Arama sonuçları: *

• Users: Demirr34_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Demirr34_

Yardım 1 - 1,100 M. Otomatik Araç

Merhabalar İstanbul’da yaşıyorum İstanbul’a uygun mesala park yeri ararken sorun çekmeyeceğim bol bol trafikte kalacağım bunlara nazaran otomatik araç arıyorum önerilere açığım 2020 ve üzeri olursa iyi olur 100.000 km yi geçmezse iyi olur
  2. Demirr34_

Windows 11 den sonra kasma

Merhabalar pc yi bu gün windows 11 e güncelledim windows 11 e güncellikten sonra pc de kasmalar ve takılmalar meydana gelmeye başladı biraz araştırdım ama bulamadım bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim Sistem: RYZEN 5 5600x MSI RTX 3070 Z TRİO ASUS B 450M DRAGON 4400 MHz PATRİOT VİPER...
  3. Demirr34_

Ucuza Euro Truck Simulator 2 Nereden alınır ?

Merhabalar direksiyon seti aldım Euro Truck Simulator 2 almak istiyorum en ucuz nereden alabilirim veya yakında indirime girer mi ? şimdiden teşekkürler
  4. Demirr34_

Yardım Benelli Trk 251' e Lastik Önerisi

Merhabalar bende Benelli Trk-251 modeli olan motosikletim var yeni ön - arka lastik almak istiyorum sizce hangi marka model almalıyım ? Lastik Ölçüleri ; Ön --> 110/70/17 Arka--> 150/60/17 Benim düşündüğüm modeller şunlar ; https://motolastik.com/metzeler-sportec-m9-rr#label=4975-9,1-6...
  5. Demirr34_

45-50 K Bandında Gaming Laptop

Merhabalar arkadalar pc de cs - valorant - rocket league genelde fps oyunlar oynanacak ona göre öneri yaparsanız çok sevinirim.
  6. Demirr34_

Discord için Dns ayarları

Merhabalar discord için modeme res attım dns ayarlarını değiştirdim bir çok dns ayarını denedim ama bir türlü internet üzerinden dc yi açamıyorum nasıl yapabilirim Windows 10 kullanıyorum bir çok arkadaşım 8 8 8 8 8, 8 8 4 4 şekline erişim sağlayabiliyor
  7. Demirr34_

Yardım FC Moto dan alışeriş

Arkadaşlar merhaba fc motodan 560 € luk alışveriş yapmak istiyorum toplam 4 parça gümrüğe takılır mı takılsa da gümrük vergisini ödesem ürünler bana gelir mi tecrübeli biri var mı bu konuda ?
  8. Demirr34_

After effects, Photoshop kaldıran leptop

Arkadaşlar merhabalar After effects , Photoshop, illüstratör crative cloud uygulamaları kullanılacak sadece bunun için bir leptop arıyorum bütçe 40000 ve daha azı makul olur
  9. Demirr34_

Çözüldü✓ Takılıma sorunu canımı sıkmaya başladı lütfen yardım.

Arkadaşlar merhabalar daha önce de konu açmıştım ama hiti düştü diye cevap gelmedi ve eski konuyu hortlatmak istemedim. Genel olarak oyunlarda Rdr, Lol, Fortnite, Word war Z, God of war, Naraka, Asetto corsa gibi oyunlarda oyun başlangıcında veya ortalarında takılmalar yaşıyorum uzun vade...
  10. Demirr34_

Yardım % 100 pamuklu boxer önerisi

Akadaşlar pamuklu iç çamaşırı almak istiyorum ama hangi siteye güveneceğim bilmiyorum pamuklu yazıyorlar elyastan gönderiliyor daha önce alan bildiği bir yer var mı ?
  11. Demirr34_

Askerlik Tecili hakkında bilgi lazım

Arkadaşlar merhabalar Lisans mezunuyum 9 ay sonra tecilim bitiyor aynı zaman da şu anda açıktan 2. üniversitemi okuyorum askerliğimi tecil ettirebilir miyim? 24 yaşındayım.
  12. Demirr34_

Arkadaşlar pc yi test etmek istiyorum

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımın her şeyini test etmek istiyorum stabil çalışıyor mu düzgün çalışıyor mu dün sadece bir furmark testi yaptım 30dk lık max 68 min 48 sıcaklık değeri çıktı başka nasıl kontrol edebilirim herhangi bir teknik sorun var mı veya gereğinden düşük çalışan parça yardım...
  13. Demirr34_

Çözüldü✓ Ethernet kablosundan internet alamıyorum

Merhabalar iş için otele gelmek zorunda kaldım PC imi de getirdim otelin televizyonunda Ethernet kablosu vardı ve internete giriyordu YouTube falan o Ethernet kablosunu PC ye taktım internet gelmiyor bunu nasıl çözebilirim?
  14. Demirr34_

🔥🔥18:00 da yeni sisteme hazır mıyız ?🔥🔥

Sizce hangi sistem çıkacak arkadaşlar ?
  15. Demirr34_

Patriot Viper Steel RGB 32gb 3600 inceleme

Patriot Viper Steel RGB DDR4 32GB (2 x 16GB) 3600MHz aldım arkadaşlar sisteme montajını yaptım gayet güzel ve şık duruyor elinize aldığınızda kaliteli duruyor ağırlığı vs yerinde Armoury Crate ile renk ayarlamalarını yapabiliyorum kişiselleştirebiliyorum. 3600 Mhz de çalışıyor sormak...
  16. Demirr34_

Yardım Ram yüzünden radyatörü takamıyorum

Arkadaşlar yeni ram almıştım patriot bunları taktım ama bu sefer radyatörü takamıyorum sığmıyor üst tarafa nasıl yaparız ?
  17. Demirr34_

Çözüldü✓ Bu sistem ne kadar eder ? Alınır mı ?

Arkadaşlar bu sistem sizce ne kadar eder ve alınır mı sizce alınacak olsa ?
  18. Demirr34_

3070 8gb vs 4060 ti 16 gb

Elimde 3070 8g var sistem imzamda mevcut 3070 yerine 4060 ti 16gb daha mı mantıklı geleceğe dönük ?
  19. Demirr34_

Yeni ramlerim geldi ne yapmam lazım

Merhabalar amazon almanyadan söylediğim 32gb ramlerim geldi izlemem gereken bir yol var mı bıos ayarlı vs yoksa direkt tak çalıştır mı yapmam gerekiyor ?
  20. Demirr34_

Çözüldü✓ Amazon yurtdışı ürün gümrüğe takıldı

Arkadaşlar yurtdışından ram sipariş ettim şimdi bir mail geldi mail şu şekildedir daha önce başına gelen oldu mu hiç ?
Geri