Arama sonuçları: *

• Users: SazanSavar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SazanSavar

Rehber Stremio ile Her Platformdan Dizi & Filmleri izleme (Bedava-Parali Methodlariyla)

Stremio nedir: Stremio, film, dizi belgesel ve video içeriklerini tek bir platformda toplayarak izlemeyi sağlayan ücretsiz bir medya oynatıcıdır.Kendi içeriklerini sunmaz; bunun yerine, kullanıcıların farklı kaynaklardan içerik akışına erişmesini sağlayan bir eklenti (addon) sistemi kullanır.Bu...
  2. SazanSavar

1

silinebilir
  3. SazanSavar

Öneri Bu kulakliklar arasinda hangisini seçerdiniz (Bütçe-1000-1500)

Arkadaşlar merhaba bu 3 kulaklik arasinda kaldim. Samsung Galaxy Buds FE // Xiomi redmi buds 5 // QCY HT05 Melobuds ANC 6 . En iyi ses için bunlardan hangisini tercih edersiniz? Eğer bildiğiniz başka kulakliklar varsa önerebilirsiniz.
  4. SazanSavar

İncehesap hazır sistem 22k bütçe nasıl sizce ?

İyi günler arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu şöyle sistem bana yakın gelmeye başladı. Bir kaç sitede uzun süren araştırmalarımda sürekli bir kaç parçanın kötü kalite olup ekran kartının iyi olması gibi durumlarla karşılaştım.Bu bütçeyle belki daha iyi bir ekran kartı olan sistem toplanabilir...
  5. SazanSavar

20k hazır sistem önerisi 4 sistem arasında kaldım

İyi günler arkadaşlar. 20k bütçem var kafam çok karışık. Nereden hangi sistemi alsam diye kafa yoruyorum. Malum son dönemde sistem toplamak lüks işe döndü. Almışken en iyisini almaya çalışmak gerekiyor. Gelecekte işlemci ekran kartı yükseltilebilecek bir sistem toplamak istiyorum. Bu sistemler...
  6. SazanSavar

Bu sistemden daha iyi bir sistem toplanabilir mi ? 18k Bütçe

Evet arkadaşlar başlıkta ki gibi. Bu bütçeyle şuan toplanabilecek en iyi sistem nedir sizce ?
  7. SazanSavar

AMD 5600 Sistem Seçimi

Arkadaşlar 15k 18k arası bütçe ile toplanabilecek en iyi sıfır sistemi nerden alabilirim? Game garaj sitesinde HeroA5 hazır sistemini ekteki görseldeki gibi özelleştirdim. Ekran kartını amd 6700xt ile değiştirmeyi düşünüyorum 12gb belleği ve saf güç anlamında daha iyi olduğu için. Sizin...
Geri