Arama sonuçları: *

• Users: Furkan4535
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Hangi Bölüme Randevu Almalıyım ?

Herkese İyi geceler Merhabalar , arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve 1.80 cm boyundayım boyum daha uzar mı hipofiz bezlerim kapandı mı kapanmadı diye daha uzama ihtimalim var mı diye Randevu almak istiyorum bu bölümle ilgilenen bölüm endokrinoloji diye duydum fakat MHRS üzerinden baktığım da çocuk...
  2. F

19 yaşındayım boyum daha uzar mı ?

Herkese iyi geceler arkadaşlar, Sorum başlıkta da belirttiğim gibi bu yaştan sonra boyum da uzama meydana gelir mi ? Ailenin en uzunu benim boyum 1.80 cm Ailemin boy ölçülerini vermem gerekirse Annem:160 babam 1.63 abim 1.78 genotipim bu şekilde epifiz bezlerim kapanmışmıdır sizce 3 4 cm daha...
  3. F

1.80 boyundayım kendimi kısa gibi hissediyorum.

Arkadaşlar Merhabalar, İyi Geceler başlıkta da olduğu gibi 19 yaşındayım ve 1.80 boyundayım kendimi diğer insanlara nazaran kısa hissediyorum insanlar mı çok uzun ben mi kısayım anlamadım herkesin boyu mu uzun yoksa mesela 1.74 boyundaki kişi ile aramızda pek fark yokmuş gibi duruyor hastanede...
  4. F

Yalnızlığımdan Geçmişimden ve kendimden nefret ediyorum .

Öncelikle Merhabalar İyi akşamlar evet yaşamdan yaşamımdan geçmiş travmalarımdan başarız hiçbir amacı olmayan kendinden nefret eden birisiyim. Bu noktaya gelmemdeki en büyük sebeplerden birisi toplum ve babam oldu Her şeyin başladığı çocukluğuma inmek istiyorum sizlere de içimi dökmek istedim...
  5. F

1 Yılda Bilgisayar mühendisliği kazanabilir miyim ?

Merhaba arkadaşlar sorum açık ben 19 yaşına girecek bir arkadaşınızım belli sebeplerden üniversiteye gidemedim ailesel vesaire kötü durumlar oldu ve şu an küçüklüğümden beri istediğim bir meslek olan bilgisayar mühendisliğini istiyorum içimde çok büyük bir hırs var.Günde 10 11 saat düzenli ders...
  6. F

Yalnızlık Duygusuyla başa çıkamıyorum

Öncelikle Merhabalar arkadaşlar ben 19 yaşına giricek bir arkadaşınızım .Evet başlıkta da olduğu gibi bu durum beni artık zorluyor be zihnim hiç susmuyor sizlere içimi dökmek istiyorum .En baştan başlamak İstiyorum çocukluğuma inerekten küçükken çok hareketli ve haylaz bir çocuktum anasınıfında...
  7. F

Boyum daha uzar mı ?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar ben temmuz ayında 19'a ayak basacam yeni yaşıma ve boyum 1.81 tam küsüratını bilmiyordum bugün metre ile ölçtüm.Genetik faktörüm kötü olmasına rağmen bu kadar uzaybilmem hayretler edici ilginç çünkü babam 1.63 annem 1.67 abim 1.79 dayımlarda 1.78 1.79 falan bende...
  8. F

Yalnızlıktan Akıl Sağlığımı Kaybettim

Evet Arkadaşlar Günaydın 19 yaşına Temmu'zda girecek bir genc olarak artık kafayı yemek üzereyim her şeyi en başından baştan sona anlatıcam ne kadar burhan dolu bir hayatım olduğunu öğreneceksiniz . Öncelikle küçüklüğüme inmek istiyorum her şeyin başladığı an ben küçükken çok hiperaktif ve...
  9. F

Bilgisayar Mühendisliği Okumak İstiyorum

Merhaba Arkadaşlar Ben 18 yaşındayım Temmuz Ayında 19'a giricem belli sebeplerden ötürü üniversite okuyamadım meslek lisesi çıkışlıyım işin garip tarafı ise çok başarılı öğrenci olup iyi okulları kazansam dahi gidemezdim ailemin maddi yetersizliklerden dolayı Doğduğun ev kaderindir lafının...
  10. F

Üniversite Okuyamadığım için Çok Pişmanım

Merhaba Arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve sizlere içimi dökmek istiyorum evet gerçekten de kendimi çok kötü ve bunalımda karamsar hissediyorum .14 yaşında annem ile babam ayrılma kararı aldığı icin babamla kalıyordum ve LGS sınavına hazırlanamamıştım çünkü disiplin yoktu rahattım Kötü bir Lise'yi...
  11. F

19 yaşındayım Ve Çok yalnız ve mutsuzum

Öncelikle Merhabalar başlıktada olduğu gibi bu durum beni çok rahatsız ediyor kafayı yiyorum küçüklüğümde sessiz , içe dönük ve ketum birisiydim herkes yan yana arkadaşlıyla birliktelik otururdu ben tek başıma otururdum herkes teneffüslerde dışarı çıkarken ben sınıfta durmak zorundaydım çünkü...
  12. F

Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı !

Öncelikle merhabalar arkadaşlar 19 yaşında bir gencim şu yaşıma kadar bir tane kızla sohbetim olmadı çok istediğim halde bir tane Hemcinsimsin elini bile tutmadım annem dışında küçükken çok utangaç ve özgüvensiz birisiydim Lise 1 'e kadar sürdü meslek lisesi okuyordum Lise 2' de değişmiştim...
Geri