Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Mouse Yuzeyinde Yag Hissi

Gorseldeki gibi mousenin bazi kisimlarinda boyle lekeler mevcut. Genellikle hergun beyaz sirkeli su ile temizlerim yuzeyini. Mouse ne kadar silsemde yag hissi oluyor bu beni rahatsiz ediyor. Deterjan ve propil alkol ile sildim yine gecmedi. Acaba bu asinma olup yag hissi asindigindan dolayi mi...
  2. S

Çözüldü✓ Cam mousepad için skatez önerisi

Scyrox v8 mouse ve cam mousepad kullaniyorum. Onerebileceginiz en iyi skatez hangisi olur?
  3. S

Yardım Scyrox xpunk 63 vs wraith w75 v2

Mouse scyrox v8 kullaniyorum klavye olarak ikisi arasindan hangisini tercih etmeliyim?
  4. S

Çözüldü✓ Maksimum 10.000-12.000'e alınabilecek en iyi klavye nedir?

Mouse olarakta scyrox v8 düşünüyorum. Siz neler önerirsiniz klavye mouse olarak?
  5. S

Yardım İslemci Yukseltme Onerisi

Mevcut sistemde islemciyi i5 14600k ya yukseltmeyi dusunuyorum. İ7 14700k zorlamayi dusundum ama gereksiz yatirim gibi geldi. Oyun ve gundelik amacla kullanacagim. Yayin render gibi amacim yok. Siz ne yapmami onerirsiniz? Mevcut sistemim; 4060ti 16gb 32gb ram ddr5 6000mhz İ5 13400f Msi mag z790...
  6. S

Çözüldü✓ Bios Guncellemesi yaptigimda me firmware guncellenmiyor

Msi mag z790 tomahawk wifi anakartın biosunu guncelliyorum fakat me firmware eski surumunde kaliyor. Manuel olarak guncelledigimde yine surum degismiyor ama log ciktisina gore guncellendi gozukuyor. Ayrica biosta advanced bolumunde intel me configuration secenegi yok. Merak ettim sebebi nedir?
  7. S

Çözüldü✓ Acil! Bilgisayar kendini 15 20saniyede bir resetliyor.

Msi mag z790 tomahawk anakart aldım ve monte ettim. Kasaya guc kablosunu takinca pc kendini baslatiyor 15 20 saniye sonra kapatip tekrar baslatiyor. Bu surecte monitorde sinyal yok.
  8. S

Yardım Anakart Önerisine ihtiyacım var

4060ti 16gb İ5 13400f 2x 16gb ddr5 6000mhz ram Thermaltake H570tg (750w psu) kasa Deepcool ls720 Bu sistem icin mevcut anakartim asus tuf h770 pro wifi. Urunu bozdugum icin ayni ayarda msi anakart almayi dusunuyorum. Bluetooth ve wifi ozelligi kesinlikle olmalı ve boyutu atx olsun. Aklimdaki...
  9. S

Ekran Goruntu Gelmiyor

Bilgisayara bakim yaptim. Ekran kartini islemciyi sivi sogutmayi soktum temizledim. Calistirdigimda monitore goruntu gelmiyor ve bilgisayari calistirinca egzoz fani calisir gibi oluyor duruyor, bilgisayari kapatinca egzoz fani tekrar calisir gibi olup duruyor. Acaba ekran kartı statiklenme mi...
  10. S

Termal macun sorunu, pc acilmiyor

Hepsiburada saticisindan arctic mx-6 termal macun aldim. Masaustu ekran kartina ve islemcisine surdum ama macun akiskan degil hamur gibiydi. Belki isininca duzelir diye yine de deneyim dedim pc acilmiyor. Ekrana goruntu gelmiyor ve egzoz fani doner gibi oluyor duruyor. Acaba macundan mi...
  11. S

Çözüldü✓ 5700X işlemci için sıvı soğutma önerisi

Kaliteli 240mm sıvı soğutma önerisi istiyorum. Fiyat önemli değil. LS520 düşünüyordum ama lowell ile netsipariş güvenilir mi bilemedim.
  12. S

İ7 7700hq win11 uyumlulugu

İ7 7700hq islemcili laptopun resmi olarak win11 destegi yok. Win10 guncelleme destegide bittigi icin win11 gecmeyi dusunuyorum ama uyumsuzluk sorunu vs yasar miyim? Yoksa win10da kalayim mi?
  13. S

Sivi Sogutma ve PCİe Wifi Adaptor Onerisi

Anakart: Asus Prime B550mk İslemci: R7 5700x Wifi adaptoru TP-Link Archer TX55E, AX3000 dusunuyorum. Anakartim destekliyor mu emin olmak istedim. Sivi sogutma Ls520se 240 veya ls520 240 dusunuyorum. (mevcut sogutma gamepower skadi 120 argb cpu sıvı soğutma 120mm)
  14. S

TP-Link tl-wn722n v2 wifi internet kopma sorunu

Kendi websitesinden güncelleyim dedim sürümü ama güncellemeden önce sorun yokken güncelledikten sonra bağlantı kopmaya başladı. İşletim sistemi: Windows 11 Pro İndirdiğim sürümün linki: https://www.tp-link.com/tr/support/download/tl-wn722n/v2/#Driver İndirdiğim versiyon...
  15. S

Battlefield 6 için AMD Radeon RX 6800 en stabil driver sürümü hangisi?

AMD Radeon RX 6800 ekran kartı için Battlefield 6’da en stabil çalışan AMD Software (Adrenalin Edition) sürümü hangisidir? 25.10.1 ve 25.10.2 hata veriyor.
  16. S

Yardım Telefonun çekmediği yerlerde sinyal güçlendirici önerisi

Yaylada belli noktalar dışında telefon çekmiyor. Bunun için sinyal güçlendirici ne alabilirim? Evin içinde azda olsa çeken bir nokta var oraya sinyal güçlendirici koysam ev içinde çekim gücünü artırabilir diye düşünüyorum. Ne önerirsiniz?
  17. S

Mikrolight tabanlı klasik ayakkabı alınır mı?

Kemal tancadan mikrolight klasik tabanli ayakkabi almayi dusunuyorum. Nadiren giyerim. Bu tabanlar konforlu hafif ve rahat oluyor sanirsam fakat dayaniksiz oluyor dogru mu?
  18. S

Skottish Fold Kedi İçin Kaliteli Mama Önerisi

Suan da molly kitchen tavuklu mama tuketiyor. Mamayi degistirecegim. 4aylik dişi iskoc kedisi. Kaliteli mama arayisindayim ve kilo fiyati 400 500e kadar cikabilirim.
  19. S

Yardım Powerbank Önerisi (Juo 30.000 alınır mı?)

Aklımda Baseus Star Lord modeli var. https://app.hb.biz/gURclmn9UTII Bazi kullanicilar ilerleyen donemlerde sisme yaptigini ve musteri desteginin zayif oldugunu soylemis. Siz ne onerirsiniz? Kablosuz ozelligi aramiyorum. Samsung a35 cihazinda kullanilacak.
  20. S

Çözüldü✓ Asus Anakart Rgb Sorunu

ASUS TUF GAMING H770 PRO WIFI Anakart modeline sahibim. Asus Crate Armory uygulaması hiç stabil değil o yüzden kurmak istemiyorum. Bios ayarlarından rgb kapatıyorum fakat Xpg marka ramlerin rgbsi kapanmıyor. Bunun bir yolu yok mu? Ya da crate armory dışında stabil rgb ayarlayabileceğim bir...
Geri