Arama sonuçları: *

• Users: BUR4K58
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

ETS 2 NASIL GELİŞMELİYİM

ETS 2 ye iki aydır oynuyorum henüz bankayla işim olmadı 30k Euro param var nasıl daha hızlı gelişmeliyim kredi almalı mıyım yoksa tek seferliklerden devam edip kendime tır mı almalıyım oyunu bilenler yardımcı olabilir mi?
  2. B

GAMEPASS GEFORCE NOW VE GTA 5

GTA 5 Ağustos ayında gamepass e gelmişti, gamepass e gelen oyunlar yavaş yavaş geforce now a da geldiğinden dolayı acaba GTA 5 de gelir mi diye aklıma geldi sizce GTA 5 geforce now a gelir mi?
  3. B

12-14K ikinci el laptop

İkinci elden 12-14k laptop bakıyorum ne önerirsiniz?
  4. B

BU BİLGİSAYAR NASIL ALINIR MI?

https://www.tebilon.com/amd-5600x-gigabyte-rtx-4070-eagle-oc-b550m-ds3h-xpg-16gb-adata-512gb/ Bu sistem nasıl alınır mı?
  5. B

WİNDOWS 8.1 BAĞLI DEĞİL- HİÇ BAĞLANTI YOK SORUNU

Bilgisayarda Windows 10 dan 8.1 e geçtim fakat bağlantı hatası alıyorum lütfen anlayanlar yardımcı olsun bir gündür bununla uğraşıyorum
  6. B

EN İYİ ARABA SESLERİ HANGİ FORZA HORİZON OYUNUNDA?

Sizce hangi forza horizon oyununun araba sesleri daha iyi? Neden?
  7. B

PES 21 GTA 5 İNTERNET OLMADAN OYNAMAK MÜMKÜN MÜ

İnternette ikinci elden banlı bir Xbox one s buldum sadece CD ile çalıyor onu aldığım zaman pes 21 tek başıma mı oynarım yoksa ikinci bir kolla arkadaşımla da oynamak mümkün mü ve GTA 5 internetsiz story mode oynayabilir miyim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  8. B

MAFIA VS MAFIA 2 HANGİSİ

Sizce hangi mafia oyununun hikayesi, oynanışı size göre daha güzeldi merak ediyorum mafia 1 mi 2 mi? (Definitive edition)
  9. B

Neden Soğuk su iç deriz?

Kötü bir olay yaşayan sonrada iş işten geçmiş olunca neden soğuk su iç deriz?(soru tuvalette aklıma geldi)
  10. B

XBOX ONE ALINIR MI KISA SÜRELİK

Xbox one alacağım da rdr2, forza 4 GTA 5 falan oynatır mı zaten çok kullanmam 1-2 sene idare etsin yeter
  11. B

XBOX ONE S VE XBOX ONE

Merhaba yakın bir zamanda Xbox konsol almayı düşünüyorum da öyle çok oyun oynamam günde iki saat forza açar yada iki el pes atıp çıkmak için konsol bakıyorum. İkinci elden Xbox one s 4500-5000 iken Xbox one 3000 e bulunabiliyor. Sizce aradaki 1500 lük fark verilir mi Xbox one kullanan varsa...
  12. B

Xbox one s mi yoksa one x mi

3-4 aya ikinci el konsol alacağım arada pes atmak yada forzada 1-2 saat araba sürmek için bütçe 4000,4500 one s e bakıyordum ikinci el işin ama one x diye bir konsol daha gördüm one x öneren var mı kullanan arkadaşlar cevap verebilir mi önerir misiniz?
  13. B

Xbox one s mi Xbox series s mi

Ben 3-4 aya one s almayı düşünüyorum ikinci el bütçem 4000,4500 oynayacağım oyunlar GTA 5, rdr 2, pes, FIFA, sizce one s almak bu bütçede mantıklı olur mu bazı arkadaşlarım PS 3 al diyor ama bana mantıklı gelmedi. Zaten gamepass ile ayda 30 TL ye 400 den fazla oyuna erişim sağlanabiliyor. Sizce...
Geri