Arama sonuçları: *

1. Zazakish Fold

Türk Telekom numara taşıma faturalı

Dostlar, türk telekoma numara taşımayı düşünüyorum. Faturalı tarife kullanacağım. Uygun paketler varsa bilmediğim, paylaşırsanız sevinirim. 1000 dk her yöne konuşma ve en az 5 GB internet yeterli olacaktır. En fazla 100 Lira bütçe.
  2. Zazakish Fold

Katı meyve sıkacağı önerisi

Önerebileceğiniz katı meyve sıkacağı var mı ? Fiyatlar daha da düşer mi beklemeli miyim ?
  3. Zazakish Fold

20-25 K arası laptop önerisi

Oyun oynayan birisi değilim. İşlemcisi güçlü, hızlı ve depolaması yüksek bir laptop arıyorum. Ben bunu buldum. Nasıl sizce ? Buna benzer ya da daha iyisi varsa önerilerinizi bekliyorum. https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h5-v4-2-6-gumus/
  4. Zazakish Fold

Bilgisayar açılmıyor

Bilgisayara format atmak isterken toplamda 1 ssd ve 1 hdd var ancak formar ekranında 6-7 tane disk alanı vardı her biri 100-200 mb şeklinde, bunları nasıl temizlerim diye googleda gezinirken diskpart clean disk vs vs komutlarını yazdım cmd’den. elimdeki ssd ve hd sıfırlandı ancak windowsu...
  5. Zazakish Fold

TYT kaynak önerileri

Tyt için kaynak önerebilir misiniz ? Ösym’nin soru tarzına yakın olan kaynaklar olursa sevinirim.
  6. Zazakish Fold

Bütçe 10K sistem önerisi

Dostlar bütçemiz 10K. Komşuya alacağız. Lol oynatsın, gta 5 düşük fps oynatsın yeter. Kasa, monitör (144 hz) eksiğim var, diğer ekipmanlarım var. Şimdiden teşekkürler.
  7. Zazakish Fold

Gaming Gecesi Ürün Listesi

Burda bir arkadaş vardı, cuma günleri Gamin Gecesin’de satışa çıkacak indirimli ürünleri liste şeklinde paylaşıyordu. O listeye nerden ulaşabiliriz, devam ediyor mu yapmaya ?
  8. Zazakish Fold

Patriot m2 ssd alınır mı ?

Fiyat bayağı uygun. Alınır mı ne diyorsunuz ? https://www.amazon.com.tr/dp/B082BX6999/ref=asc_df_B082BX69991692302400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B082BX6999&linkCode=asn 1695226637 Geznirken bunu buldum, bu nasıl ? Crucial P3 1TB M.2 PCIe Gen3 NVMe dahili SSD, 3500...
  9. Zazakish Fold

Uyumlu ssd önerir misiniz ?

Amazon Germany ile samsung 980 1Tb aldım ancak gümrükte kaldı. Çok da içime sinmemişti açıkçası. 1291 lira ödedim. Bu fiyata ya da biraz üstüne alabileceğim ssd önerir misiniz ? Bu arada ssd dönüştürücü kullanıyorum. Aşağıdaki aparatı almıştım. Her nvme ssd buna uyumludur diye düşünüyorum...
  10. Zazakish Fold

Nvme Ssd birleştirme aparatı

Başlıktan da anlayacağınız üzere o aparatın adını bilmiyorum. Elimde iki adet nvme ssd var. İkisini de kullanmak istiyorum ancak anakartta tek boşluk var. Burda bir aparat görmüştüm iki ssd’yi o aparata takıyordu. F/p önerisini alabilir miyim eğer anladıysanız :)
  11. Zazakish Fold

Orijinal Iphone Şarj Adaptörü f/p

Orijinal ıphone şarj adaptörü arıyorum. Hızlı şarj eden. En uygun nerden alabilirim ? Yakın zaman alan eden varsa link bırakabilir mi ?
  12. Zazakish Fold

Pc yeterli mi yoksa yükseltmeli miyim?

Bende i5 12400F + 3060ti 8gb + 32gb Ram var. YouTube kanallarının sistemlerine ve oyun incelemelerine bakıyorum (dün D/A ve bugün Modart) benim sistemimle aynı performansı veriyor nerdeyse. Anlamadığım için konu açtım. 3060ti bu 4060 ve 4060ti ile yarışıyor galiba. Az kalsın bugünki sistemi...
  13. Zazakish Fold

30k sistem önerisi komple

30k sistem önerisi. Ekran mouse klavye her şey dahil.
  14. Zazakish Fold

Bu M2 SSD alınır mı ?

Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı ? Acil cevaplarsanız çok sevinirim. Marka ve f/p olarak nasıl ? 1k bütçem var tam olarak. Hikvision E3000 1TB 3520/2900MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk...
  15. Zazakish Fold

Iphone 11 ne kadara gider ?

Arkadaşlar elimde yurt içi Iphone 11 beyaz 128 GB var. Aralık 2024’e kadar garantisi var. Pil sağlığı %95. İlk günden beri kırılmaz cam ve koruyucu kılıf ile kullanıyorum. En ufak kılcal çizik bile yok. Model yükseltmek için satmak istiyorum. Ne kadara ilana koymalıyım ?
  16. Zazakish Fold

DSLR Kamera önerisi ?

Merhaba, dslr kamera önerisi istiyorum. Üst seviye olmasına gerek yok. Başlangıç ve orta seviye yeterli. Canonl ve Nikon tercihim. Bütçe 10K
  17. Zazakish Fold

F/P Esigara önerebilir misiniz

Dostlar merhaba. Esigara almayı düşünüyorum. Ancak daha önce hiç kullanmadım. Kaba görünümlü bir şey olmazsa sevinirim. Bütçe max 1500.
  18. Zazakish Fold

Xiaomi Redmi Note 12 Pro IMEI

Beyler merhaba. Yurt dışından Xiaomi Redmi Note 12 Pro alacağım. Güvenilir bir telefoncuda bu cihaza IMEI atmakta sıkıntı yaşar mıyım ? Beni ne gibi sorunlar bekliyor ? (Dirençli değil)
  19. Zazakish Fold

Hangi SSD’yi almalıyım ?

Dostlar merhaba. Bu 4 üründen birini almayı düşünüyorum ancak bayağı bir kararsız kaldım. Hepsi 1 TB ve fiyatları da aşağı yukarı aynı. Marka ve okuma/yazma hızları f/p olarak ele alırsanız hangisini tercih etmeliyim ? 1) Samsung MZ-V7S1T0BW 970 EVO Plus NVMe® M.2 SSD, 1TB, Dahili SSD, Laptop...
  20. Zazakish Fold

3060 Tİ Ekran Kartı İçin Max İşlemci

3060 Tİ ekran kartım var. İşlemci olarak i5 12400F kullanıyorum. İşlemcimi maksimum hangisine yükseltebilirim İntel olarak ? Darboğaz olmayacak ve ekran kartını iyi besleyecek şekilde.
Geri