Arama sonuçları: *

• Users: ucanpattes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ucanpattes

Ürün Fotoğrafı için uygun kamera lens

Merhabalar ofiste ürün fotoğrafı çekmek için bir stüdyo kuruyoruz ancak bunun için bir kamera ve lens e ihtiyacımız var çekeceğimiz ürünler genelde otomotiv yan sanayi ürünler sadece amazon listing için kullanacağız boyutları 80x80 cm ile 10x10 cm aralığında değişmekte buna göre uygun bir lens...
  2. ucanpattes

İşyerinde kullanmak için sessiz fare önerisi

Merhaba işte kullanmak için sessiz ve elime oturacak bir fare arıyorum genelde 3d modelleme yapıyorum. Logitech mx serisine baktım ama çok pahalı geldi ve iş gereği bazen yağlı ellerle fare kullanmam gerekebiliyor. Bunun için elime de oturacak şekilde sessiz olan bir fare arayışı içindeyim...
  3. ucanpattes

İkea Lagkapten masaya mount bağlanır mı?

Merhaba https://amzn.eu/d/60kZ9R3 linkteki ürünü İkeanın Lagkapten marka masasında kullansam masada kırılma göçme vb durum yapar mı sizce 2 adet 24 inch monitör bağlayacağım monitörlerden biri lenovo r25-30 diğer monitör ise vg24vqr asus
  4. ucanpattes

Gecikmesiz Kaliteli Bt kulaklık

Ses kalitesi güzel gecikmesiz bt kulaklık arıyorum g733 gözüme çok güzel geliyor ama emin değilim o fiyata daha iyisi olur mu daha güzel bir ürün alınır mı? Şuan anlık olarak hyperx cloud 2 kullanıyorum kablolu versiyonunu kablodan yıldım resmen. Bir de nispeten kafam büyük sayılabilir...
  5. ucanpattes

32 Gb Dual DDR 5 Ram

Merhaba 2025 ocak sonunda bilgisayarımın halihazırda 16gb olan ramini 32 ye yükseltmek istiyorum DDR 5 16x2 gb olacak şekilde. Önerilerinizi bekliyorum sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir. Ryzen 5 7500F ASUS Prime A620M-K 6400 MHZ OC DDR 5 AMD MATX Anakart RTX 4060Tİ Corsair Vengeance 16 gb...
  6. ucanpattes

Öneri İş için Monitör Önerisi

Merhaba işte kullanılmak üzere herhangi bir renk doğruluğu aranmayan hz beklentisi olmayan tek arayışın 1080p olduğu iki adet monitör ihtiyacım bulunmakta bu monitörleri north bayounun monitör tutucusu gibi monitör tutucularına bağlayacağım buna uygun herhangi bir monitör önerebilirsiniz...
  7. ucanpattes

Hiç motor sürmedim genel motorsiklet ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.

Selam hiç motor sürmedim. B ehliyetim var ancak araba konusunda da sürekli trafiğe çıkan biri değilim. Şimdi bu haftasonu 75 cc lik bir scooter ile öğrenmeye başlamayı düşünüyorum. İlk bir iki sürüşte otopark gibi bir yerde sürüp sonrasında kask mont eldiven alıp daha fazla sürerek ve trafiğe...
  8. ucanpattes

Türkiyede Kaliteli T shirt satan yer önerisi

Türkiyede Kaliteli T shirt satan yer önerisi yapabilir misiniz? Bir süredir kaliteli tshirt arıyorum ama maviden defactodan falan aldığım tshirtler bir süre sonra artık çok kötü oluyor kumaş ve giyim olarak tipleri kayıyor resmen yaklaşık bi 3k 4k lık tshirt almayı düşünüyorum ama mümkünse 4...
  9. ucanpattes

9000₺ Bütçe ile Android telefon önerisi

Merhaba 9K max bütçe ile sadece işyerinde fotoğraf çekimi için bir telefona ihtiyacım var. Telefon olmasının sebebi de fotoğrafları internete yüklemek için önerilerinizi bekliyorum.
  10. ucanpattes

Behringer UMC22 ses kartım Masaüstü bilgisayarımda çalışmıyor.

