Arama sonuçları: *

• Users: sailoromer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Sadece numaradan e mail adresi bulunabilir mi ?

Arkadaşlar selam. Sadece numarasını bildiğim birinin mail adresini ve/veya kendi adresini bulmam mümkün mü
  2. S

GIGABYTE LAPTOP BIOS GUNCELLEME

Arkadaşlar şu ekteki laptopa sahibim. bu gigabyte control center diye bi uygulama var orada bios a güncelleme geldiği gözüküyor. Ben daha önce hiç bios güncellemesi yapmadım. Biraz araştırdım da masaüstü pc lerdeki gibi mi oluyor prosedür yoksa ben gigabyte control centerdan güncellediğim zaman...
  3. S

Yeni̇ Laptop Şarjı Hakkinda

Merhaba arkadaşlar, Ben linkteki laptopu aldım yurtdışından...
  4. S

YURTDIŞI NEWEGG ALIŞVERİŞ HAKKINDA

Merhabalar. Yurtdışından neweggden alışveriş yapmak istiyorum. Sorum newegg in herhangi bir mağaza şubesi var mı? O şekilde mi çalışıyor? İnternet alışverişi yapamıcam çünkü. Veya alacağım ürünün satıcısını görebiliyor muyum ? O şekilde gidip mağazasından alabilir miyim ürünü ?
  5. S

ASUS ROG STRIX G18 SORUNLU MU?

https://www.bestbuy.com/site/asus-rog-strix-18-240hz-gaming-laptop-qhd-intel-13th-gen-core-i9-with-16gb-memory-nvidia-geforce-rtx-4080-1tb-ssd-eclipse-gray/6531333.p?skuId=6531333 Arkadaşlar ben bu aleti uzun zamandır takip ediyordum stoğa düşmesini falan. Ancak yorumlarının çoğunda monitörde...
  6. S

HIDevolution sitesi güvenilir mi?

Arkadaşlar merhaba, bu yurtdışı siteden alışveriş yapan var mı veya güvenirliği konusunda bilgisi olan ? Yardımcı olabilir misiniz? Site şu: https://www.hidevolution.com/
  7. S

Yurtdışından bu laptop alınır mı

arkadaşlar selamlar. Bu laptopu yurtdışından 3000 dolar karşılığına almak mantıklı mı sizce? O fiyata değer mi? Bir de Türkiye fiyatını bulamadım bu segmentte bi laptopun fiyatı çok fark olur mu tr ile?
  8. S

Yurt dışı laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba. Benim kısa süreliğine bir Amerika seyehatim olacak. Gitmişken kendime güzel bir laptop almak istiyorum. Pek bir bilgim yok bu konuda. Bütçem maksimum 2500 dolar. Önerilerinizi bekliyorum
Geri