Arama sonuçları: *

1. Hard Kapitalizim

Air pods 3 pro ile ilgili küçük bir soru

arkadaşımın telefonundan deneme fırsatım oldu şimdi bu arkadaşım benı takip etmiyordur dimi kutusu üzerinden sıfırlama gerçekleştirdim ama
  2. Hard Kapitalizim

Air pods 3 pro ile ilgili küçük bir soru

Arkadaşlar selam abimin Air pods unu aldim fakat beni takip etmek için aldığını düşünüyorum elimdeki bu kulaklık takip ediliyor mu edilmiyor mu nasıl bilebilirim bide abim bana niye Air pods 3 alıyor ki benim telefon Android Allah Allah bunda her özeliği kullanamıyorum da
  3. Hard Kapitalizim

Vadesi çok olup kredi kartı aidatı olmayan kart varmı ?

arkadaşlar merhaba ben hepsiburada üzerinden alışveriş yapcam ve de ilk defa kredi kartı kulancam bana yukarıdaki bahsetiğim özeliklere sahip kredi kartı önerebilir misiniz rica etsem
  4. Hard Kapitalizim

Hazır sistem önerisi 50 bin TL max

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz link atmanız yeterli
  5. Hard Kapitalizim

Comnet firmasından paramızı nasıl alabiliriz (Yardım lütfen)

Arkadaşlar ne yapacağız
  6. Hard Kapitalizim

Net GSM abonesi olmaya çalışıyorum olamadım (YARDIM)

Arkadaşlar internet abonesi olmaya çalışıyorum ama bir türlü aramadilar beni bekliyorum ama ne arayan var ne soran ben onları arıyorum yoğunluk nedeni ile başvurunuz için kaydınızı oluşturduk diyor ama ne arayan var ne soran
  7. Hard Kapitalizim

Arkadaşlar yeni internet önerisi lazım (UCUZ)

Arkadaşlar comnet battı gibi o yüzden internet arayışındayım
  8. Hard Kapitalizim

COMNET REZALETİ (İNTERNET YOK)

1733651590 ARKADAŞLAR BU FİRMADAN NASIL PARAMIZI ALIP DA CIKABILIRIZ
  9. Hard Kapitalizim

FPS DROP VAR OYUN OYNARKEN ÇÖZÜMÜ BİLEN VARMI

MERHABA YAPTIĞIM İŞLEMLERİ ANLATIYIM SİSTEM ÖZELİKLERİ 1 İŞLEMCİ /AMD Ryzen 5 5600 1 GAMEBAR KAPATIM İŞE YARAMADI...
  10. Hard Kapitalizim

Google takeout üzerinden fotolarımı toplu indirince gb fazla oluyor

sebebi nedir arkadaşlar 74 gb lık fotograf var google takeout üzerinden 138 gb oluyor 1732444140 niye 74 degil de 138 e çıkıyor ordan indirince
  11. Hard Kapitalizim

Google fotoğraflarımı nasıl indirebilirim

merhaba google daki fotoğraflarımı nasıl indirebilirim kalitesini kaybetmeden
  12. Hard Kapitalizim

Gpu Hotspot kaç derece olmalı

Merhaba ekran kartımın normal derecesi 73 Hotspot derecesi ise 93 kötü mü
  13. Hard Kapitalizim

Enpara kredi kartı vermiyor limit düşür diyor yardım

Arkadaşlar bu ne demek niye böyle diyor ne yapsam alırım
  14. Hard Kapitalizim

4070 hazır sistem önerisi yapabilir misiniz

Merhaba 4070 hazır sistem önerebilir misiniz link atmanız ile hemen alacağım
  15. Hard Kapitalizim

istirahat raporunu nasıl SGK ya bildirebilirim

Merhaba yarın iki ayağımının baş parmaklarından ameliyatı olacağım fakat işe gittiğim için istirahat raporu vericek bana bende onu ne yapacağım bu SGK dan nasıl para alıyorum gitmediğim günler için yardımcı olur musunuz 1727687094 10 gün arkadaşlar istirahat raporu
  16. Hard Kapitalizim

Honda Civic 2002 model VTEC arabamda oksijen sensörü bozuldu yardim

Merhaba oksijen sensörü arıyorum ama bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz araba da ön tarafta oksijen sensörünün değiştirilmesi lazım ne yapacağım
  17. Hard Kapitalizim

Silecek pazarı.com güvenilir mi

Arkadaşlar soru başlıktaki
  18. Hard Kapitalizim

PC İCİN HOPARLÖR ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR GÜZEL VE ŞIK BİR HÖPARLÖR LAZIM VARMI BİLDİGİNİZ BİR MODEL
  19. Hard Kapitalizim

GOODRAM 8GB IRDM PRO 3600MHz CPU Z üzerindeki sonuç işin içinde bir terslik var

Arkadaşlar kullandığım ram 3600 MHz olanı fakat işin içinde bir terslik var hangi marka chip kullanıldığı falan gözükmüyor birde 1798 MHz hızında çalışıyor ne yapcam
Geri