Arama sonuçları: *

• Users: hasantks
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hasantks

18 Yaşında Nerede çalışılmalı ?

Selamünaleyküm 18 yaşındayım liseyi yeni bitireceğim (Meslek lisesi EE çıkışlıyım). Yazın 3 aylık bir zamanda çalışmak istiyorum bu süreçte bu iş bana hem maddi açıdan katkı sağlasın hemde tecrübe edineyim birseyler öğreneyim istiyorum. Elektronik , yazılım yapay zeka gibi konulara ilgim...
  2. hasantks

Bilgisayar toplayacağım tavsiye lazım !!!

Merhaba, bir tanıdığım Bilgisayar toplayacak toplam bütçesi 100k yı bulabilir monitor + kasa + bileşenler dahil. Bu bütçeye en maxiumum verimi alabileceği parçalar nelerdir ? Bilgisayarı kullanım amacı uzun yıllar götürsün oyunda sıkıntı yasamasin birkaç yazılım işleri , editörlük işlerinde...
  3. hasantks

Öneri Msi mı ? Gigabyte mı ?

Merhaba, https://www.incehesap.com/msi-mag-244f-23-8-1920x1080-fhd-rapid-ips-flat-200hz-0-5ms-free-sync-gaming-monitor-fiyati-81293/ https://www.tebilon.com/gigabyte-245-g25f2-200hz-1ms-ips-full-hd-freesync-hdr-pivot-flat-gaming-monitor/...
  4. hasantks

Max 6000 Tl Monitor önerisi lazim

Merhaba , https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-tuf-gaming-vg249q5a-0-3ms-200hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html Bu monitör nasıl? Kafamda msi mag 244f i almak vardı ama son 1 haftada fiyatı 2k arttigi icin bu monitore yoneldim . Sizce ne yapmalıyım 244f in fiyatı düşermi , beklemelimiyim ...
  5. hasantks

Mönitörün ekranı Çatladı !!!

Merhaba kardeşim mönitörü silerken ekranı bu şekilde çatlatmış artık bastırırken mi oldu yoksa su falan mı kaçtı onu bilmiyorum. Monitörü nasıl tamir edebilirim kendim açıp baksam yapabilirmiyim, yoksa tamirciye götürsem ne kadar ücret alır . Yardımcı olursanız sevinirim
  6. hasantks

Honor Pad 9 alınır mı?

Selamlar honor pad 9 alırnırmı, 11.000 TL Bandında en iyi Tablet olduğunu düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi alabileceğim tablet varsa görüşlerinizi bekliyorum https://app.hb.biz/I2mHbiRmksgR
  7. hasantks

Öğrenci Laptopu Önerisi

Merhabalar Bana 10.000-15.000 TL Bandında güzel bir laptop onerirmisiniz. Kullanım Amacı pek yüksek değil video izlenecek (hoparlörü bu açıdan iyi olabilir) Oyun oynatma amacı yok ama açsa güzel olur, Taşırken Sıkıntı ettirmeyecek ekran paneli güzel olan bir cihaz onerirmisiniz. Marka olarak da...
  8. hasantks

Bu laptoplardan hangisi daha iyi

Merhabalar Bu laptoplar arasından en iyisi hangisi kullanım amacı ders, video izlemek, arada sırada oyun açmak. Fikirlerinizi bekliyorum HP 255 G9 AMD Ryzen 5 5625U...
  9. hasantks

UBİSOFT Store Satın Alım Yapamıyorum

Ubisoft da ezionun 3 oyununu alacam bu hatayı gösteriyor sürekli 1 haftadır deniyorum olmuyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen
  10. hasantks

STEAM Retrospektifi Gözükmüyor (2023)

Steam 2023 Retrospektifim Gözükmüyor neden olabilir acaba
  11. hasantks

Windows 11 Yöneticiden ayrı hesap nasıl açılır ???

MERHABALAR Windows 11 de yeni kullanıcı açtım fakat ana hesaptaki olan bütün oyunlar resimler uygulamalar bu yeni açtığım hesapta da var bunu nasıl önleyebiliriz. Yani yeni açtığım hesap nasıl sıfır hesap olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
  12. hasantks

razer deathadder essential iyade etmelimiyim

Razer deathadder essential mouse dün vatandan aldım şimdi cobrayımı alsam diyorummda sizce ne yapmalıyım
  13. hasantks

10-14k sistem önerisi monitor dahil

Merhabalar 14k bütçe var bu bütçeye monitör + kasa almak istiyorum çıkabileceğim en üst seviye nedir yardımcı olursanız sevinirim.
  14. hasantks

Pes 21 ücretsiz guncel yama

Pes 21 için ücretsiz guncel yama arıyorum bilen varsa yazabilirmi
  15. hasantks

Logitech KLAVYE ÖNERİSİ

Logitech G213 halen daha alınır mı? butcem 1200 e kadar çıkabilir
  16. hasantks

500-1500 TL klavye önerisi arıyorum

Elimde bu klavye var bunu satıp bu fiyatlarda ne tür bi klavye alabilirim?
  17. hasantks

Çözüldü✓ 500-1500 TL klavye Önerisi arıyorum

Elimde bu klavye var bunu satıp bu fiyatlarda ne tür bi klavye alabilirim ?
  18. hasantks

Pc İÇİN HÖPARLÖR ÖNERİSİ

Arkadaşlar pc de bluethoot yok bana bluethoot suz hoparlör onerebilirmisiniz fiyatı 3k yi aşmayacak şekilde olursa sevinirim
  19. hasantks

BLAZİNG SAİLS AÇILMIYOR (EPİC GAMES)

Blazing sails ı epic games den indiriyorum lakın oyun tıklıyorum açılmıyor çalışıyor diyor sonra tekrar başlat seeneği geliyor ne yapmam lazım bilen varsa yardımcı olabilirmi
  20. hasantks

PS 4 DE YAN HESAPTA OLAN SAVE DOSYASINI ANA HESABA AKTARMA

Merhabalar arkadaşlar pes 21 de yan hesapta ana lig save dosyam var bu dosyayı ana hesabıma nasıl alacam cevaplayabilirmisiniz
Geri