Merhaba 2023 ün ortalarından beri aldığım ve sürekli olarak kullandığım bu ses kartım bugün bilgisayarı açtığımda bi anda çalışmamaya başladı. Normalde geçen seneye ek olarak sadece ses kartına mikrofon ile birlikte bir de elektro gitar bağladım. Onun dışında hiçbir farklılık yapmadım. Evde...
  11. ucanpattes

5000₺ Maksimum bütçe için monitör tavsiyesi

Bütçem en fazla 5000₺ olabilir üzerine 1 lira bile çıkmam mümkün değil aradığım özellikler yükseklik ayarı olması onun haricinde çok detaylı bir ürün arayışında değilim yan ekran olarak kullanacağım genelde. Şuanda kullandığım model Asus vg24vqr isimli curve bir monitör bu monitörden daha iyi...
  12. ucanpattes

Ipad 9. nesil birden bozuldu.

Ipad 9. nesil kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır. Hiçbir sorunu sıkıntısı yoktu hiç düşürmedim bu zamana kadar bugün dizi izlemek için açtım diziyi izlerken durdurmaya çalıştım ekranın dokunmatiği tuşlar hiçbir şey çalışmıyordu. Mecburen icloud üzerinden sıfırladım şuanda da yükleme ekranında takılı...
  13. ucanpattes

GSS borcu öğrenci olduğum halde çıkıyor

Arkadaşlar ben 26 yaşındayım hala üniversite kaydım var ve şu sıralar da işsizim. Şuanda 10k civarı borç görünüyor. Bu borcu işsiz olduğumu beyan ederek sildirmemin bir yolu var mı? Ya da ödeme konusunda bir zorunluluğum var mı işe girdiğimde çok fazla olacak gibi görünüyor.
  14. ucanpattes

15000-18000₺ Bandında okul iş için laptop önerisi

15000-18000₺ Bandında okul iş için laptop önerisi arıyorum. Ufak taşıması kolay olması ve batarya ömrü önemli.
  15. ucanpattes

Bilgisayarda yan ekranda görev çubuğu ve ekran donuyor.

Harici monitör olarak 2. ekranda eski bir monitör kullanıyorum. Vga to Hdmi ile çıkışını ekran kartıma bağladım ama bazen oyundayken yan ekranda chrome falan açınca yan ekran takılıyor bazen de görev çubuğu takılıyor sadece ana ekranda tıklayabiliyorum bunun olma sebebi nedir dönüştürücüden...
  16. ucanpattes

Çözüldü✓ ntoskrnl.exe kaynaklı mavi ekran sebebi ne olabilir?

Bu nedenle mavi ekran yedim az önce pc ye bir hdd eklemiştim ondan önceki kullanımlarımda hiçbir sorun yaşamadım hdd kaynaklı sorun olabilir mi?
  17. ucanpattes

Sadece depolama alanı olması için 2.5" ssd önerisi

Ucuz depolama yapmak için ssd arıyorum.
  18. ucanpattes

Samsung 970 Evo Plus 500GB VS WD Blue SN580 500GB Hangisi daha iyi çalışır?

Samsung 970 Evo Plus 500GB VS WD Blue SN580 500GB Bu ssdlerden hangisi PCIe 4.0 x4 modunda daha verimli çalışır? İki M2 SSD de elimde mevcut hangisine OS kuracağım konusunda kararsız kaldığım için böyle bir konu açtım
  19. ucanpattes

Maksimum 29000 TL ye hazır sistem önerisi

Maksimum 29000 TL ye hazır sistem önerisi yapar mısınız?
  20. ucanpattes

Hogwarts Legacy Deluxe steam hediyesi şeklinde alma

Hogwarts Legacy Deluxe almak için steam hediyesi şeklinde daha ucuza alabileceğim ve güvenilir yerler önerir misiniz?
Geri