Arama sonuçları: *

• Users: Lynex34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Tecno Spark 20 Pro Kaç Yıl İdare Eder

Merhaba önceki konuda Tecno Spark 20 Pro Alınır Mı diye sormuştum onu almayı karar verdim hem bir arkadaşım 10 Pro modelini kullanıyor memnun hem fiyatı makul hem bulunması kolay normalde A34 alacaktım ama onu bulamadım ve bunu almaya karar verdim alsam ne kadar süre götürür beni çoğunlukla oyun...
  2. L

Tecno Spark 20 Pro Alınır Mı?

Merhaba 12000 TL bütçeye bu telefonu buldum iyi midir ve beni kaç yıl idare eder? Oynayacağım oyunlar: eFootball, belki PUBG Mobile ve FC Mobile, kamera önemli.
  3. L

11000-12000 Arası Bütçe İle Alınabilecek Telefon Önerisi

Merhaba, başlıktaki gibi bir bütçem hangi telefonları önerirsiniz?Ben Redmi Note 13,Redmi Note 12 Pro, Samsung Galaxy A34,Redmi Note 13 Pro gibi telefonları buldum bunlardan birisini önerir misiniz? Oynayacağım oyunlar:eFootball,Fc Mobile,belki Pubg Mobile gibi oyunlar oynayacağım.
  4. L

Bedava Oyun Tavsiyesi

Merhaba bedava oyun tavsiye edebilir misiniz? Tür fark etmez Steam veya Epic Games olabilir.
  5. L

Riot Vanguard Güvenilir Mi?

Merhabalar, Riot Vanguard Güvenilir midir?
  6. L

Cities Skylines Alınır Mı?

Merhaba, Cities Skylines steamde 4.49 dolara düşmüş dlc'siz sizce alınır mı? Steam atölyeden Türkçe yama buldum onu kuracağım.
  7. L

2 Klavyeden Biri Alınır Mı?

Merhaba bütçeme uygun ve istediğim özellikleri barındıran 2 klavye buldum sizce bunlardan biri alınır mı? Monster Pusat K3 Pro Redragon Aryaman K569 1729254609 @Kusursuz Hocam sizce hangisi daha iyidir?
  8. L

Bu 3 Klavyeden Biri Alınır Mı?

Merhaba 2000 TL bütçem var bu bütçeye uygun ve aradığım özellikleri barındıran 3 tane klavye buldum sizce bunlardan biri alınır mı Gamepower Ogre Rampage kb-r210 Monster Pusat K3 Pro
  9. L

2000 TL Klavye Önerisi

Merhaba bütçem 2000 TL,bu bütçeye Türkçe,bilek desteği ve numpad tuşları olan klavye öneriniz var mıdır? Bütçeyi maalaesef daha arttırmam
  10. L

Monster Pusat K3 Pro Alınır Mı?

Merhaba fiyatı 2000 TL Olan Monster Pusat K3 Pro alınır mı sizce yoksa bu fiyata Türkçe, bilek desteği ve numpad tuşları olan daha iyi bir klavye var mıdır?
  11. L

İki Klavyeden Biri Alınır Mı?

Merhaba bütçem 1500 TL ve bu bütçeye göre Türkçe, numpad tuşları bulunan ve bilek destekli iki tane klavye buldum bunlar Gamepower Ogre ve Rampage kb-r210 sizce bu ikisinden biri alınır mı yoksa bu bütçede bu istekleri karşılayan daha iyi bir klavye var mıdır?
  12. L

1500 TL Klavye Önerisi

Merhaba bütçem 1500 TL bu bütçeye göre Türkçe ve Numpadin olduğu oyuncu klavyesi önerebilir misiniz tercihen siyah olursa daha iyi olur.
  13. L

Bu Klavye Alınır Mı?

Merhaba https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-aryaman-k569-rgb-red-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,742324576.html bu linkteki klavye alınır mı sizce birde bu klavye Türkçe mı yani i ve ç harfleri vs. Varmı birde büyüktür küçüktür işaretlerini kullanabilir miyim?
  14. L

Görüntü Ekrandan Taşıyor

Merhaba, monitörüm biraz eski olduğu için displayport to vga şeklinde dönüştürücü kullanıyorum ancak görüntü ekrana sığmıyor yani mesela bir uygulamayı açınca sağ üstteki çarpı işareti yarım görünüyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
  15. L

1400 TL Klavye Önerisi

Merhabalar, bütçem 1400 TL bu bütçeye göre klavye önerebilir misiniz?
  16. L

EA FC 25 Ne Kadar İndirime Girer?

Merhabalar,FC 25 indirime düşünce almak istiyorum platform fark etmez Epic Games Steam veya EA app olabilir en fazla ne kadar indirime düşer?
  17. L

Battlefield 2042 Alınır Mı?

Merhaba Battlefield 2042 Epic Games'te 90 TL'ye düşmüş sizce alınır mı? birde oynayan varsa oyun hakkında biraz bilgi verebilir mi?
  18. L

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Merhaba Batman Arkham Knight oyununa Türkçe yama yapmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba oyunun dil dosyanı nerededir ve nasıl düzenleyebilirim?
  19. L

Batman Arkham Knight Alınır Mı?

Merhaba,Batman Arkham Knight Epic Games'te 11 TL'ye düşmüş sizce alınır mı oyun nasıldır açık dünyası vs. Varmı?Hikayesi iyi midir?Son olarak kaç GB olduğunu bilen varsa söyleyebilir mi şimdiden teşekkürler
  20. L

100 TL Altı Oyun Önerisi

Merhaba,100 TL altı PC oyunu önerebilir misiniz bütçe maksimum 110-115e çıkabilir şimdiden teşekkürler.
Geri