Arama sonuçları: *

• Users: csmemo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

İndirim bitmeden ACİL İki monitör arasında kaldım yardım

https://www.itopya.com/gigabyte-gs27qc-27-170hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-ready-qhd-ss-va-curved-gaming-monitor_u24625?srsltid=AfmBOoreOKMvlYwtJKc_B7czstzng59qmourVZyYjwdB_xlN_blqYbTV...
  2. C

Öneri 2. Monitör tavsiyesi

Fps oyunları için samsung g4 25 inç 240hz ıps monitör almıştım. Şimdi 2. Monitör tavsiyesi lazım. Albion online oynuyorum yada günlük işler için lazım. Bi yandan oyun oynarken diğer taraftan takılmak için. Bütçe belirtemedim piyasayı bilmiyorum çok absürt olmassa sevinirim. 2. Soru da 27 inç 2...
  3. C

Öneri Deathadder alternatifi Palm grip mouse yardım

Deathadder tarzında alternatif mouse bakıyorum kendi çapımda oynuyorum öyle uçuk kaçık mouse gerek yok tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. C

Öneri Racing Simulator İçin Monitör Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar Bir arkadaşım evde Forza -asetto corsa oyunu için direksiyon seti ve racing sim rig vs mevcut. Şuanki pc özellikleri bunlar Amd7800x3d 5070ti 32gbram X870 msi anakart 27gr83q lg marka SORUM ŞU 3 adet daha monitör almak istiyor. Hangi monitörü almalı sizce anlayanlar...
  5. C

35 BİN TL F/P GAMİNG LAPTOP TAVSİYE LAZIM

Merhabalar 35 civarı gaming laptop bakıyorum fiyat perf üzmeyen kronik sorunu olmayan yardımlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar
  6. C

RENDER + GAMİNG LAPTOP YARDIM 60k

Merhabalar 60 civarına laptop arıyorum Render ve gaming için kullanacağım Oyun ağır oyunar oynamam high ultra grafik olsun kafasına girmem Sorunsuz kronik arızasız ısınmayan vs Kafamın rahat olacağı bir laptop önerebilir misiniz Bütçe 60 ama aşağı yukarı biraz daha esnerim
  7. C

İllüstrasyon photoshop indesing için laptop önerisi Acil

İllüstrasyon Photoshop İndesing İçin laptop arıyorum bütçe yok Fiyat performans bakıyorum bu fiyata bu donanım iyi diyorsanız önerin acil
  8. C

86 mbps vdsl2 hangi İNTERNET

Başlıkta belirttiğim gibi Evim 86 mbps internet altyapısı var Hangi internet sağlayıcıyı önerirsiniz upload'u da iyi olursa çok sevinirim Yani en az 20 mbps Fiyat performansı bir şey bakıyorum daha önceden net Speed kullanıyordum fiberini Ama orası fiber desteklemiyor ve net Speed vdsl pahalı
  9. C

Öneri YAYIN İÇİN İKİNCİ MONİTÖR TAVSİYESİ

Merhabalar 24 inç monitörümden fps oyunlarıyla vakit geçiriyorum .kick youtube twitch 3 yerden yayın açıyorum ama tek monitör olduğundan takip edemiyorum .monitör kolu bağlı ana monitöre gerekirse yan monitöre de kol alırım. Belirli bir bütçe yok ginede 4000 diyeyim ama ne kadar ucuz o kadar...
  10. C

LAPTOP GURMELERİ-35.000 TL GAMİNG LAPTOP TAVSİYE

Selamun aleyküm cümleten Amaç cs2 oynamak 35 bine kadar fiyat performans bi laptop önerebilir misiniz? iyi forumlar
  11. C

WOW FPS HAKKINDA Yardım

Merhabalar 7800X3D 4070TI sistemde 2k olarak ultra ayarlarda kaç fps alınır Deniyen yada deniyebilecek bi arkadaş var mıdır?
  12. C

4060 Ti Sistem İçin Hangi monitör almalıyım?

Merhabalar 7500f 4060ti 8gb sistemim var fps oyunları oynuyorum (Dell marka monitör istemiyorum) Bütçem taksitli olursa 10 bin Benim gördüğüm monitörler şunlar fiyat performans açısından da değerlendirecek olursak hangisi mantıklı ASUS ROG STRIX XG249CM 23.8 inç 270Hz 1ms Full HD FreeSync...
  13. C

Öneri KASA ALDIM MONİTÖR KALDI HELP

Merhabalar 7500f 4060ti 8gb sistemim var cs valo pubg tarzı oynuyorum 27-32 inç arası 240 hz den aşağı olmayan 2k olursada fena olmaz beni üzmeyecek bi monitör arıyorum yardımlarınızı bekliyorum Monitörü biraz uzak kullanıyorum o yüzden 27 32 diye yazdım monitör
  14. C

ACİL SIFIR KAPALI KUTU 2. EL PC ALIRKEN?

Sıfır kapalı kutu hazır sistem pc almayı düşünüyorum.birisi almış satıyor kullanmamış . Almadan nelere dikkat etmem gerekiyor Para gönderirken açıklamaya ne yazmak gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum birazdan alacağım
  15. C

30-35k SİSTEM TAVSİYE PROLAR BAKMADAN GEÇME

Merhabalar Elinde Soğutucu Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm Var başka da birşeyim yok. 30-35 bine monitör dahil am5 sistem Sıfır-2.el parça veya toplu sistem olarak önerilerinize açığım Şimdi alınmaz sonra alınır diyenlerde fikirlerini belirtebilir Amd işlemci nvidia gpu...
  16. C

7800x3d bu soğutucu yeterli mi

Selamun aleyküm 7800x3d için indirimden Thermalright Assassin Spirit 120 aldım yeterli gelir mi? Pubg cs valo harici bir şey yapmayı düşünmüyorum . Birde 7800x3d için anakart önerir misiniz fiyat performans
  17. C

Sistemimi şu fiyata satsam kar mı zarar mı

ASUS ROG STRix GTX 1660 Ti 6GB Cooler Master Masterbox Lite 5 600w 80 Plus Kasa AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek işlemci Asus Prime B450M-K DDR4 Anakart GSKILL (2x8)16GB Ripjaws V Kirmizı DDR4 3000MHz CL16 Ram ADATA LEGEND 710- 512GB SSD 1TB HDD Viewsonic c-mhd 144hz monitör Rog...
  18. C

Sistem Fiyatı Nasıl Alınır Mı?

GIGABYTE GeForce RTX 4060 TI WINDFORCE OC 8GB GDDR6 128Bit DLSS3 Ekran Kartı AMD Ryzen 5 7500F Soket AM5 5.0GHZ 38MB MPK Kutusuz İşlemci GIGABYTE B650M S2H 6400(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP D-Sub mATX Anakart Crucial Pro 16GB DDR5-5600 UDIMM CL46 (16Gbit) Soğutuculu PC RAM Kioxia 500GB...
  19. C

Yardım CLOUD 3 WİRELESS BİLENLER YARDIM

Hayırlı bayramlar olsun herkese Fps oyunları için Logitech G430 kullanıyordum baya bi eskidi o yüzden Cloud 3 wireless aldım Ama ses kasılmıyor çok kötü geliyor adamların sesi ayrım yapılamıyor . Cs go oynarken adamların yerini anlamıyorum. G430 ye geçtiğim an çok rahat anlaşılıyor sesler...
  20. C

25.000 tl ye Laptop önerisi

Merhabalar Günlük işlerde zoom vb uygulamalar için kullanılacak Yardımlarınız için teşekkürler
Geri