Arama sonuçları: *

1. Y

icue 4000x kasaya corsair h150 sıvı soğutma olur mu

ICUE 4000X corsair kasam var ve Corsair in h150 sıvı soğtumasını alma kararı aldım fakat kasaya sanırım tam olmayacak öndeki fanları sökersem anca onun yerine oturuyormuş bunun yerine corsair h100 alsam 2 fanlı model olanı o tam olur mu bilen var mı veya öndeki fankları söker sıvı soğutucunun...
  2. Y

Amazonda Sahte Ürün Olma İhti̇mali̇ Var Mi?

merhaba bir işlemci almayı planlıyorum fiyat araştırması yaparken bir şey farkettim ve garibime geldi itopya satılan aynı işlemci ile amazonda satılan aynı işlemci arasında 1000 tl fark var bu normal midir? Sahte ürün çıkma ihtimali var mıdır...
  3. Y

3600 MHZ RAM vs 4000 MHZ RAM

Ram alacağım 64 gb lık ve çok fazla edit render gibi işlerle uğraşıyorum ağır projelerde bu iki mhz arasında nerde 1 2 k bir para farkı var sizce değer mi bu miktarı vermeye yoksa gerek yok mu? sisten ryzen 7 5800x3d ||| RTX 2060
  4. Y

B550M Aorus Elite Anakart Alinir Mi Kullanan Varsa Deneyi̇mleri̇ni̇ Söyleyebi̇li̇r Mi̇?

Gigabyte B550m-aorus-elıte B550m Aorus Auros Elıte Ddr4 4000mhz Anakart B550M-AORUS-ELITE bu anakarta geçmeyi düşünüyorum ryzen 7 5800x3d, 64 gb 3600 mhz ram, rtx 2060 parçalarım var bu anakart sağlam mıdır...
  5. Y

MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 anakartım var Ryzen 7 5800X3D destekler mi

başlıkta gayet açıklayıcı şekilde anlattığımı düşünüyorum elimde MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 anakartım var Ryzen 7 5800X3D işlemciyi destekler mi?
  6. Y

64 Gb Ram E Çikacağim Ne Öneri̇rsi̇ni̇z?

3600 mhz hız a kadar destekleyen bir anakartım var bilgisayar üzerinden editörlük gibi işler yaptığım için 16 gb lık ram bana yetersiz geliyor rahat çalışamıyorum, bu yüzden 64 gb ram e çıkmayı düşünüyorum öneriniz nedir varsa indirimli uygun fiyata bulduğunuz güvenilir yerler link atarsanız...
  7. Y

ALDIĞIM WEBCAMDE BU TARZ ŞEYLER VAR NASIL GİDERİRİM

Merhaba itopyadan gamebooster markasına ait bir webcam aldım ve gelen ürün bu şekilde geldi elime kamerayı açtığım zaman ekranda sürekli hareket eden bu tarzda artık grainler mi dersiniz çizgilier mi dersiniz bilemiyorum böyle şeyler var ve sürekli hareket ediyorlar nasıl çözebilirim?
  8. Y

Çözüldü✓ PREMIER PRO VE AFTER EFFECTS DE AĞIR PROJELERDE İNTEL Mİ AMD Mİ

Merhaba ben premier pro ve after effects gibi programlarda ağır işler üzerinde çalışıyorum elimde ryzen 5 3500x işlemci var ve yükseltmek istiyorum intel e mi geçsem yoksa amd den yükseltmeye devam mı etsem bilemedim önerisi olanlar varsa toplamda 10-13 k arası bir bütçem var hem anakart hem...
  9. Y

Çözüldü✓ MSI B450M-A PRO MAX e İ7 13. NESİL İŞLEMCİ OLUR MU

Bilgisayar parçalarından çok anlamam elimde MSIB450M-A PRO MAX ana kart var işlemcimi yükseltmek istiyorum i7 nin 13. nesil bir işlemcisini takabilir miyim eğer ki uyumlu değilse ne takabilirim bu anakarta uyumlu güçlü bir işlemci
Geri