Arama sonuçları: *

• Users: 2107
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 2107

Logitech G513 kayıp kırık tuşlar

Logitech G513 için uyumlu tuş takımı bulabilir miyim? Klavyemin bağzı tuşlarını kayıp ettim veya kırıldılar aynı tuşlardan bulabileceğimi düşünmüyorum ama internette satılan tuşlardan alabilir miyim?
  2. 2107

Logitech G513 Carbon klavyem oyunlarda ışıklarını kapatıyor...

Logitech G513 Carbon klavyem oyunlarda ışıklarını kapatıyor ayarlardan herhangi bir şey çözüm bulamadım lol ve honkai star rail'de oluyor csgo da custom moda geçiyor kill alınca beyaz yanıyor ölünce kırmızı yanıyor mesela ama bu oyunlarda klavye tamamen sönüyor ne yapmalıyım?
  3. 2107

20-25K bütçe ile bu gün hazır sistem alacağım yardım

Aklımda bu var işlemcisini 5600 yapıp alabilirim siz ne düşünüyorsunuz?
  4. 2107

Çözüldü✓ Valorant ve CS2 Yayını yapabilecek laptop önerisi

Bu oyunları oynamıyorum ama ortalama bu güçte bir bilgisayar istiyorum (aslında yayınını yapacağım oyun half life 2 deathmatch :D)
  5. 2107

Half life 2 dm stream edecek laptop

arkadaşlar yeni bir laptop istiyorum orta halli oynadığım oyunlar lol half life 2 dm çok nadir arkadaşlar çağırırsa valorant oynuyorum
  6. 2107

Bu laptop iyi mi? Asus ROG Strix G513-RM

Arkadaşlar laptop iyi mi asusun bu fiyata daha iyi bir laptopu alınabilir mi? (ekipmanlarım rog serisi)
  7. 2107

30-40 bin tl arası laptop

30-40bin tl arası bir laptop önerir misiniz? (165hz ekran yeterli)
  8. 2107

Yazılım ve Hafif Oyun Bilgisayarı

İyi günler. Yazılım ile ilgileniyorum ve bazen oyun oynuyorum Rekabetçi oyun oynuyorum (LoL,Valo veyaR6 gibi(oyunlarda rtxli yüksek grafik oynayayım diye bir derdim yok)) En az 1TB güçlü bir SSD şart (Evo 970 vs) Çok büyük olmayacak şekilde bazen video montajladığım için NVIDIA kart olmalı ve...
  9. 2107

1000tl klavye önerisi

İyi günler, İyi akşamlar. 1000tl bütçe ile kırmızı switch veya eşdeğeri bir switch olacak, yay sesi minimum olacak bilek desteğine sahip olabilir veya %60-65 klavye önerir misiniz? (Düzeltme : Türkçe klavye olmak zorunda değil)
  10. 2107

Freelance veya fiziksel iş tecrübesi yardımı lazım

İyi günler arkadaşlar Kendimi bir kaç yazılım dilinde geliştirdim fakat freelance iş bulamıyorum veya herhangi bir iş nasıl ilk işimi alırım nasıl tecrübe kazanırım bilen daha önce yapmış olan birileri tecrübelerini paylaşabilir mi? Yardıma açığım tabi ki (c c# python html css öğrendim fakat...
Geri