Arama sonuçları: *

1. E

Oyun arkadaşı arıyorum

Yaş 22 GTA 5 Valorant ve bu tarz oyunları oynıycak arkadaş arıyorum dc var
  2. E

Suriyeli kadınla evlenmek

Arkadaşlar malum ülkede ekonomi almış başını gitmiş bu durumda evlilikte çok zorlaşmış evlenmeye kalksan 250 bin lirayı gözden çıkarmak lazım ama suriyeli kadınların o kadar çok isteği olmadığını duydum hem dindar olmaları hemde eşlerine çok sadık oldukları söyleniyor sizce olur mu.. (Türkçe...
  3. E

Oyun satan platformlar güvenilir mi

Ben bi platformda ac unityi 55 tl gördüm bu tür yerlerden oyun alınır mı alınırsa pcye virüs falan bulaşır mı
  4. E

Oyun arkadaşı arıyorum

Selamlar 21 yasındayım her türlü oyunu oynıyacak ekip arıyorum gta 5 playlist valorant csgo her türlü oyunu indirebilirim size göre haraket ederim discord var
  5. E

Ekran kartımı hangisiyle takas edersem mantıklı olur?

Rx6650xt ekran kartı kullanıyorum bir problemim yok sadece arada sırada haftada 1 kere wattman hatası veriyor buda artık hevesimi kursağımda bıraktı. Nvidiadan hangi ekran kartıyla takas etsem birebir aynı performansı alırım? 3060 mı 3060 ti' mı? Veya takas edebilir miyim bunların biriyle..
  6. E

İnstagramımı nasıl koruyabilirim

Arkadaşlar instagram hesabım gizli profil profilimi Bestwhozi tarzı uygulamalara karşı nasıl koruyabilirim instagram içeriğini kimsenin görmesini istemiyorum var mı bunun bi tekniği?
  7. E

valorantta fps düsüklüğü

amd driveri güncelleyince oyunda otomatik bi fps dropu yaşıyorum 300den aşşağı almadığım fps güncelleme yapınca 170-180 fpslerde geziyor güncelleme yapınca en yeni sürüme geçince böyle oldu ekran kartım rx6650xt bunun bi çözümü var mı ekran kartı güncel sürümü: 23.5.2
  8. E

Urf modu ne zaman gelecek?

Arkadaşlar league of legends'da urd modu ne zaman aktif olacak en son şubatta gelmişti heralde bilen varsa söylerse çok mutlu olurum 1684344098 Düzeltiyorum URF* Modu
  9. E

walking dead oyunu sezon 4 problemi.

Arkadaşlar ilk 3 sezonu sıkıntısız oynadım fakat 4.sezonda Öldüğüm zaman en baştan başlıyorum :( Telltale Hesabına da giriş yaptım belki problem ordadır diye yok arkadaş ölünce en baştan tüm hikayeyi dinleyip tekrardan baslıyor oyun. Google'da sorunun çözümünü bulamadım.
  10. E

Bios güncellemesi nasıl yapılır.

Arkadaşlar ryzen 5 5500 İşlemcim var, ramlerim 2133 mhzde çalışıyor. Hiç bios güncellemesi yapmadım bana tam teşekküllü yardımcı olabilecek var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..
  11. E

Uncharted Hırsızlar Koleksiyonu 1080p yüksek ayarlarda kaç fps alabilirim?

Uncharted Hırsızlar Koleksiyonu kaç fps alabilirim? İşlemci : Ryzen-5-5500 Ekran kartı : rx6650xt RAM : 8x2 goodram
  12. E

John Wick 4 nerden izleyebiliriz?

John wick 4 izleme platformu bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
  13. E

İşlemci ve ekran kartı kullanımı neden az?

Arkadaşlar sistemimde oyun oynarken ekran kartı kullanımın %40 civarlarında, işlemci kullanımı ise %32 civarlarında. Şimdi oyunlarda ekran kartının %99 kullanılması gerekmiyor mu? Neden bu kadar az kullanım var bu bir problem mi? 1679522061
  14. E

400 TL GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

Agalar fps oyunlarında oynamak için 400 TL'ye kadar kulaklık arıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız varsa modelini söyler misiniz? TEŞEKKÜRLER
  15. E

GTA 5 AÇILIRKEN MONİTÖRÜN KENDİNİ RESETLEMESİ

Arkadaşlar gta 5i yeni kurdum. Oyun açılırken birden ZZZZZ diye bi ses geliyor ve monitör kendi kendine kapanıyor. Sanki bilgisayar yeniden baslıyor gibi ama kasa ışıkları fanları,ekran kartı fanı yanmaya devam ediyor. Videosunu çektim. Bunun sorunu ne?
  16. E

Kasa çalışırken monitör kendini resetliyor.

Selamın aleyküm arkadaşlar. Yeni aldığım sistemi 2 3 saat kullandıktan sonra ekranım kendini resetliyor. Klavye ve mouse ışıkları da sönüp tekrar yanıyor. Kasa ışıkları ekran kartı fanı dönmeye devam ediyor. Sorunun kaynağı nedir? Oyunlarda ısı değeri 60ı geçmedi daha. Oynadığım 2 oyun zaten...
  17. E

Pckoli̇k Si̇pari̇ş Deneyi̇mi̇m

Merhaba değerli platform üyeleri. Size Pckolik sitesinden sipariş verdiğim hazır sistem ile ilgili yaşadığım deneyimleri anlatacağım. Sizde alıp almama konusunda kararınızı verirsiniz. - İlk Sipariş : Pckolik sitesinden 9 mart günü öğlen saat 10.00da Shiftdelete-pck1 sistemini sipariş ettim...
  18. E

PCKOLİK KARGO SÜRECİ (2023 14 MART)

Merhaba değerli platform üyeleri.. 9 mart günü pckolik üzerinden sipariş ettiğim hazır sistem 6 gün geçmesine rağmen kargoya verilmedi. Müşteri temsilcisine ulaşamıyoruz. İnstagramdan dönüş yapıyorlar fakat cevapları tatmin edici değil. Sistemim ne zaman gelir? Site güvenilir o konuda sıkıntım...
Geri