Arama sonuçları: *

• Users: gngepeh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

FM 23 Taktiksel sıkıntılar yaşıyorum.

Bu oyunda çok bir geçmişim yok 1 yıl falan oynamışımdır, şu anda ise FM23 oynuyorum. Önceden de aynı takımla kariyer yapmıştım (Kocaelispor) 2 sezonda 2 kere şampiyon olmuştum. Oyunu severek oynuyorum ancak tilt ediyor, saçma paslar, karşı karşıya pozisyon karışmalar vs. Size özetliyeyim...
  2. G

FM genç oyuncuyu sadece as takımda oynatma

Selamlar FM de Kocaelispor kariyeri yapıyorum ve 2 tane genç kanat oyuncum var ama bu oyuncular sürekli U-19 maçlarında oynuyor ve bunu iptal etme yerini bulamadım. Bazen yardımcı söylüyordu ''şu oyuncuyu sadece AS takım için seçilebilir yapalı'' diye ama kendim bakunca bulamadım. 1681687429...
  3. G

MAGIC-REFINER MK25 alınır mı?

Şu anki klavyem gamepower warlock compact artık değiştiriyim diyorum bir sıkıntısı yok ama blue switch rahatsız etmeye başladı. Bende biraz araştırdım ve Refiner mk 25 i buldum https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09JRXN1MK/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3BAG9MNWQLWU9&psc=1 Ağırlıklı olarak FPS...
  4. G

Corsair 8+8GB mi daha iyidir yoksa Kingston FURY Beast 8+8 GB mi daha iyidir

Corsair 8+8GB 3200mhz ve Kingston FURY Beast 8+8 GB 3200mhz arasında fiyat farkı var corsair biraz daha pahalı. Aynı Mhz değerlerine sahip. Corsairin ışıklandırmasını görünce daha çok dikkatimi çekti ama performansta bir fark olur mu?
  5. G

Arkadaşlar MAGIC-REFINER UK almayı düşünüyorum sizce nasıl?

Şu anki klavyem Gamepower warlock compact artık bıktım bu klavyeden satıp başka bir tane alıcam. Gözüme çarpan ve hoşuma giden MAGIC-REFINER UK almayı düşünüyorum KDV vs 670 tl falan yapıyor. BlitzWolf® BW-KB2 gördüm acayip indirimde ama ben alana kadar indirim bitecek
  6. G

Çözüldü✓ Sapphire AMD Radeon RX 6700 Pulse tarzı 6-7K bütçe ekran kartı önerisi

Sapphire AMD Radeon RX 6700 Pulse alıcaktım ancak güvenilir bir site göremedim onun yerine daha çok araştırıyim dedim (Amazona öncelik veriyorum) 6-7 bin bütçem var (PSU ekran kartı ve boş kasa alıcağım için azaldı) Sapphire AMD Radeon RX 6700 Pulse tarzı güzel bir ekran kartı hoş olur ya da...
Geri