Arama sonuçları: *

• Users: 18beyto18
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 18beyto18

25k bütçeye alınabilecek telefon onerisi

25k bütçe ile gunlük kullanım ve ara sıra oyun oynayabilecegim guncel telefon önerirsiniz rica etsem
  2. 18beyto18

MAKS 7K BÜTÇE KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIGI ÖNERİSİ VEREBİLİR MİSİNİZ

Merhaba 6-7k civarında bütçem var kablosuz kulaklık almak istiyorum Önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. 18beyto18

AOC 24G42E 24" 180Hz 3999 TL' ye alınır mı ?

https://www.itopya.com/aoc-24g42e-24-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28299 İndirimde görünüyor monitör ihtıyacım var bu fiyata bu monitör iyi midir yoksa bu fiyat aralıgında önerebileceginiz daha iyi monitör mevcut mudur yardımcı olursanız sevınırım...
  4. 18beyto18

Arkadaşlar Monitör mü Bozuk yoksa Ekran kartında mı Sorun var yardım!

Merhabalar Lg Monitörüm mevcut çok fazla bilgisayarda zaman geçirmiyorum bugün açınca böyle çizgi gördüm ekranda sorun ekran kartında mı yoksa monitörde mi yardımcı olursanız sevınırım.Girişleri Tak çıkar vs. yaptım yine aynı.
  5. 18beyto18

ARKADAŞLAR ŞU LEPTOPLARDAN HANGİLERİ ALINIR YARDIM!!

Dükkan açacagım kullanacaklarım yemek sepeti getir trendyol gibi tarayıcıdan acılan sistemler olacak yazıcıdan adisyon cıkartmak fiş almak için kullanacagım şu 3 leptobu gördümde hangisini tavsiye edersiniz veya bu fiyat bantlarında daha iyi dediginiz varsa yardımcı olursanız sevınırım...
  6. 18beyto18

10-12 bin tl arası leptop önerisi

Arkadaşlar restoran işinde sistemleri kullanabilecegim sıkıntı cıkartmayacak düşük bütçede bir leptop ve 80mm lik adisyon yazıcısı arıyorum yardımcı olursanız sevınırım.Hepsi burada kampanyaların varken şubatta ödemeli almak istiyorum
  7. 18beyto18

ARKADAŞLAR YENİ BİR RESTORAN AÇIYORUM LEPTOP ÖNERİSİ LAZIM.

NASİP OLURSA RESTORAN AÇACAĞIM KASADA DURACAK TARAYICIDAN SİSTEMLERİ KASMADAN KULLANABİLECEGİM BİR LEPTOP ARIYORUM BÜTÇEM 11-12 BİN ARASI BİRDE UYGUN MALİYETLİ ADİSYON YAZICISI GEREKİYOR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.
  8. 18beyto18

TECHNOPAT-THREE SİSTEM ALINIR MI BU FİYATA DAHA İYİ BİRŞEY BULABILIR MIYIM .

https://www.itopya.com/technopat-threeintel-core-i5-12400fasus-geforce-rtx-4060-ti-dual-oc-8gb16gb-ddr5500gb-nvme-m2-s_h24205 Sistem alınır mı bu fiyat bandında daha iyi bir şey bulabilir miyim acaba önerilerinizi bekliyorum.
  9. 18beyto18

Monster Abra a5 V16.4 Modeli İkinci elden 10-12k ya alınır mı ?

Arkadaşlar yakın arkadasımın abisi bu leptobu satıyor , farklı bir bilgisayara geçtigi icin bunu satmaya karar verdi 10-12K arası fiyat belirledi sizce alınır mı tavsiyelerinizi bekliyorum
  10. 18beyto18

10K YA KADAR TELEFON TAVSİYESİ(ACİL)

Arkadaşlar merhabalar 10k bütçem var telefon alamayı dusunuyorum 500-600 tl aşabilir kafamda Redmi not 12 pro ve samsung a34 var bu fiyat bandında daha iyi dediginiz önerileriniz varsa beklerim teşekkürler şimdiden.
  11. 18beyto18

32-33 k bütçem var hazır sistem önerebilir misiniz

32-33 k monitor dahil sistem tavsiyesi alabılır mıyım
  12. 18beyto18

SAĞLAYICILARIN UPLOADLARI DÜŞÜRMESİ.

