Arama sonuçları: *

1. Publicronus

6000TL altı AM5 anakart önerisi

Merhabalar, sınırlı bütçem olduğu için maksimum 6000TL olacak şekilde AM5 anakart alacağım, yardımlarınızı bekliyorum.
  2. Publicronus

7000TL'ye CS2 için monitör önerisi

Merhabalar, sadece CS2 oynuyorum ve yüksek hz, düşük gecikme gibi iyi değerlere sahip monitör arıyorum. Bütçe de çok çok az oynama olabilir.
  3. Publicronus

AJAZZ 159 PRO Kronik sorunu varmı?

Merhabalar, Furylevel Z1 mouse a sahibim ve satıp aj159pro almak istiyorum. Acaba mouse alınır mı, kronik sorunu mevcut mu?
  4. Publicronus

2. El 9500TL'ye RTX 3070 Ti dan daha iyisi var mı?

Merhabalar, dlss falan kullanmayacağım sadece saf güç isteyen oyunlar oynuyorum. RTX 3070 TI 9500TL bütçeye göre en iyi seçenek mi yoksa daha iyisi var mıdır? Yayın açıyorum, AMD tarafında fps farkına değecek kart yoksa önermeyin lütfen.
  5. Publicronus

11000TL'ye R5 5600 sistem için Ekran kartı lazım

Merhabalar, genelde CS2, Valorant, fazlasıyla Rust ve Lol oynuyorum. 1080p çözünürlükte oynamaktayım oyunları genelde ve yayın açabiliyorum çoğu zaman. RTX 3080, RX 6900 XT falan düşünüyorum fakat bilemedim bu fiyatlara en iyisi hangisi?
  6. Publicronus

OBS 12 upload için ayarlar nasıl olmalı?

Merhabalar, Ryzen 5 5600 ve RX 6600 ile Cs2, lol yayınlarıbyapmak istiyorum. Bazen kalite düşüyor ufak bulanıklık oluyor. Ayarlar nasılvolmalı?
  7. Publicronus

1200TL'ye kadar klavye önerisi

Merhabalar, klavye almak istiyorum şu anki kullandığım klavye Dierya DK61SE. F75 alacaktım fakat stoğu kalmadı, F75 gibi özellikleri olan klavyeler piyasada bu fiyata bulunabilir mi? Kablosuz olmasada olur bu arada.
  8. Publicronus

2500TLlik bütçe için kasa önerisi

Merhabalar, hava akışı ve görüntüsü iyi olan kasa arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  9. Publicronus

1200TL için F/P mikrofon öneri

Merhaba, 1200TL bütçem var, kaliteli mikrofom arıyorum. Bütçe çok aşılmazsa iyi olur
  10. Publicronus

Tracert değerlerim berbat

Merhabalar, Valorantta her zaman frankfurt sunucsunda 50 ping alırken CS2'de frankfurt sunucusunda 87 ping falan alıyorum, nedenini bilmiyorum ama şöyle bir olayda var; İnterneti kapatıp açtığımda ip resetleniyor ve çok nadir bazı iplerde pingim 60'a düşebiliyor ama sadece bu CS2'de geçerli...
  11. Publicronus

1500TL bilgisayar kasası önerisi

Merhabalar, RX 6600 kullanıyorum ve kasamın alt tarafıyla sadece 3-4 cm boşluk var, kasam aşırı havasız ve kablolar çok dar yerlerde kalıp sıkışıyor, iğrenç bir görüntü oluşturuyor. Sizin bu bütçeye alınacak kasa önerilerinizi bekliyorum
  12. Publicronus

1700TL'ye PSU Önerisi Verebilir Misiniz

Merhabalar, 2. el temiz veya sıfır psu lazım, sistemim de Rx 6600 ve ryzen 5 5600 bulunuyor. önerilerinizi bekliyorum
  13. Publicronus

Yarı modüler PSU da PCI E kablosu öneri

merhabalar, psu yarı modüler ama PCI E 8 pin kablosu yok. Internetten önerebileceğiniz bir 6 pin to 8 pin kablosu varmı?
  14. Publicronus

3100TL'ye oyun için hangi monitör alınabilir?

Merhabalar, oyun için monitör arıyorum fakat 3100TL'lik bir bütçem var. Bu bütçeye en iyi ne alınabilir?
  15. Publicronus

'' Kullanmadığımız ürünleri elden çıkarıyoruz '' nasıl çalışıyor?

Merhabalar, bir ürün almak istiyorum ama ne yapacağm bilmiyorum. Abdullah abi ile konuşma başlatıp istediğim ürünü söyledim. Şimdi sadece cevap beklemem mi gerek? Ardından ödeme işleri nasıl olacaktır?
  16. Publicronus

1000TL ye RX 6600 ve Ryzen 5 1600 AF için PSU önerisi

Merhabalar, RX 6600 ve R5 1600 AF için maksimum 1000tl olacak şekilde PSU önerilerinizi bekliyorum.
  17. Publicronus

400Tl ye bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

Merhabalar, 400TL'ye alınabilecek kulak içi bluetooth kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
  18. Publicronus

600TL bütçeye DDR4 8GB ram önerisi

Merhaba, 600TL bütçeye en iyi ram nedir acaba? Ryzen 5 1600 af ve GTX 1650 ile kullanıcağım, teşekkürler şimdiden.
  19. Publicronus

2000TL ye kadar hangi anakartlar alınabilir?

Merhabalar, öncelikle ram konusunda 16gb ram kullanıcağım ve ileride 32 veya 64 gibi değerlere çıkmayı pek istekli bakmıyorum. Işlemci olarak maksimum ryzen 5 5600 yada 3600 kullanmayı düşünüyorum, şimdiden teşekkürler.
Geri