Arama sonuçları: *

• Users: Krl Closer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yardım Hangi şarj adaptörünü almalıyım? ( airpods için)

Hediye airpods geldi (çakma) neyse içinden çıkan kablonun bir ucu Lightning diğer ucu type C ama şarj başlığı yok başlık alırken 👇 1- Başlığın Kaç W olduğu önemli mi ? Bazı yerlerde en fazla 10 olmalı falan yazıyordu 2- Yeni bir başlık almam lazım mı yoksa type c --> usb dönüştürücü alıp evdeki...
  2. K

Yardım Oyunu açınca 1-2 dk sonra ekran gidiyor monitörün ışığı yanıp sönüyor.

Bu zamana kadar LoL ve Valorant gibi oyunlar oynuyordum sıkıntı yoktu (hala yok) ama yeni indirdiğim dying lightı açtım oyunu açtıktan 1-2 dk sonra oyuna başlamışda olsam menüde bekliyorda olsam monitörün görüntüsü gidiyor ve monitör ışığı yanıp sönmeye başlıyor.
  3. K

Dying Light açınca monitör kapanıyor!

Epic gameste bedava verilen dying lightı indirdim. Oyunu açtım açtıktan kısa bir süre sonra oyuna başlamışta olsam menüde beklemişte olsam fark etmeksizin görüntü gidiyor ve monitörün ışığı sönüp yanmaya başlıyor. Sebebi ne olabilir? BİLGİSAYARIM İ3-4160 GTX 960 10 GB RAM
  4. K

Yardım Acil yardım ekran kartı güç kablosunu takamıyorum

Bilgisayar cahiliyim neyse ekran kartı aldım güç kablosu yokmuş benim güç kaynağıda eski güç kablosu al dediler güç kablosu aldım şimdi takamıyorum arkadaş bunu nereye takacam ben güç kablosunun 6 üçlü siyah kısmını ekran kartına taktım içinde 3 ucu olan beyaz kısmı kaldı onu nereye takacağım (3...
  5. K

Yardım GTX 960 4GB Güç adaptörü kablosu yok sıkıntı çıkarır mı?

GTX 960 4GB Güç adaptörü kablosu yok sıkıntı çıkarır mı? çalışmama vs. gibi bişey olur mu ? ihtiyaç var mı kartı ikinci el aldım
  6. K

Yardım VGA dönüştürücü ve Ekran kartının kablosu ?

Selamlar hafif bir kazık yiyerek 2.el 1200tl'ye (kargo dahil) gtx 960 4gb aldım. 200 tl kadar fazla para bayılmışım (hala moralim bozuk) ama herneyse olay şu videolarda gördügüm ekran kartının yanında gelen kablolardan yok bende bir sıkıntı çıkarır mı? ve benim mönitör VGA girişli fakat ekran...
  7. K

Çözüldü✓ 1200 TL'ye gtx 960 4gb aldım iyi mi yoksa kazıklanmış mıyım?

ayrıca 1100 TL'ye rx 560 4gb bulmuştum ama ben gtx 960 4gb aldım sizce iyi mi yapmışım hangisini almalıydım veya fazla fiyat mı vermişim?
  8. K

Yardım 420 WATT güç kaynağı bu parçaları çalıştırır mı ? // parçalar aşağıda

i3 4160 H81M-S2PH (Gigabyte) 8+2 ddr3 1600mhz ram Gtx 960 4gb güç kaynağıma baktım açıkçası kaç watt emin olamadım ama üzerinde küçük bir kağıdın üstüne 420W yazmışlar o yüzden 420W olduğunu düşünüyorum. sizce yeterli olur mu ?
  9. K

Yardım 1000 Tl'ye Deprem Yardım Kolisi tavsiyeleri

Arkadaşlarla aramızda 1000tl topladık deprem bölgesine malzeme göndereceğiz neler almalıyız kıyafet vs. yazmayın zaten mont kıyafet ayakkabı tarzı şeyler koyduk. Gerekli olabilecek İlaçları vs. yazabilirsiniz veya ekstra tavsiyelere açıgız
  10. K

Yardım Bu ram CL11 mi ? (link aşağıda)

https://www.hepsiburada.com/kingston-valueram-8gb-1600mhz-ddr3-ram-kvr16n11-8-pm-bd301526 Bu ram Cl11 mi ? bana 8 gb ddr3 1600 mhz Cl11 ram lazım bu ram alınır mı sizce güvenilir duruyor mu ?
  11. K

Yardım Acil yardım 1100 TL'ye RX 560 4GB alınır mı yoksa başka bişey mi almalıyım?

2.el Fiyat indire indire 1100tlye RX 560 4GB buldum alınır mı yoksa 1100tlye daha iyi bir öneriniz var mı? Ayrıca 2.el ekran kartı alırken hangi testleri yaptırmalıyız ve nasıl yaptırılır dikkat etmem gereken şeyler nelerdir yazar mısınız? Daha önce hiç ekran kartı almadım
  12. K

Çözüldü✓ Ramlerimin CL ve MHZ değerleri nedir anlayamıyorum ? (CPU-Z)

Görsellere bakarak Ramimin CL ve MHZ değerlerini söyler misiniz ? 2x2 ram var ddr3 birini çıkartıp aynı mhz ve cl değerinde 8gb ram takarak 10gb yapmak istiyorum toplamda
  13. K

Çözüldü✓ 1300-1400 EN EN FAZLA 1500 TL ile ekran kartı önerisi?

İşlemcim : i3-4160 Anakartım: Gigabyte H81M-S2PH Anakart Pcde ekran kartı yok ekran kartı önerilerine açığım
  14. K

[YARDIM] Ekran Kartı ve Ram takviyesi için Yardım eder misniz?

Herkeser merhabalar evimde ekran kartı olmayan patates bir bilgisayar ve bir miktar para var (2200 tl) ve bu bilgisayara ekran kartı ve ram eklemek istiyorum fakat bu işlerden hiç anlamıyorum o yüzden yardımcı olur musunuz? Bilgisayarımın parçalarını aşağıya yazıyorum. İntel İ3-4160 İşlemci 2x2...
Geri