27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü bu monitör hakkında aklınıza takılan sorular varsa almak isteyen yahut merak edenler için cevaplayabilirim
Oyun amaçlı monitor bakıyorum 30k ya kadar butcem var tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımdaki bu 27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü sizce Alınır mı? nasıldır
Arkadaşlar beyaz klavye almayı düşünüyorum butcem 6k aklımdaki klavye bu sizce bu nasıldır ben çok anlamam klavyeden ana bu sistemle çok güzel gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim RAZER PRO TYPE ULTRA KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - US LAYOUT
Arkadaşlar 7k ya kadar Bilek destekli beyaz renk bir klavye arıyorum sizin bildiğiniz güzel klavyeler varsa yazabilirmisiniz benim aklımdaki klavyede bu sizce nasıldır RAZER PRO TYPE ULTRA KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - US LAYOUT
Arkadaşlar magic teknoloji diye bir satıcı var internette hepsiburada gibi yerlerdede satış yapıyorlar hepsiburadadaki yorumları gayet iyi lakin google da yazılan yorumlara bakılınca insan bi şüpheye dusuyor bende bunu ürünü sipariş verdikten sonra gördüm sizce bu satıcı guvenilirmi aranızda...
40 butcem var arkadaşlar bunla ekran karti işlemci anakart almam lazım ama beyaz olmak zorunda ayrıca ddr5 bi sitem olacak yardımınız için şimdiden saolun
20 k bütçem var sistem güncellemek istiyorum anakart ve işlemci tavsiyesi verirmisiniz aklımdaki ryzen 7800xd + Asus ROG Strix B650-A Gaming WIFI AMD B650 6400 MHz bu anakart sizce alınır mı? yoksa daha iyisi alınır mı? bu fiyata suanki sistem 6700xt ryzren 5600 ekran kartı aynı kalacak
rdr 2 de grafik ayarları bu şekilde fxaa vs acınca ekrana sıra sıra garip siyah pixeller geliyor goruntu vs cok kotu oyunda ne yaptıtysam duzeltemedim yardımcı olurmusunuz sistem 6700xt 5600
rdr 2 de boyle sanki 5 numara astigmat gibi gozukuyyor heryer çımler vs karıncalanıyor boyle yanıp sonuyor mousu oynatınca boyle karakterlerin saçı falan bozuluyor ne denediysem olmadı yardımcı ollurmusunuz resimlerde ne kadar anlaşılır bilmiyorum . sistem 6700xt 5600 1metre onum bulanık gozukuyor
Ryzen 5600 her oyunda %100 yukte çalışıyor ve oyunlar inanılmaz kasiyor bunun önüne nasıl gecerim ekran kartı 6700xt ayrıca bosta 4ghz de çalışıyor dengeli güç tasarrufu modu farketmiyor eklediğim resim cıhaz bosta bir işlem yapılmıyorken guc tasarrufu modu diyer modlardada sonuç değişmiyor...
forza 5 de ultra ayarlarda 6700xt ryzen 5 5600 80 fps civari veriyor fsr kenar yumuşatma vs kapalı çdky 2 x memory de acık ve drop yiyorum neden olabilir bugun başıma geldi ondan once gayet iyidi
gt301 kasaya sıvı sogutma almayı dusunuyorum ama sanırım uymuyormuş gibi seyler soyluyorlar sizin onerbilceginiz bir model varmı 360 olur 240 olur bide mesala 360 lık sogutmayı one taksam ondeki fanları ust kısma yerleştirebilirmiyim
Pc de dosyaları silerken yanlışlıkla java dosyasında sildim ve bi türlü geri duzeltemdim pc her açıldığında böyle bir hata veriyor nasıl düzeltebilirim resmi yükleyemedim ama hata bu C:\ava\bin\javaw.exe' Windows tarafindan bulunamıyor. ismi doğru yazdığınızdan emin
olup yeniden deneyin