Arama sonuçları: *

1. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Yardım Hp victus halleffect sorunu

Victus Gaming Laptop 16-r0068nt (8B5Y7EA) kod lu laptopum 2 gün önce ekran git geli olması problemi başladı problem olduğunda ekran komple gitmişti bende korkup pc yi kapattım geri açtığımda ekran gelir gelmez git gel git gel yaptı komple gitti daha sonrasında hiç açılmadı çünkü sanırım kendini...
  2. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Hp Victus halleffect sorunu

her şey normal bir şekilde çalışırken birden ekran gel git gel git yaptı sonrasında bende noluyo diyip pc yi kapattım şuan geri açılmıyor ne yapmalıyım
  3. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Yardım PAPARA AÇILDI KOŞUN PARANIZI ÇEKİN

Koşun gidin paranızı çekin papara açıldı ben az önce paramı çektim
  4. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

🔥İndirim 2K 27INC IPS 200HZ 6800tl son 17 stok

Gidipde va panele 6k vereceginize 800 daha koyup bunu almak daha mantikli geliyo Aradaki 800tl ye kazandiklariniz ips panel 200hz Amazon garantisi bunlar 800 tl ye deger diye dusunuyorum son 17 stok kaldi LINK @Abdullah Hacıgül abi bence fiyat performans olarak bu monitoru inceleyebilirsin...
  5. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

GIGABYTE 27 inç 2K 5499₺

—————LİNK———————-———————-LİNK ———— Gördüğünüz üzere iki monitör de çok uygun fiyata düşmüş düşünceleriniz nedir
  6. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

🔥İndirim ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse [Ön Sipariş] 1199₺ !!!Wraith!!! (İYZİCO İLE 700₺)

Mouse wraith sitesinde ön sipariş olduğundan zaten indirimde Üzerinde birde Wraith iyziconun ilk siparişe 500₺ cashback kampanyasına eklenmiş girip iyzico uygulamasından kampanya kısmında en aşşağıda bakabilirsiniz bence mouse ihtiyacı olan kişiler kaçırmasın Mouse Link
  7. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

❌İndirim Bitti! AULA F75 parolapara+İlk sipariş 1700₺

AliExpress den ilk sipariş indirimi başlamış + parola para kampanyasıyla birleştiriliyor ANCAK 30 € lık gümrük sınırını nasıl geçiririz konusunda bilgim yok bilgisi olan varsa aydınlatsın üste ekliyeyim kendimde almayı düşünüyorum gümrük konusunda aydınlatan olursa kendimde alacağım LİNK
  8. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Hangi klavyeyi seçmeliyim çok arada kaldım

İki klavye arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ve bu fiyat bandında başka öneriniz var mı 1-] MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye Link 2-] Redragon K530 Pro Draconic %60 Brown Switch RGB Kablosuz Hotswap Türkçe Siyah...
  9. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Yardım Ajazz 159 pro driver uygulaması mouseyi görmüyor

Ajazz 159 proyu kabloyla da bağlasam dongle ile de bağlasam bu hatayı alıyorum driverdan sorun nedir yardım edermisiniz
  10. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

🔥İndirim Ajazz 159 pro 8K stokta ve indirimli

Ajazz 159 pro bildiğiniz üzere üretimi durduruldu deniyordu stoklara tekrar girmiş indirim linki de mevcut fakat her şey okey ödeme yap dediğin zaman fiyatı indirimsiz yapıyor sebebi nedir yardımcı olacak varmı görselleri ekliyorum ama ödemeye geç diyip hesabımla giriş yapınca 1600 tl yazıyor...
  11. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

HP NİN ALDIĞI LANET KARARLAR

Merhabalar yaklaşık şubat ayı gibi HP victus gaming laptop aldım özellikleri aşağıya bırakdım her şey iyi hoş pc den çok memnunum önceden gtx1650 kullanıyordum ve buna geçince extrem ayarlarda GodOfWar 100 fps falan akıyor (monitörüm 100hz) neyse 1 ay geçtikden sonra Pc nin 512 Gb olmasının kötü...
  12. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

WİN 11 WSA hatasını çözemedim

Win 11 de bazı android uygulamaları uygulamaları kullanmak için WSA kullanıyordum fakat ilginç bir hata veremeye başladı çözümünü bulursanız mutlu olurum
  13. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Dell Support Assit kurulurken çöküyor

Bilgisayarım Dell Xps 7590 ve driverlarımı kontrol etmek istedim Dell in sitesine girdiğinde bana dell supportasssit indirmemi ve driverleri otomatik güncelleyeceğini söylesi fakat ben indirdiği .exe uzantılı dosyayı açmaya çalışınca uygulama açılır açılmaz çöküyor yardımcı olursanız sevinirim...
  14. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Yardım Hangi monitörü almalıyım

2 monitör arasında kaldım hangisini önerirsiniz başka öneriniz varsa yazabılırsınız bütçe bu civarda...
  15. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Yardım Laptop alacağım hangisini tercih etmeliyim ?

Bu fiyat bandında i7 ve 4060 lı laptop arıyorum genelde karşıma bunlar çıkıyor sizce hangisini tercih etmeliyim 1 2 3 4 5 6 7 8 Kaç numarayı tercih etmeliyim sebebiyle birlikte açıklarsanız sevinirim bunların dışında önerileriniz varsa ekleyebilirsiniz
  16. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

çözüm bulamadım nasıl düzeltebilirim

Bilgisayarın tüm driverları guncel oyunlarda FPS birden aşırı düşüyor bi el atarmısınız çözüm bulamıyorum LOL oynuyorum fps 120 yi zaten geçmiyor üstüne birde inanılmaz oynuyor 120 den birden 55 e düşüyor ve bi türlü çözüm yolu bulamadım elimde bi kasa var i5 3500 işlemci GT640 ekran kartı var...
  17. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

BitDefender Kullanılır mı ?

üniversitem ücretsiz 3 yıllık BitDefender üyeliği veriyor sizce kullanmalımıyım iyi bir antivirüs programı mı
  18. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

🔥İndirim God Of War Steamde 330TL yerine 197TL

GOW almayı düşünüyorum sizce yaz indiriminde fiyatı daha fazla düşer mi yoksa bu fiyata almalımıyım
  19. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

1 senede nasıl bu hale gelebildik

Merhaba kısa bir yazı olacak ama bugün alalı tam 1 sene olan far cry 6 ve A.C Valhallanın fiyatlarını gördüm alalı uzun zaman olunca ne kadara aldığımı unutmuşdum ve aldığım fiyatları görünce hüzünlendim burdan kesinlikle a b c hiçbir siyaset düşünce ile yazmıyorum tek diyeceğim oyun bile...
  20. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Rtx 3060 vs rx6700 xt hangisi alınmalı ?

Bi arkadaşa 16 gb ram i5 12400f li kasa alacağız ama rtx 3060 ile rx6700 xt arasında kaldık 2 kartta 2 fanlı olan model sizce hangisi daha iyi rx6700xt rakibi rtx 3070 miş diye duydum sizin önerileriniz neler ? RX 6700 XT 12Gb Rtx 3060 8 Gb
Geri