Arama sonuçları: *

1. WindyGarden

şuan aktif chill mmorpg önerisi

çok eskiden metin2 oynamış daha sonrasında son destan ve rosh online ile devam ederek hemen hemen biraz lost art biraz new world oynamış ama hiç knight ve world of warcraft denememiş biri olarak. sormak istediğim şey şöyle güzel bilmediğim bir mmorpg oyun var mı acaba ya da new world halen...
  2. WindyGarden

280 hz asus monitörü laptobum oynatabilir mi ?

herkese iyi geceler. asus 280 hz ve 1 ms monitörüm var. birde 3060 + i7 12700 işlemcili lenovo legion pro laptop var elimde. lenovo 165 hz destekliyor kendi ekranında birde 2k ekranı. monitörüm 1080p. acaba oyun ve yayın yapmak istesem lenovo nun bu cihazı sorun çıkartırmı yoksa yeterli olur mu
  3. WindyGarden

vtuber karakter nasıl yapılıyor.

herkese merhaba. twitch izliyorsanız ya da belki youtube da gördüyseniz anime karakterlerle yayın yapanlar var. bende kendim yapmaya çalıştım ama çok güzel bir karakter yapmak çok zor. aranızda bu işle ilgilenen birisini ya da ilgilenen tanıdıklarınız varsa yazabilirmisiniz. ücret karşılığı...
  4. WindyGarden

valorant oyun sırasında otomatik koşma

Herkese iyi geceler; Valorant oynarken karakter bir anda koşmaya başlıyor ve ne yapsamda durduramıyorum. acaba yanlış bir tuşamı basıyorum bilmiyorum. ölüm kalım savaşına denemek için giriyorum. önce normal gidiyor her şey daha sonrasında birden otomatik yürütüyor. ölüyorum canlanınca yeniden...
  5. WindyGarden

Stealth 16 Studio A13V

MSI'in sitesinde tanımıtı geçen Stealth 16 Studio A13V model beyaz laptop ne zaman satışa çıkar bir bilginizi var mı bu konu hakkında. şuan sadece yüksek model olan raider serisi ön siparişte görünüyor ? linkide burada https://tr.msi.com/Laptop/Stealth-16-Studio-A13VX
Geri