Arama sonuçları: *

• Users: umutbaba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. umutbaba

Sistemim ne kadar eder

GOODRAM SSDPR-PX500-512-80-G2GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe SSD Gen.2 (2000MB Okuma / 1600MB Yazma) Intel Core i3 12100F 4.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci ASUS PRIME H610M-K 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart 2x GoodRam 8GB IRDM X 3200MHz CL16...
  2. umutbaba

KİLİTLİYKEN ARAMA YAPABİLME

baylar telefonum kilitliyken başkası gelip telefondan arama yapabilir mi yapabilirse nasıl yapar dün telefonu kaybettim ve arkadaşımı aramış telefondan ekranı açmadan nasıl arayabiliyor kafayı yicem telefon iphone 14 pro max
  3. umutbaba

Klavyeden ses değişimi YARDIM

Merhaba arkadaşlar klavyeden yürütme cihazını yani sesin çıktığı cihazı değiştirmek için tuş atamak istiyorum nasıl yapabilirim bu mümkün mü bilgisi olan var mı
  4. umutbaba

Kapalı alanda fotoğraf ve video çekimi

Merhaba arkadaşlar prof ürün çekimi video çekimi için arkaplan ışıklandırması ve arkaplan seçimi nasıl olmalıdır bilenler yardımcı olursa sevinirim
  5. umutbaba

Darmoshark m3 4k uygulaması

Arkadaşlar merhaba yeni aldığım darmoshark m3 4k için bağlantıyı sağladım ve 4k ya çektim mouse u dil bölge ayarlarını değiştirerek. Peki ben bu uygulamayı kapattığımda 4k dan çıkıyor mu yoksa ben tekrar değiştirene kadar mouse hafızasına atıyor mu bilen varsa yardımcı olsun
  6. umutbaba

CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL

Arkadaşlar öncelikle merhaba herkesin şimdiden cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Cumhuriyetin 100. yılına özel alabileceğim özel manevi bişeyler var mı bildiğiniz ilerde çocuklarıma falan gösterebileceğim ?
  7. umutbaba

vs2022 database bağlama

visual studio 2022 sürümünü kullanıyorum access bağlarken bu hatayı alıyorum bilen ve ya yardımcı olabilcek var mı
  8. umutbaba

Pcb özel kart basımı

Merhaba videodaki gibi bi pcb kart bastırmak istiyorum nereden yaptırabilirim
  9. umutbaba

ea 500 hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim

neye tıklarsam tıklayım bu hatayı veriyor fifa 23 aldım oyuna giremiyorum
  10. umutbaba

3050 ekran kartı taktım

biraz önce aldığım pcye 3050 taktım ama henüz monitörüm gelmediği için deneyemiyorum doğru takıp takmadığımı anlayabilir miyim
  11. umutbaba

Razer cynosa v2 almayı düşünüyorum

Razer cynosa v2 almayı düşünüyorum fiyatı 900 falan alternatif olarak 900 e hangi klavyeleri önerirsiniz
  12. umutbaba

İ3 12100f ve 3050 oc pc

Pc için monitör eksik 3000 3500 bandında monitör önerilerinizi alabilir miyim
  13. umutbaba

12k bütçeye öneriniz

Elimde 12k var hazır sistem önerisi var mıdır? Yoksa kanalların hazır sistem yayınlanmasını mı bekleyeyim
Geri