Arama sonuçları: *

• Users: Cafer06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Metin2 Büyülü Silah Sura Yardım

Merhaba metin2 ye yeni başladım gibi bir şey sura çarını hiç bilmiyorum. Bir kaç foruma baktm ve büyülü silah daga iyi geldi bana. Ben pvp yapmıyorum 3 arkadaş takılıyoruz metin kesiyoruz mobları kesiyoruz görev felan yapıyoruz biraz saçma gelebilir size . Burda sormak istediğim şey su Surada...
  2. C

Dualshock orijinal şarj aleti nereden bulabilirim

Merhaba,dualshock orijinal şarj kablosunu kedim kemirdi. Orijinal şarj kablosunu nereden bulabilirim yada Orijinale yakın bi kablo varmı biliyor musunuz?
  3. C

Ps4 Pro Alacağım ama 7016B

Ps4 Pro alacağım bir tane buldum. Daha önce açılmamış 2 kol orijinal. Sıkıntı şu CUH 7016B modeli. Oyun vs. hiç bir şey yok. Sizce alınır mı? Fan sesi çok mu fazla ,rahatsız eder mi? Biraz daha araştırıp 7216B modelini alayım?
  4. C

Ps4 Slim 4K televizyonda sıkıntı yaşatır mı?

Merhaba ps4 almak istiyorum ama kafam çok karıştı. Evimde bulunanan televizyon 4K destekli. Ps4 Slim alsam 4k destekli olmadığı için kasma veya başka bir sorun yaşarmıyım? Sabit kaç fps verir? Direk ps4 promu almayım? Ps4 slimde ve Ps4 Proda hangi CUH kodunu alsam iyi olur.
  5. C

2.4GHz mi 5GHz mi bağlanmak mantıklı

Arkadaşlar merhaba modemimde 2.4GHz ve 5 GHz olarak 2 wifi seçeneği var. Laptopum wifi'lı, kablolu giriş yok. 2.4GHz bağlansam daha iyi verim alırım 5Ghz mi?
  6. C

Bu ssd bilgisayarıma uyar mı?

Arkadaşlar merhaba Benim bilgisayarım bu...
  7. C

Yardım Ssd alıcam hangisini alayım

Arkadaşlar selamın aleyküm bilgisayarım bu...
  8. C

Yardım Ssd yerine Hdd takılır mı ?

Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarım bu...
Geri