Arama sonuçları: *

• Users: Muti69
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Pc şifremi unuttum yardım lütfen

Arkadaşlar windows 10 pc şifresini unuttum Cmd komutu açmayı denedim olmadı , flashbellek ile uygulama yükledim sonra mouse ve fare çalışmadıŞifreyi nasıl sıfırlayabilirim ?
  2. M

Yardım Kablosuz Kulakiçi kulaklık önerisi 1k

Arkadaşlar bütçe taş çatlasın 1200 olur onun haricinde malesef Ben biraz araştırdım soundpeast kapsül 3 pro yu buldum amazonda 1000 civarına geliyor
  3. M

Yardım spor(fitness) için Kulakiçi kulaklık önerisi?

Arkadaşlar Bütçe 1000tl civarı Slikonsuz olursa daha iyi olur ama fp ürün varsa hayır demem Kablolu kulaklık olmasın 1694088413 Soundpeast air 3 capsulpro amazonda 1000tl gibi bir şey Onu araştırdım buldum nasıldır sizce
  4. M

Yardım Fp direksiyon seti önerisi?

Arkadaşlar uygun fiyatlı otomatik direksiyon seti varmıdır önerebileceğiniz?
  5. M

Yardım GOW,RUST gibi oyunları indirimli alabileceğim yerler?

Arkdaşlar oyun lazım online yada offline steamda fiyatları yüksek Bu gibi oyunları inidirimli alabileceğim yerler varmıdır ?
  6. M

Yardım Öndeki fanlar kasanın yanında vurunca çalışıyor?

Aarkadaşlar elimde deepcoolun o mavi rgbli kasası var , kasanın sağına vurunca fanlar çalışmaya başlıyor neden olabilir daha alalı 5-6 ay olmadı
  7. M

Yardım Bu sıcaklık değerleri normal mi?

Aekadaşlar işlemcim r55600 se214xt soğutucu mx6 macun egzos fan 1 önde 3 fan kasa deepcoolun o mavi rgbli kasası gta da yda bf1 de 70-75 derecelerde dolanıyor
  8. M

Yardım Kasamın ön fanları neden çalışmıyor?

arkadaşlar kasanın önündeki 3 adet fan dönmüyor neden olabilir? 1690915985 Ek olarak sağ üstte beyaz ışık yanıp sönüyor
  9. M

Arctic mx-6 aldım iyi midir??

İşlemcim ryzen 5 5600
  10. M

Gta5 de bu sıcaklık normalmi?

işlemci r5 5600 gta en yüksek ayarlarda 160civarı fps ve işlemci sıcaklığı da 80-83 arası Soğutucu da var üstelik( se 214xt)
  11. M

Yardım Arkadaşlar Kasadaki bu tozu nasıl alabilirim?

Filtre hiçbir şekilde kalkmıyor , plastik vida gibi yerlere geçirio eritmişler kafalarını , yani çıkartırsam birdaha tutmayabilir Kasa deepcool c560 dı sanırsam
  12. M

Monitörüme neden ekran gelmşyor

Arkadaşlae sabah çalışan monitörüm şimdi çalışmıyor , hiçbir şekilde görüntü gelmiyor , tüm kabloları takılı , kasa çalışıyor ,priz sağlam
  13. M

Yardım Arkadaşlar sınavım var ve monitör çalışmıyor?

arkadaşlar monitörüm sabah çalışıyordu fakat şimdi pc yi açtım ekran gelmiyor bunun nedeni ne olabilir
  14. M

Yardım Dolandırıldık mı ? Dsmart

arkadaşlar dsmart babamı aramış konuşmuşlar internet paketini(yine bize sormadan iş yapmış) Adam geldi kurdu bugün , dedik abi bunun içerği nedir diye , adam 50mbps interneti 110tl dedi ekstradan dsmart televizyon cihazını da kurdu , Kurdu gitti Yani %90 dolandırıldık ama yani nasıl oluyor...
  15. M

Yardım Dsmart 50mbps 110tl (beyler yardım)

arkadaşlar dsmart babamı aramış konuşmuşlar internet paketini(yine bize sormadan iş yapmış) Adam geldi kurdu bugün , dedik abi bunun içerği nedir diye , adam 50mbps interneti 110tl dedi ekstradan dsmart televizyon cihazını da kurdu , Kurdu gitti Yani %90 dolandırıldık ama yani nasıl oluyor...
  16. M

Amazon Prime Abonelik 7.99 —} 39.99

Arkadaşlar %400 e yakın bir zam gelmiş bulunmakta , an itibari ile son kalemiz olan prime da yıkılmış bulunmakta , Bir anda bu kadar yüksek zam kabul edilebilir değil , 20 tl olsa okeyim
  17. M

Yardım Mail üzerinden yanlışıkla telefonu sıfırladım?

arkadaşlar bir cihazı yanlışıkla sıfırladım mail üzerinden bunun geri dönüşü yokmudur , cihazı sil e bastım galiba ama telefona da hiç uyarı falan gelmedi
  18. M

Yardım fifa 22 joystick i görmüyor?

arkadaşlar , fifa oynarken kol neden çalışmıyor bilen varmıdır? , Kardeşimin oyunu var roblox diye orada çalışıyor ama fifa da çalışmıyor neden olabilir?
  19. M

Öneri Hyperx cloud core 1250TL

Hyperx Cloud Core Dts Headphone:x Kablolu Oyuncu Kulaklığı 4P4F2AA https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-core-dts-headphonex-kablolu-oyuncu-kulaklii-4p4f2aa-p-HBCV00003LZ6SY?magaza=CEPBUCEP&url_src=ios-product-detail v2x yerine bu tercih edilebilir , ses seviyesi daha yüksek
  20. M

Yardım Yayındaki ses neden sekiyor?

arkadaşlar obs üzerinden twitch yayını açınca , başka bir telefondan izlediğimde sesimin giderek kısılıp tekrarlandığını gördüm , bunu nasıl düzeltebilirim
Geri