Arama sonuçları: *

1. onderbakirtas

Öneri RebelX Zenith satın aldım

Merhabalar forum ailesi. Geçenlerde koltuk seçmenin zorluğundan dem vurup aşağıdaki başlığı açmıştım. Linkini bırakıyorum. https://forum.donanimarsivi.com/konu/ne-kadar-zormus-bu-is.1176922/ Sonra nihayet bir karara varıp Amazon üzerinden Hawk Future Black satın aldım. Ancak bu koltuk aradığım...
  2. onderbakirtas

Ne kadar zormuş bu iş!

Bilgisayara aldığım hiçbir donanımda bu kadar zaman harcamadım, ancak bir türlü uygun koltuğu bulamadım. Daha önce de burada başlık açmış, önerileri dikkate almaya çalışmıştım ancak bir karara varamamıştım. Yine aynı döngüyü yaşıyorum ve bu oldukça can sıkıcı. 9000-10000 civarı bir koltuk alıp...
  3. onderbakirtas

Yardım Thermalright Assassin Spirit Evo aldım ama...

Öncelikle alet çok yakışıklı. Ancak henüz montajını yapmadım. İleride işlemcim 5750G'yi 5900X veya 5950X ile güncelleme gibi bir planım da var (veya komple soket değiştirip yine X7XX serisinden devam etme), bu soğutucu onları da yeterince besleyebilir mi? Hız aşırtma işlemi yapmıyorum ve...
  4. onderbakirtas

Raijintek Silenos MS Pro alınır mı?

https://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/raijintek-silenos-ms-pro-2x20-cm-argb-fanli-type-c-mesh-on-panel-atx-kasa-rj-0r20b00205.html Merhaba arkadaşlar. Kasaya fan alayım, işlemci soğutucu seçeyim falan derken kasa değiştirip ilave ikisi kocaman üç fan sahibi olmak bana mantıklı geldi...
  5. onderbakirtas

Öneri Thermalright Assassin Spirit 120 EVO veya burst Assassin 120

Selamlar. Bu iki işlemci soğutucu arasında kaldım. Kasam 158Mm'ye kadar işlemci soğutucusu destekliyor, ancak anakartımda Ripjaws V iki modül bellek var. Cam tarafını açık tutma imkanım yok maalesef. Bu nedenle hangi bileşenle en fazla verimi alabilirim ideal olarak? Aradaki 200 lira çok mühim...
  6. onderbakirtas

Öneri Hangi Thermalright İşlemci Soğutucu

Selamlar herkese. Akakçe sitesinde 999 liradan 1599'a kadar olan soğutuculardan birini alabilme imkanım var ancak örneğin en yüksek model olan Peerless Assassin modeline gerçekten ihtiyaç var mı? Dark Freezer X123 Duo da günü kurtarır mı? Bu iki model arasında 1000 liraya yakın fark var, bu...
  7. onderbakirtas

Iş için dizüstü bilgisayar önerisi

Merhabalar. Yazılım geliştirme yapan bir insanım, yeni bir bilgisayar ihtiyacı hasıl oldu. Almak istediğim cihazda şu özelliklere dikkat ediyorum: - Batarya kullanım süresinin en az 10 saat olması - Sistem belleğinin en az 16 GB olması - Mümkünse çok ağır (en fazla 2 kg) olmaması - Aşırı oyuncu...
  8. onderbakirtas

Zotac 3060 Ti Twin Edge birtakım sesler çıkarıyor

Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımı yeni aldım, 5 gün oldu. Bugün hasbelkader uzanırken bilgisayardan ince ince seslerin geldiğini duydum. Ortam belki de ilk defa bu kadar sessiz oldu. Bu sesin neden çıktığını anlayamadım. Bobin cızırtısı mıdır, fan sıkışması mıdır? Ses dosyasını bağlantı olarak...
  9. onderbakirtas

RTX 3060 vs RTX 3060Ti seçimi

Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi forumlar. Bu iki parça şu an Teknobiyotik'te sırasıyla 7300 ve 8800 lira olarak listelenmiş. Ben genelde Dota 2 ve CS:GO oynayan birisiyim ama arada sırada güncel oyunları da denemeyi severim. Benim profilimde birisinin 1500 liralık farkı vermesi uygun olur mu...
  10. onderbakirtas

Boyutları küçük en güçlü ekran kartı

Merhabalar arkadaşlar, benim kasam Thermaltake Core V1, bu kasaya da en fazla 255mm ekran kartı sığıyor. Bütçe farketmeksizin kullanabileceğim en güçlü ekran kartı nedir?
  11. onderbakirtas

RX 6700 veya RX 6700XT

Merhabalar. Çok basit bir sorum var. 2K ekrana sahibim. Bu iki kartın Sapphire Pulse modelleri arasında 1500 liralık fark var an itibariyle. Bu farka değer mi? İlave olarak 28.5 cm altında en güçlü ekran kartı nedir?
Geri