Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

Beyaz sıvı soğutma önerisi bekliyorum

Ryzen 7500F işlemciye sahibim. Kule tipi bir soğutucu kullanıyorum. Genel olarak yetiyor ama hem görünüş açısından daha güzel durduğu içinde hem de sıcaklığa etkisi daha fazla olduğu için sıvı soğutma bakıyorum. Bütçem maksimum 4000TL tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. Çatlı Reis

Arc raiders alınır mı?

Tek başıma oynayacağım için alıp almama konusunda kararsızım. Tek oynayan var mı? Solo'da çabuk sıkılır mıyım? Türe de hakim olmadığım için 5-6 saat oynayıp salmak istemiyorum oyunu.
  3. Çatlı Reis

Kış indirimlerinde 73 dolara ne alınır?

Steam’de indirimler için 73 dolar para attım. Normalde amacım Black Myth: Wukong almaktı ama oyun inatla indirim almıyor. Şimdi ise ne alacağımı düşünüyorum ve karar veremiyorum. Aklımdaki oyunları yazacağım; tavsiyeye de açığım. -Spider-Man 2 -Battlefield 6 -Cronos: The New Dawn -60 dolar...
  4. Çatlı Reis

Cronos The New Dawn alınır mı?

Steam'de halihazırda fiyatı 30 dolara düşmüş sizce alınır mı? Aynı zamanda AC Shadows'da 27 dolara düşmüş. Hangisini almak daha mantıklı olur?
  5. Çatlı Reis

Sizce bu saat alınır mı?

https://www.idefix.com/casio-erkek-g-shock-kol-saati-ga-2100-1a1dr-p-1436661?vendorId=11529&ref=akakce&v=1.72.2 Kendime spor bir saat bakıyordum casio'dan başka bir marka bilmediğim için de ona yöneldim ve bu ürünü buldum. Sizce alınır mı? Rengi ve duruşu çok hoşuma gitti.
  6. Çatlı Reis

Ekran kartına destek gerekiyor mu?

Kasayı ilk aldığımda ekran kartı 3 fanlı ve büyük olduğundan dolayı bi destek aldım ama kasa küçük olduğu için destek, kartın altına sığmadı. Sizce bir sorun olur mu? Uzun vadede ekran kartı soketine zarar verir mi?
  7. Çatlı Reis

Yardım Monitörümde bir sürü piksel çıkmaya başladı.

Dün herhangi bir sorun yoktu bu gün ilk defa bilgisayarı açtım ve monitörde fotoğraflardaki gibi pikseller gördüm. Mouse hareket ettirince de etrafında siyah gölgeler oluşuyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
  8. Çatlı Reis

PC için gamepad önerisi

Xbox 9. nesil bir kola sahibim. 2 buçuk senedir sorunsuzdu ama bu aralar sol Joystick'te drift problemi başladığı için yeni bir gamepad almaya karar verdim. Hikâyeli oyunlar için güzel hissettiren, tuş hisleri güzel olan, drift problemi olmayan gamepad önerisi bekliyorum...
  9. Çatlı Reis

PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

Fırsat olursa ikisinden birini almayı düşünüyorum ve arada bir hayli fiyat farkı var. Pro 43K Slim ise 23K şu an. Sizce aradaki farka rağmen Pro alınmalı mıdır? İmzadaki 2K monitöre sahibim yeterli olur mu PS5 için yoksa 4K TV gerekli midir?
  10. Çatlı Reis

2K OLED Monitör Önerisi

Ocak ayının başında Ana monitör olarak 2K OLED bir monitör almayı düşünüyorum. Bir kaç ürün buldum ama en iyisi hangisidir bilemedim bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca Mini LED diye monitörler de buldum onlar tam olarak ne oluyor? Oled yerine alınabilir mi...
  11. Çatlı Reis

Dizi önerisi bekliyorum.

