Arama sonuçları: *

• Users: Doks
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Passolig Kartında Takım Seçiminin Önemi Var mı?

Ben Beşiktaşlıyım ve İzmir’de yaşıyorum. Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanacak maça gitmek istiyorum. Ancak bu maça bilet alabilmek için öncelikle Passolig kartı sahibi olmam gerektiğini öğrendim, çünkü Passolig olmadan bilet alınamıyor.Kartı alırken, sistem benden bir takım seçmemi istiyor...
  2. D

Bu sistem alinir mi.

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-pch/ Arkadaşlar, yakın zamanda yeni bir PC alacağım. Bütçem 28.000 TL. GPU'da VRAM'in 16 GB olması uzun vadede daha iyi olacağından bunu seçtim. Sizce alınır mı? Parçalarından hangilerini yükseltsem daha iyi olur?"
  3. D

Game Garaj Hero 5A-PCH Sistem Alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-pch/ Arkadaşlar bu sistem alinir mi artirmam gereken bir şey varmi darboğaz olur mu?
  4. D

30.000Tl Bütçe ile hazir sistem önerisi.

28 bin TL (zorlarsam 30k olabilir) bütçem var ve uzun ömürlü bir bilgisayar alarak oyun oynamak istiyorum. Bana önerebileceğiniz bir bilgisayar var mı?
  5. D

28000 Tl Hazir Sistem

2800 TL bütçe ile oyun bilgisayarı almak isteyen biri, hangi özelliklere ve donanımlara dikkat etmelidir ve bu bütçe ile piyasada bulunan en uygun seçenekler nelerdir?
  6. D

Şuan bilgisayar alınır mı

Arkadaşlar yakin tarihte bir bilgisayar almayı düşünüyorum 28k butcem var sizce biraz daha indirim beklemem mi lazim ne zaman saglam indirimler başlar yoksa suan direk aliyim mi?
  7. D

28k Bilgisayar önerisi

28 bin TL bütçem var ve uzun ömürlü bir bilgisayar alarak oyun oynamak istiyorum. Bana önerebileceğiniz bir bilgisayar var mı?
  8. D

165 Hz, 27 İnç IPS Panel Gaming Monitör Tavsiyesi (7-8 Bin Lira Bütçe)

Arkadaşlar, yeni bir gaming monitör almayı düşünüyorum ve 7-8 bin lira bütçem var. Monitörün 165 Hz yenileme hızına sahip olmasını, çözünürlüğünün 1080p veya 2K olmasını, pivot hareket özelliğinin bulunmasını, 27 inç boyutunda IPS panel olmasını istiyorum. Ayrıca diğer özelliklerinin de ortalama...
  9. D

Bu sistem alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-parsec-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-palit-geforce-jetstream-16gb-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-37508 Arkadaşlar bu sistem alınır mı sizce darboğaz yapar mı?
  10. D

Ekran kartı Vram ne ise yariyor?

Merhaba arkadaşlar. Size beni cok ikileme düşüren bir şey soracağım örnek veriyorum: NVIDIA 4060 8 GB ile 16 GB arasındaki farklar ne bir ekran karti alacağım ama hangisini alacagimi bilmiyorum. Depolama konusunda sizce 8 GB günümüz oyunlarin da yeter mi? Yoksa daha yüksek bir VRAM'li bir ekran...
  11. D

35000 Tl Canavar pc önerisi

Arkadaşlar yeni bir pc alacagim bütçem 35.000 Tl Her konuda performansı çok iyi olmasını istiyorum.
  12. D

RX 7700XT mi NVIDIA 4060 ekran kartı hangisi daha iyi

Arkadaşlar yeni bir PC alacagim ama ekran karti konusunda cok kararsizim AMD'nin ekran kartlari mi yoksa NVIDIA ekran kartlari cok arasında kaldım. Butceme uygun olan ekran kartlari RX 7700XT ile 4060 4060 Ti sizce NVIDIA mi AMD mi ben bilgisayarimda yuksek grafiklerle kasma donma sorunu olmadan...
  13. D

Bu sistem alınır mı.

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ataxiones-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-asus-radeon-dual-oc-12gb-rx7700xt-oyun-bilgisayari-p-40993?utm_campaign=cpcHazirMax&gad_source=4&gclid=CjwKCAjw0YGyBhByEiwAQmBEWtPa5En4PQub8ViungHTsV4axihc6au95UKtHnCyJXOOuSt21GekIRoCA1EQAvD_BwE Arkadaşlar bu...
  14. D

20.000 30.000 TL Arası iyi bir pc ve monitör

20.000 30.000 TL arası iyi bir pc her oyunu yüksek grafiklerde kasma donmadan oynatabilecek uzun vadede sıkıntı cikarmayacak iyi bir pc ve monitör istiyorum. (Bütçeye monitör dahil)
  15. D

Üniversite bölüm hakkında bilgi

Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum ben bu yks sinavina girip bölüm olarak uçak bakım düşünüyorum sizce uçak bakim mesleği iyi bir tercih mi maaşı iyi mi?
  16. D

Kaçak telefon alınır mı

Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum benim akrabamin arkadasi güvenilir bir yer telefon bayisi var izmir/Çankaya'da ben iPhone almayi düşünüyorum iPhone 15 26.500 TL kacak telefon yurt dışı İmei miş sizce almaliymiyim aldiktan sonra 1 sene içersinde getirip zannediyorsam imei ilgili birsey...
  17. D

Sistemdeki Parçalar uyumlu mu? Ve Önerebileceğiniz oyuncu monitörü var mı

AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Gigabyte A520M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Apacer Nox 16GB (2x8GB) DDR4 3600 MHz CL18 Gaming RAM (AH4U16G36C25YMBAA-2) XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 Core RX-67XLKWFDV 160 BitGDDR6 10 GB Ekran Kartı Apacer 512 GB AS2280P4 AP512GAS2280P4-1...
Geri