Arama sonuçları: *

• Users: kupır
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kupır

Katlanır bisiklet mi şehir bisikleti mi?

Merhabalar, bir takım nedenlerden dolayı motosikletten bisiklete geçiş yapacağım. Yıllardır bisiklet kullanırım ve şehir içi seyahatlerimde herhangi bir şekilde kondisyon problemi yaşamıyorum. İşe gidip gelme ve şehir içi seyahat için katlanır bisikletle şehir bisikletleri arasında kaldım. Şu...
  2. kupır

Android için Dolby Vision ve HDR 10+ destekli videolar?

Yeni telefonumda Dolby Vision ve HDR 10+ desteği var fakat bunları denemek için bildiğim kadarıyla sadece Netflix var. Bu teknolojileri destekleyen videoları/filmleri nasıl bulabilirim ve hangi medya oynatıcısı uygulamayla izleyebilirim bilgisi olan var mı?
  3. kupır

ByNoGame harici bağış sitesi?

İzleyicilerimin bazıları ByNoGame'den bağış yapmakta sorun yaşadığı için başka bir platform daha eklemek istiyorum bağış olayı için, hangi servisi önerirsiniz? %5 kesintiye kadar okeyim, sadece arayüzü kolay ve bağış yapma potansiyeli olanlara güzel bir kullanıcı deneyimi yaşatması lazım.
  4. kupır

Tecno Spark 10 Pro alınır mı?

Annem için bir telefon arayışımız var, bu modeli görünce araştırmaya başladım sizin de fikrinizi almak istiyorum. Sosyal medya ve telefon işlevleri dışında özelliklere ihtiyacı yok, kamera vs. de aynı şekilde. Vatan'da 128GB modeli 8.500 TL'ye satılıyor ki 128 GB modeli hayli hayli yeter. Birkaç...
  5. kupır

İsmini Jüpiter'in uydusu Europa'ya gönder!

NASA, Ekim 2024'te Jüpiter'in buzul uydusu olan Europa'ya, Europa Clipper ismini verdiği uzay aracını gönderiyor. Europa Clipper'ın asıl amacı; buzul uydunun yüzeyinin altında yaşamı destekleyebilecek yerlerin olup olmadığını araştırmak olarak belirtilmiş. Ekim 2024'te fırlatılacak olan uzay...
  6. kupır

PC için mikrofonlu kulak içi kulaklık önerisi

Yıllardır kullandığım, Samsung telefon kutularından çıkan kablolu kulaklığımın sol kulaklığı bozuldu. Bilgisayarda kullanmak için, mikrofonu da kaliteli olan (Discord vs. için) kulak içi kulaklık arıyorum. Silikonsuz olursa iyi olur. İyi forumlar.
  7. kupır

Web sitemin "100. Yıl" tasarımını nasıl buldunuz?

Canlı görmek isterseniz; mstfsgdc.com
  8. kupır

Mount and Blade II: Bannerlord zamlanıyor!

TaleWorlds, Steam'de yaptığı son duyuruda içinde Türkiye'nin de dahil olduğu bazı ülkelerde, döviz dalgalanmalarından kaynaklı olarak tüm platformlarda yerel fiyatlandırma bazında fiyatları artıracağını duyurdu. (https://steamcommunity.com/games/261550/announcements/detail/3675555405722970799)...
  9. kupır

🔥İndirim Detroit: Become Human 71 TL

https://www.humblebundle.com/store/detroit-become-human Bu güzel oyunu bir daha bu fiyatlara bulmak imkansız olabilir, düşünen varsa kaçırmasın derim. Steam fiyatı 470₺ Ayrıca oyunun yapımcısı Quantic Dream'in diğer oyunlarında da benzer indirimler var, aşağıda bulabilirsiniz. (Bilgi için...
  10. kupır

Katlanabilir bisiklet önerisi

Yaklaşık 1 ay kadar önce geçirdiğim trafik kazası nedeniyle motosiklet macerama ara vermek durumundayım, o yüzden motosiklete başladığımda bıraktığım bisiklet macerama devam etmek istiyorum. Şu anda elimde Salcano Nova 26 inç bisiklet var fakat ağırlığı ve orta amortisörü nedeniyle yeterince...
  11. kupır

MetaMask'ta bulunan kripto parayı Gate.io borsasına aktarma

Yaklaşık 2 yıl önce PancakeSwap borsasından BabyDoge isminde bir kripto para almıştım, şimdilerde 11 dolar kadar bir şey tutuyor. Hiç yoktan iyidir diyerek ben bu parayı Binance cüzdanıma çekeceğim ama Binance'ta BabyDoge olmadığı için önce Gate.io 'ya çekmeye çalışıyorum. MetaMask üzerinden...
  12. kupır

Forza Horizon 4 sonradan yaşanan FPS sorunu

6-7 saatlik Forza Horizon 4 oynama geçmişim var, hiçbir sıkıntı olmadan 83 FPS'lik FPS kilidiyle oyunu hiç sıkıntısız oynuyordum. Başka oyunlarda da herhangi bir FPS düşüşü yok fakat şu an grafik ayarları vs. aynı olduğu halde (ultra) 20-22 FPS alıyorum. Sistemim imza kısmımda yazıyor, neden...
  13. kupır

WordPress temamı yorumlar mısınız?

Blog sitem için sıfırdan WordPress teması hazırladım, yorumlarsanız mutlu olurum. Blog sitem: https://www.mstfsgdc.com/
  14. kupır

Yumuşak içim kahve önerisi

Merhabalar, geçen yaz Almanya'dan gelen bir komşumuz Nestle Ricore Coffee and Chicory adında Nestle'nin bir hazır kahvesini getirmişti. Klasik nescafe gibi toz halde ama içimi çok yumuşak, süt tozuna gerek duymuyordum. Süt tozuna uzak kalmak istediğim için o tarzda bir kahve arayışım var fakat...
  15. kupır

Güncel Jahrein Nova alınır mı?

https://www.itopya.com/jahrein-nova_h18394 Düşüncelerinizi merak ediyorum.
  16. kupır

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite aldım, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

Bir şey satın alırken ne kadar incelesem, inceleme videosu izlesem de aklımda hala sorular kalır. Bu soruları sormanın en doğru adresi de bizzat kullanıcıları olduğunu düşünürüm. Bu yüzden Xiaomi Redmi Buds 3 Lite model True Wireless (gerçek kablosuz) kulaklık hakkında sorularınız varsa...
  17. kupır

Uygun fiyatlı Windows 10 lisansı alınır mı?

Şu ana kadar bilgisayarımda mâlum yazılımı kullanarak lisanslama işlemi yapıyordum ama CPU kullanımımı çok artırdığı için kaldırdım ve gerçek bir lisansa ihtiyacım var. PTT Avm üzerinde şöyle bir lisans anahtarı buldum, Retail key diyor. Böyle bir şey alınır mı, daha önceden alan var mı ve/veya...
Geri