Arama sonuçları: *

• Users: DragX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DragX

Öneri Fc24'de win alamıyorum

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kadrom bu şekilde iyi mi kötü mü hiç emin değilim bu sene oynamaya başladım zaten bu oyunu. Sizden öneri almak istiyorum açıkcası. Oyunda Rivals 7de kaldım. Rivals 7ye çıktıktan sonra kazandığım maç yok. Aynı şekilde WL'de kazandığım maç sayısı 2-3ü geçmiyor. Genel...
  2. DragX

Ucuza oyun alabileceğim güvenilir siteler nelerdir?

Merhaba arkadaşlar. Yeni PC aldım ve oynayacak oyunlara bakıyorum ama istediğim oyunların fiyatı çok yüksek. Epic'e de baktım ama aradığım oyunu bulamadım belki indirimdedir diye düşünmüştüm ama olmadı. Steam'de şu an 39.99 dolar baktığım oyun haliyle fiyatı pahalı geldi. Her neyse sizin...
  3. DragX

Yeni aldığım bilgisayardan ses gitmiyor

Merhaba arkadaşlar sorunum şu Yeni aldığım kasaya veya monitöre kulaklığı takıyorum ses geliyor ama ses gitmiyor. Windows ayarlarına baktım ses aygıtım algınlanmıyor. Bunu nasıl çözebilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
  4. DragX

Çözüldü✓ Gaming Gen sorunu, nasıl çözebilirim?

Merhaba arkadaşlar. Gaming Gen'de ödeme sayfasını geçtikten sonra beyaz bir ekran çıkıyor ve birkaç dakika duruyor, nedenini bilen var mı?
  5. DragX

Yapmayı düşündüğüm özelleştirmeler iyi midir?

https://www.gaming.gen.tr/urun/366331/metmellow-m4-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS Merhaba arkadaşlar bu sistemi özelleştirip almak istiyorum. Eklemek istediğim şeyler; -Ryzen 5 5600. -Kingston nv2 1tb ssd. Ek olarak böyle...
  6. DragX

14k f/p sistem arıyorum.

Öncelikle merhaba beyler, selamlar. Elimdeki bütçe 14k civarında. Gerekirse biraz daha yükseltebilirim belki ama şu anlık çıkabildiğim fiyat bu. Önerebileceğiniz sistem, sistemler varsa bekliyorum. İyi forumlar.
Geri