Arama sonuçları: *

1. Omae wa mou

Tax free için yardım

Tax free de gümrükte onaylatma mevzusu var arkadaşım üstüne onaylatsa bile cihaza ben kendi simimi taktığımda çalıştırabilir miyim ? ( İmei kaydı yaptırmayacağım ) Onaylatma mevzusunu açıklayabilirseniz sevinirim ( Bu pasaporta işleme gibi bir mevzu mudur )
  2. Omae wa mou

YD 16 VE 16 PRO Hangisi MANTIKLI

Komşumuza Kıbrısta ki telefon fiyatlarını sordum ve şu rakamları söyledi ; İphone 16 128gb = 36950 TL İphone 16 pro 128gb = 48750 TL Telefonu TR de açtırmadan 4+4 şekilde kullanacağım sizce hangisi daha mantıklı , aradaki fiyat farkına değer mi ? ( Yardımcı olursanız sevinirim )
  3. Omae wa mou

Yurt dışı alışveriş limiti 27 Euro

Beyler 15 Aralıkta bu mouseyi temudan aldım şuanda uçakta geliyor 27 sine kadar gümrükten geçer inşallah geçemezse kalır mı ? 1734882733 Görsel vergisiz fiyat
  4. Omae wa mou

Monitör seçimi yapamıyorum (Yardım)

Kararsız kaldım hangisini almalıyım bilmiyorum 4000-5000 aralığın da hangisini önerirsiniz veya başka bir önerdiğiniz monitör var mıdır ...
  5. Omae wa mou

AULA F75 e xda keycaps set

Beyler OEM profile pek alışkın değilim mekanik klavyeye de yeni geçmiş bulunuyorum sizden AULA F75 e XDA KEYCAPS öneri bulunmanızı bekliyorum (en azından tuşlar daha düz)
  6. Omae wa mou

30 - 35K Hazır (Beyaz bir sistem) önerisi

Bütçe 30-35K Beyler beyaz bir sistem arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Omae wa mou

Amazonun İthalat Ücreti Depozitosu İadesi ?

25 Ekim de bu klavyeyi almıştım AULA indirimini gördükten sonra ürün elime ulaşmadan 3 kasımda iade ettim sonrasın da para iadesi yapıldı ancak ithalat ücreti gelmedi. Müşteri hizmetlerine sorduğumda bekleyin denildi böyle bir olay başına gelen ya da bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
  8. Omae wa mou

Geeky GK61 vs AULA F75

Beyler şuan geeky yolda geliyor iade etsem bi sıkıntı olur mu ? AULA yı almak istiyorum değermi sizce
  9. Omae wa mou

Bu klavyeyi alırsam gümrükte sıkıntı çıkar mı ?

Bu klavyeyi almak istiyorum ancak İthalat Ücreti Depozitosu ile 1.115 tl ye denk geliyor
  10. Omae wa mou

Vento VG15FE Kasaya sığar mı ?

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-tuf-gaming-rtx-3060-v2-oc-edition-tuf-rtx3060-o12g-v2-gaming-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,1253892624.html
Geri