Arama sonuçları: *

• Users: Celilkug
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Celilkug

Şifrem doğru ama girmiyor

Beyler acil yardımınız lazım daha sabah açtıgım bilgisayar şimdi şifresi doğru olmasına rağmen girmiyor parolayıda doğrulamıyorum flash diyor flashı takıyorum bu seferde sıfırlama flası değil bu diyor evde baska pc yok nasıl yaparız nasıl kurtarırız şifreyi
  2. Celilkug

Yardım Stelseries artic 7p+ alınır mı?

Beyler şuan indirimde biraz alınırmo bu fiyata 4k fiyatı var wireles bide yada bu fiyatlara daha iyisi bulunurmu teşekkürler
  3. Celilkug

Yardım 7500f için soğutucu önerisi

Amd rzyzen5 7500f A620m-k anakart Xpg valor air rainbow Kasaya sığacak sorun yaratmıcak f/p Kule tipi veya sıvı soğutma gerekiyor Gerçi kule tipi bu işlemciy soğuturmu bilmiyorum Önerilerinize açıgım şimdiden teşekkürler
  4. Celilkug

5600 4060ti 22K Fiyata Alınır Mı?

alınır mı? arkadaşlar daha ucuza yok özelleştirme yaptım extra varmı tavsiyeleriniz
  5. Celilkug

Yardım Ryzen 5 7500f için kule tipi yeterlimi ?

Beyler kuzene alıcaz hazır sistem kule tipi yetermi bu işlemciye yada illaki sıvı soğutmamı gerekiyor önerilenirz nelerdir
  6. Celilkug

Öneri En f/p usb bellek plss

merhabalar arkadaşlar usb bellekler hakkında çok bi bilgim yok usb bellek alacagım tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler min 16 veya 32 olursa iyi olur hızıda iyi olursa tadından yenmez
  7. Celilkug

F/P HAZIR SİSTEM 20K BÜTCE

Selamun aleykum hocalar hayırlı akşamlar bütce 20k hazır sistem bakıyoruz yardımcı olabilirseniz seviniriz şuan için aklımızda https://www.gaming.gen.tr/urun/366331/metmellow-m4-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu var işlemciyi...
  8. Celilkug

Öneri En iyi f/p kralı m2 SSD

Herkese hayırlı günler Ssdmi yükseltmek istiyorum Şuan alınabilecek en f/p ssdi 1 veya 2tb hangileri dir ne öneririsiniz ssdler hakkında çok bilgim yok şimdiden teşekkürler
  9. Celilkug

f/p laptop önerisi bütce 20-25k arası

lettop alacağım taşıması kolay diye yardımcı olursanız sevinirim uzun yıllar kullanacagım oyun oynayacagım bütce belirttiğim gibi 20 25k arası en iyi lettop hangisidir şimdiden teşekkürler
  10. Celilkug

Yardım f/p lettop önerisi bütce 20-25k arası

lettop alacağım taşıması kolay diye yardımcı olursanız sevinirim uzun yıllar kullanacagım oyun oynayacagım bütce belirttiğim gibi 20 25k arası en iyi lettop hangisidir şimdiden teşekkürler
  11. Celilkug

Öneri Bluetoth kulaklık tavsiye

Merhabalar hayırlı akşamlar İos telefonum için bluetoth kulaklık arıyorum en bir sürü 150 200 liraya kulaklık var ama kullanmadım hiç birini max 300 400 tl bandında ios ve android uyumlu bluetoth kulaklık arıyorum en f/p hangisidir kullandıklarınız varmıdır memnun olup olmadıklarınız yada...
  12. Celilkug

Yardım DA-C 2 hazır sistem ekran kartı

rx6700 ekran kartıylamı alakalı bilmiyorum ama 2 gündür acayip drop girmeye başladı lol ve cs goda anlık 500fpsten 40fpse düşüyorum csgoda 2 3 saniye düzeliyor sonra geri devam loldede aynı şekilde drop yiyorum işlemcim r5 5600 ısı derece 50 65 arası cs goda fpd düşüşü yediğimde amd programını...
  13. Celilkug

Youtube Acil yardım bi problem var galiba

Beyler bi anda durduk yere youtubede video kaliteleri bozuldu 1080p 2k 4k hangi çözünürlük alırsam alayım videodaki insanlar yüzler arabalar yazılar pixelleşti değişik bi hal aldı anlatamıyorum şuan ama ne yaptıysam düzelmedi başına böle bişey gelen varmı varsa düzeltebilidnizimi yardımcı...
  14. Celilkug

Yardım hyper x cloud 2 amazon 2.elmi gönderiyor ?

beyler bişey sormak istiyorum ben kulaklıgımı amazondan aldım hatta 2 kez ilki geldiğinde 1 hafta kullandım bi problem çıktı değişime gönderim ve geri 0ı geldi şimdi sorunsuz kullanıyorum ama aklıma bi soru takıldı letgoda bi ilan gördüm adamın kulaklıgında jelatinler hala duruyordu bana 2 kere...
  15. Celilkug

Yardım tüm herşeyim yan monitöre gitti bidahada düzelmedi

lütfen yardım edin yanlışlıkla amd softawaren eyefinityi açtım bidahada düzelmedi herşeyim yan monitöre kaydı getirtemiyorum çok gıcık bi durum oldu 1685624688 güncel 1685624698 rica ediyorum
  16. Celilkug

Yardım acil yardım monitör ayarlarım bozuldu düzeltemiyorum

arkadaşlar yalnışlıkla amd softawren yalnış bi ayar açtım bi türlü düzelmiyor her şey yan ekrana geçti acayip sinir bozucu bi yardımcı olurmusnuz derdimide tam burda anlatamadım
  17. Celilkug

Yardım Acil yardım amd soft ware yalnış ayar açtım düzelmiyor

yalnışlıkla adm eyefinity diye bişeye dokundum ekranı clonlad 2 ekran kullanyorum bi türlkü kurtulamadım ve dahada kötüye gitti ne yatpyısam düzelmedi şuan sadece opera açık başka hiç bişey açamıyorum ne açsam yan ekrana gidiyor ve o ekran simsiyah yan ekranada çekemiyorum tekrar çok kötü bi...
  18. Celilkug

Yardım 250k bütçeye alınabilecek en iyi aile arabası ?

merhaba arkadaşlar kolay gelsin hayırlı akşamlar 250.000 bütçe var belki 50 60 daha ekleyebilriz kredi vesayre bu aralıklarda alınabilecek en iyi en f/p aile arabası önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler birde sedan olursa daha hoş olur
  19. Celilkug

Yardım GTA5 İNSANLAR ARABADAN İNİYOR

merhaba arkadaşlar kolay gelsin hayırlı bayramlar gta5de menyo kurdum takılıyoruım öyle zevkine ama bi ayar açtım yalnışlıkla sanırsam insanlar ben gelince yanımda durup arabadan iniyorlar durduk yere bana az yaklaşması yetiyor bunu kapatmayı bulamaıdm sebebi nedir
  20. Celilkug

Yardım GTA5 EKRAN KARTI %99 KULLANIM OLMUYOR

arkadaşlar kolay gelsin yeni gta5 indirdim ve kuruluım yaptım daha önce oynamıştım ama sildim tekrar yükledim haritanın yarısı felan var yani harita yüklüyor diye drop gireceğini sanmıyorum ama ekran kartı kullanım 70 80de geziyor darboğaz yiyorum galiba ekran kartım rx6700 10gb işlemcim 5600...
Geri