Arkadaşlar bundan ne kadar zaman önce hatırlamıyorum uploadlar 8 den 14-15 e cıkmıstı . Bugun farkettım tekrardan geri çekmişler galiba 8 mbs ye , sadece bende mi öyle yoksa herkesde mi merak ediyorumda.
  13. 18beyto18

EUW HANDMADE HESAP ALIMI...

ARKADAŞLAR LOL EUW SERVERINDA HANDMADE KASILMIS HESAP ARIYORUM. SİTE İLANI VEYA FORUMDA SATIP İLGİLENEN VARSA YAZABİLİR.
  14. 18beyto18

X BOX GAMEPASS PC İÇİN SATIN ALDIM 2 DEFA ÖDEME ÇEKTİ .

Arkadaş merhabalar gamepass satın aldımda mobil bankacılıktan ödeme geçmisinde 2 defa çektigini görüyorum, fakat abonelık tek seferlik ücret geri gelir mi bilgisi olan veya daha once yasayan var mıdır?
  15. 18beyto18

LOL EUW HANDMADE KASILMIŞ HESAP ARIYORUM.KOSTÜM VS ÖNEMLİ DEGIL..

ARKADAŞLAR LOL EUW SERVERINDA HANDMADE KASILMIS HESAP ARIYORUM. SİTE İLANI VEYA FORUMDA SATIP İLGİLENEN VARSA YAZABİLİR.
  16. 18beyto18

6 ay kullanılmış sistem yükseltigi icin boşa çıkan işlemci alınır mı ?

arkadslar 6 ay kullanılmıs yükseltigi icin boşta olan bir i5 12400 f mevcut fiyatı 2250 TL sizce alınır mı ?
  17. 18beyto18

ARKADASLAR OZELLİKLERİNİ BELİRTTİĞİM SİSTEM ALİNİR Mİ YARDİM..

Arkadaşlar merhaba resimde özelliklerini belirttiğim sistem 11k ya alınır mı tavsiyelerinizi bekliyorum.
  18. 18beyto18

SIVI SOGUTMA OLMASINA RAGMEN ISLEMCI FAZLA ISINIYOR..

Arkadaslar merhaba , Ryzen5 5600 işlemciye sahibim İdcooling frostflow lite 240mm sıvı sogutmam var kasam dark guardian fakat dün battleteams2 oynarken fark ettim işlemci sıcaklıgım 80 dereceyi gördü, boşta 45 derecede falan calısıyor , macun kaynaklı bir sorun vardır diye macun degıstım artic...
  19. 18beyto18

SIVI SOGUTMA OLMASINA RAGMEN ISLEMCI FAZLA ISINIYOR..

Arkadaslar merhaba , Ryzen5 5600 işlemciye sahibim İdcooling frostflow lite 240mm sıvı sogutmam var kasam dark guardian fakat dün battleteams2 oynarken fark ettim işlemci sıcaklıgım 80 dereceyi gördü, boşta 45 derecede falan calısıyor , macun kaynaklı bir sorun veya pompadan kaynaklı bir sorun...
  20. 18beyto18

ACİL TELEFON ÖNERİLERİ

Arkadaşlar Merhabalar Telefonum Ekranı kırıldı işimden dolayı acil yarın gidip yeni bir telefon almam gerekiyor Maks bütçe 4500-5000 tl arası mağazadan gidip alabilecegim telefon önerileri bekliyorum, yardımcı olursanız sevınırım
Geri