Bir kaç kült yapımı bitirdim. GoT, The Mentalist, Lost, The Walking Dead, Dexter gibi. Ama bitirmediğim Breaking Bad, Prison Break, Sons of Anarchy gibi diziler de var ve nedense bunları izlemek konusunda çok isteksizim. Dün gece Dexter bitti ve her sevdiğim dizinin bitiminde hissettiğim şey...
  12. Çatlı Reis

Bu gamepad alınır mı?

https://share.google/mdedz8vWryrF49uxy Fiyatı 6k'dan düşmüş görünüyor. Beymen üzerinden gamepad almak mantıklı mıdır? Dualsense için güvenilir bir satıcı önerisi olan var mı?
  13. Çatlı Reis

2000-2500TL gamepad önerisi bekliyorum.

Bütçem bu daha fazla üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum sadece taksit imkanı varsa çıkabilirim. Oyunlarda teknolojiyi hissettiren, tetik sistemleri güzel çalışan bir gamepad arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Elimde bir tane Xbox 9.nesil gamepad var ama artık sıkmaya başladı.
  14. Çatlı Reis

Ekran kartı sıcaklığı normal mi?

Boşta 35-37 derecelerde çalışıyor. Bu gün DL The Beast'de afterburner üzerinden test edeyim dedim bu değerleri verdi. Normalin çok üstünde değil mi? Kasamın camı dahi açıkken bu değerleri almak biraz korkutmadı değil. Ekran kartı modelim RTX 5070 colorfull battleax 3 fanlı. TLOU2'de ise 70-73...
  15. Çatlı Reis

48 dolara oyun tavsiyesi bekliyorum

Bütçem bu kadar oynamadığım oyun sayısı çok az kaldı o yüzden aklımda DL The Beast, Spider-Man 2 ve Cronos New Dawn var farklı tavsiyelere açığım bu söylediğim oyunlardan da hangisini tavsiye edersiniz merak ediyorum? Steam Community :: Çatlı Reis Epic hesabımda da CP, Alan Wake 2, GoT gibi...
  16. Çatlı Reis

Dying Light: The Beast alınır mı?

Yeni bir sistem aldım ve sistemi güzel grafikli, daha önce oynamadığım bir oyunda denemek istiyorum. Aklımda da Black Myth Wukong ve Dying Light The Beast var. Sizce hangisi alınır?
  17. Çatlı Reis

40-45 Dolara oyun tavsiyesi bekliyorum

Marve Spider-Man 2 Steam'de 48 dolara düşmüş sizce fiyatına değer mi? Ya da 40-45 dolar bandına oyun tavsiyeleriniz ne olur? Steam hesabıma bakarak öneri yaparsanız sevinirim. Cyberpunk ve birkaç oyun da Epic hesabımda var. Bitirmediğim çok az oyun kaldı piyasada...
  18. Çatlı Reis

Kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor.

Bios ayarlarına girip işimi halledip F10 basıp kaydedip çıktım bir süre siyah ekranda kaldı ve düzelmeyince bende kasayı kapattım. Şu anda da kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor.
  19. Çatlı Reis

Kule tipi soğutucu da ki dijital gösterge nasıl aktif edilir?

Bugün sistemim geldi kasayı çalıştırdım normalde soğutucunun üzerindeki dijital göstergenin çalışması gerekiyor ama aktif değil. Bunun için ne yapmam gerekiyor? Normalde bu şekilde olması gerekiyor ama bende o gördüğünüz dijital gösterge kapalı duruyor.
  20. Çatlı Reis

2K ve 1080p arasında nasıl bir fark var?

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. Ben geçen hafta PC mi satıp 2K bir sisteme ve monitöre geçiş yaptım. Monitör geldi sistem ise yarın gelecek ve benim çok merak ettiğim bir konu var. Daha önce 1080'den 2K'ya geçiş yapan arkadaşlar, görüntü de nasıl farklılıklar oluyor acaba? Beklentilerim çok...
Geri