Arama sonuçları: *

• Users: Vuudx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Vuudx

Akko Tac75 He Hakkinda Bilginiz var mi?

Bir HE klavyeye gecis yapmak istiyordum, bunu da 1850 lira gibi bir fiyata buldum ve almak istiyorum, acaba kullananiniz ya da bu fiyata bu HE klavyeyi alirsin dediginiz var mi?
  2. Vuudx

15K gecmeyecek sekilde direksiyon seti onerisi

Hacilar bana mumkunse 15k yi gecmeyecek sekilde direksiyon seti önerir misiniz? Suan aklimda g923 var ama diger alternatifleri de değerlendirmek istiyorum Direksiyonun tam donebilmesini ve pedal ve vitese sahip olmasini istiyorum, simdiden teşekkürler
  3. Vuudx

Mikrofonu iyi kulaklik onerisi

Hacilar ses kalitesinden daha cok mikrofonu iyi olan bir kulaklik lazim, baya kalabalik bir ortamda kullaniyorum ve etraf sesini en az derecede alip benim sesimi iyi almasi lazim, mumkunse ben taktigimda etrafi duymazsam cok daha iyi olur. Butce sikinti değil
  4. Vuudx

Mikrofonu iyi kulaklik onerisi

Hacilar ses kalitesinden daha cok mikrofonu iyi olan bir kulaklik lazim, baya kalabalik bir ortamda kullaniyorum ve etraf sesini en az derecede alip benim sesimi iyi almasi lazim, mumkunse ben taktigimda etrafi duymazsam cok daha iyi olur. Butce sikinti değil
  5. Vuudx

Expedition 33 save datasini nerede bulabilirim?

Hacilar oyunu once parasiz bir sekilde bildigimiz bir siteden indirdim ama baya hosuma gitti ve satin aldim, oradaki save datami steamdaki oyuna nasil aktaririm?
  6. Vuudx

Kulak içi kulaklik önerisi

Hacılar sesi ve anc si guzel olan kulak ici kulaklik arıyorum, daha once anker soundcore liberty 4 nc kullandim, kalitesi fena degildi ama kulagimda bir turlu rahat edemedim. Surekli kulagimdan kaydi dustu veya kendisi cikti. Benim asil sorunum kulagimda rahatca duracak bu sekilde bir kulaklik...
  7. Vuudx

SAMSUNG Odyssey G8 Monitor Alinir Mi?

Hacilar oled monitor ariyordum ve digerlerine kiyasla uygun bir fiyata bunu buldum, sizce bu monitor alinir mi...
  8. Vuudx

A320M S2H anakartima nasil ethernet karti takarim?

Hacilar ben bu kartin ethernet destegini artirmak icin ethernet karti almak istedim ama sanki ethernet karti girsi yokmus gibime geldi, ben buna nasil ethnernet karti takarim? hizi 10gbs yapmak istiyorum
  9. Vuudx

Cs yi acinca oyun ve bilgisayar kapaniyor

Hacilar cs2 actigim zaman oyun aciliyor ve saniyeler sonra oyun nedense hem kendini hem bilgisayari kapatiyor, bu tur bir problemi baska hic bir oyunda veya programda yasamadim, nasil cozebilirim? Bilgisayar bu Monester abra a5 V17.3.4 isi degerlerim de gayet normal seviyede
  10. Vuudx

Epic oyun satin alamiyorum

Hacilar oyun almaya calistigim zamanda ekteki hatayi veriyor, 4 farkli cihazdan denedim, bunu cozebilir miyim?
  11. Vuudx

Bu kartı nfc ile telefona ekleyebilir miyim?

Hacılar, işte asansörü çağırmak ve kapıyı açmak için kullandığım bir kart var. Kart kredi kartının temassızı gibi çalışıyor. Yaklaştırınca, algılıyor. Ben bu kartı herhangi bir şekilde nfc'ye ekleyip kullanabilir miyim?
  12. Vuudx

Bu Fan Coklayici kablosunu nasil bulurum?

Hacilar kasamin 3 fani var hepsinin kablosu ayri, bunlardan sadece biri icin anakartta yer var ve kalanini takmak icin bana fan coklayici kablo lazim, ben bunu nasil aratsam bulurum?
  13. Vuudx

Bu elemanın adi neydi, hesabi sizde var mı?

Hacılar neslyenglish i̇le benzer zamanlarda ünlü olmuş bir eleman vardı. Ingilizce absürt küfürler öğretiyordu, hafif dağınık ve uzun sacliydi, cok iyi betimleyemedim ama aklimda kalanlar bunlar
  14. Vuudx

25K Civari Telefon Onerisi

Hacilar kardesime dogumgununde hediye almak istiyorum, 25K civarinda bana guze telefon onerir misiniz? Android olsun lütfen
  15. Vuudx

RTX 5070 ne zaman satisa sunulacak?

Hacilar ben bu karti almayi dusunuyorum ama bu ne zaman satisa sunulacak
  16. Vuudx

Kulakligimda uzamsal sesi acamiyorum

Hacilar yakin zamanda legion h500 pro aldim ve bu kulaklikta uzamsal ses acamiyorum, daha once kullandigim 4 farkli kulaklikta sorunsuz acmistim, neden acamiyor olabilirim? Nasil cozebilirim?
  17. Vuudx

LoL Hesabi almak istiyorum

Hacilar icinde hemen hemen her karaktere skin olan ve her karakterin acik oldugu bir hesap satin almak istiyorum, 2500 civari bir butcem var, nereden alabilirim ya da satmaya istekli var mi?
  18. Vuudx

700TL civari simsiyah nevresim takimi

Hacilar ciddi nasil bulacagimi bilemedim o yuzden buraya yaziyorum, bana terletmeyecek simsiyah nevresim takimi lazim tek kisilik, biliyorsaniz link atabilir misiniz?
  19. Vuudx

Bu tur kablolara ne deniyor?

Hacilar ben 1 sene once hyperx cloud alpha almistim ve icinden kulakliga bir ucu ve bilgisayara takmak icin 2 ucu (ses ve mikrofon) olan bir kablo cikmisti. bu tur kablolara ne deniyor? Suan bluetooth kulaklik kullaniyorum ve onun da girisi var ancak mikrofonuyla beraber kullanabilmek icin bu...
  20. Vuudx

CS2 Bilgisayar acildigi anda kapaniyor

Hacilar CS2 acildiktan sonra saniyeler icinde bilgisayar kapaniyor ve yarim saat geri acamiyorum, bune ne sebep oluyor olabilir ve nasil cozebilirim? Laptop : MONSTER Abra A5 VI 7.3.4
Geri