Arama sonuçları: *

• Users: OLEON
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

İPhone 13 ile 13 pro takası

Arkadaşlar merhaba uzun bir süredir pro serisine geçmek istiyordum fakat param çok çıkmadığından geçememiştim benim 7 TL gibi bütçem varken insanlar hep 10:15 istiyorlardı 13 pro için bugün ilanda yeni 1:13 pro gördüm yeşil renkte pil sağlığı %75 arka camının sağ alt köşesinde ufak bir çatlağı...
  2. O

40 k gaming laptop önerisi

arkadaslar laptop alacağım arada kaldım hem önerile açığım hemde attıklarımı yorumlarsanız sevinirirm acer msı
  3. O

40k rtx4060 lı gaming laptop önerisi

arkadaslar merhaba kroniksiz sorun cıkarmayan bi gaming laptop arıyorum bütce 40k
  4. O

Rtx 4060 lı laptop almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz

Arkadaslar merhaba rtx 4060 lı laptop almak istiyorum aklımda bir kaç bir şey var ama bazılar sorunlu laptop demişler anakart yanması fln olabiliyormuş yardımcı olabilir misiniz listelediğim laptoplar hp1 lenovo 1 hp2 hp3
  5. O

Tr 13 den yd 23 ultraya geçilir mi

Arkadaşlar merhaba telefonum iPhone 13 telefon güzel telefon fakat artık şarjı eskisi gibi dayanmıyor bir de takılmalar başladı ufaktan ben de 13 pro’ya veyahut da 15’e geçmeyi düşünüyorum fakat onların da üzerine çok fazla paralar istiyorlar ben de yurt dışı almak istedim normalde 15 pro veya...
  6. O

Yd mi tr mi kararsız kaldım

Arkadaşlar ben de şu an iPhone 13 var Türkiye cihazı bunu değiştirmek istiyorum fakat 15 mi alsam yoksa yurt dışı 15 pro Max mi yoksa yurt dışı 16 pro mu ya da yurt dışı 24 ultra mı şimdi farklı cihazlar fakat hepsinin bir avantajı var düz 15’in avantajı Türkiye cihazı olması 15 pro Max’in...
  7. O

Yeni telefonum konusunda kararsız kaldım yardım eder misiniz

Arkadaşlar ben de şu an iPhone 13 var Türkiye cihazı bunu değiştirmek istiyorum fakat 15 mi alsam yoksa yurt dışı 15 pro Max mi yoksa yurt dışı 16 pro mu ya da yurt dışı 24 ultra mı şimdi farklı cihazlar fakat hepsinin bir avantajı var düz 15’in avantajı Türkiye cihazı olması 15 pro Max’in...
  8. O

2000 tl te mikrodalga aldım

Merhaba Kunter’in bir mikrodalgasını aldım 2000 TL’ye sonra düşündüm acaba Air Fryer mı almak daha mantıklı Air Fryerlar mikrodalga olarak kullanılabiliyor mu 2000 TL’ye Air Fryer var mı sizce hangisi daha mantıklı önerilerinizi bekliyorum
  9. O

Iphone 13 pil sağlığı

Arkadaşlar telefonu 2024’ün Ekim ayinin yirmisinde aldım telefonun şarj döngüsüne uygulamadan baktığımda 177 döngü deyken sağlık 99 du şu anda 191 döngüde 98’e düşmüş normal mi aldığım zamanı da içine katarak yorum yaparsanız sevinirim
  10. O

Iphone 13 pil sağlığı

Arkadaşlar telefonu 2024’ün Ekim ayinin yirmisinde aldım telefonun şarj döngüsüne uygulamadan baktığımda 177 döngü deyken sağlık 99 du şu anda 191 döngüde 98’e düşmüş normal mi aldığım zamanı da içine katarak yorum yaparsanız sevinirim
  11. O

4k verip %100 pil sağlığı mantıklı mı

Arkadaşlar merhaba şu anda yurt dışı iPhone 15 pro kullanıyorum alırken pek umrunda olmamıştı fakat şu anda biraz kafaya takıyorum bu cihazın pil sağlığı 92 devir sayısı 294 benden önce kullanan kişi biraz fazla dengesiz kullanmış aynı telefonu aldığım yer bana 4000 TL karşılığında %100 pil...
  12. O

Yurtdışı iPhone 15 pro takasla s24 yurtiçi alınır mı

şu anda elimde yurt dışı iphone 15 pro var arkadaşımda samsung s24 var sizce bundan ona geçmek mantıklı mı daha para konuşmadık para konuşmak mantıklımı mantıklıysa ne kadar para konuşmak mantıklı
  13. O

Yurt dışı 15 Pro‘dan Yurtiçi S24 e geçilir mi

Öncelikle gececi tayfaya selamlar şu anda elimde yurt dışı iphone 15 pro var arkadaşımda samsung s24 var sizce bundan ona geçmek mantıklı mı daha para konuşmadık para konuşmak mantıklımı mantıklıysa ne kadar para konuşmak mantıklı
  14. O

Yurtdışı cihaz satışı

Arkadaşlar elimde bir ayfon 15 pro var pil sağlığı şu anda %92 bunun satışı kaç 1000 TL civarlarında olur sizce ben biraz kullanmak istiyorum ama pil sağlığı da çok düşerse bu sefer ileride satarken sorun yaşarım diye korkuyorum sizce ne yapayım cihaz yurt dışı bu arada
  15. O

Yurtdışı İPhone 15 pro aldım

Arkadaşlar merhaba benim Yurtiçi bir iPhone 13üm vardı severek almıştım fakat hep aklımdaki telefon iPhone 15 Proydu onu çok istiyordum normalde aklıda yoktu fakat bir gün arkadaşımla telefoncuları gezmek istedik ve gezerken bir dükkanda benim telefonumla kafa kafaya bir iPhone 15 pro...
  16. O

Yurtdışı ıphone15 pro aldım

Arkadaşlar merhaba benim Yurtiçi bir iPhone 13üm vardı severek almıştım fakat hep aklımdaki telefon iPhone 15 Proydu onu çok istiyordum normalde aklıda yoktu fakat bir gün arkadaşımla telefoncuları gezmek istedik ve gezerken bir dükkanda benim telefonumla kafa kafaya bir iPhone 15 pro...
  17. O

sizce yurt dısı apple alınır mı alınsa da nasıl rahat bi sekilde kullanılır

arkadaslar merhaba yurt dısı apple telefon almak ıstıyorum sizce sorun cvıkmadan nasıl kullanabilirm onerisi olan var mıdır
  18. O

yurtdısı samsunglarda sıkıntı olur mu

arkadaslar yurt dısından s23ultra veya 24 ultra getirmek gibi bi düsüncem var sizce bi sıkıntı cıkarır mı kayıt ıcın 2k tl dediler bi tanıdık iyi midir nasıldır bi de ayrıyeten yurt içi ıphone 13 mu alınır yoksa yurt dısı samsunglar mı
  19. O

Yurt disi s23 ultra veya 24 ultra

Arkadaslar yurt disindan ya s23 ultra ya da 24 ultra alman istiyorum aslinda aklimda yurt ici ip13 de var ama tam karar veremedim yardimci olur musunuz Fiyatlar; Ip13 37k S23ultra 30k kayit fiyati dagil 24 ultra 36k kayit fiyati 2dahil Yurt disindan telefon aliminda sorun yasayan varsa da...
  20. O

Assetto Corsa centent manager den açılmıyor

Assetto Corsa centent manager den açılmıyor
Geri