim, 1060 3 gb ekran kartından 3060 12 gb'ye geçeceğim. 2K mönitör aldım, acaba darboğaz olur mu? Oyunları verimli oynayabilir miyim? 2K'da
  12. Kolistirva

Sayın Abdullah Kardeşim Ekran Kartsız Pc İstiyoruz!

@Abdullah Hacıgül senin sayende bir çok kişi pc sahibi oldu öncelikle allah razi olsun. Yaptığın bu değerli işler için çalışmalar için çok teşekkürler. Mümkünse şu sıralar dolar da patlamadan ekran kartsız ama gelişime de açık bir PC projesi yapar mısın. Yap bi kral hareket, çoştur bizi başkan. :)
  13. Kolistirva

Türkiyenin ALT Yapısını ARTTIRMAK için Toplu Halde Çalışmak

Değerli arkadaşlar bireysel olarak burada neler yapabiliriz size bunu yazacağım ve inanın etkili olacak! Bunu etrafınızda internetten şikayeti olanlara da zorlayarak yaptıracağız. Öncelikle ülkemizi 20 yıldır yöneten Ak partinin iletişim merkezi AKİM'e bu konuyu talep olarak yazacağız...
Geri