Arama sonuçları: *

• Users: ayhan07100
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım 20K Bütçem var kask ve eldiven önerisine ihtiyacım var.

motorum mt09 ona göre bulursanız mutlu olurum.
  2. A

Öneri Anakart almak istiyorum asus olsun lütfen bütçem max 5k

Gigabyte anakartlarım sürekli bozuluyor ekran kartı slotu kendisini sıfırlama oyunlarıma crash verdirme gibi sorunum var garantiye gönderirsem en az 10 gün bekleyeceğimden yenisini alıp eskisini tamir ettirip satmayı düşünüyorum şuan ki anakartım GIGABYTE B550 GAMING X V2 Amd B550 Soket AM4...
  3. A

Hazır sistem arıyorum bütçem 20k

Merhabalar 20k yı fazla geçmeyecek şekilde hazır sistem arıyorum tavsiyelerinize açığım.
  4. A

Hazır Sistem önerisi bütçe 40-50K

Merhabalar bütçem 40-50 k arası hazır sisteme ihtiyacım var kaliteli olsun lütfen işlemci amd olsun ekran kartı fark etmez.
  5. A

Youtube, Twitch vs. Para çekerken vergi ve Bağ-Kur sorunu

Merhaba arkadaşlar, sosyal medyada örneğin YouTube, Twitch vb. sitelerden kazandığımız paraları çekmek isteyen kişilerin vergilerini nasıl ödedikleri konusunda bilgisi olan var mı? Ödemeden çeken kişilere vergi cezası uygulanıyormuş veya vergisini ödemek isteyen kişilerin karşısına Bağ-Kur...
  6. A

Gpu kullanımı %95'ten aşağı inmiyor

Merhaba arkadaşlar uzun süredir GPU ile ilgili sorunlar yaşıyorum ekran kartım eskisi gibi stabile çalışmıyor hem GPU kullanımı olsun hem FPS konusu olsun beni artık sorunlardan mahrum bırakmıyor sorunum bilgisayara format attıktan sonra GPU aygıt örneği hatası almaya başladım aldığım oyun FiveM...
  7. A

Yardım GPU 0 -GPU 1 sorunu 3060 ti

Merhabalar 3060 ti ekran kartım var bilgisayarım masa üstü ve gpu 0 olarak gözüküyor onu gpu 1 çevirmem lazım oyunda fps düşüyor 0 olduğu için
  8. A

Çözüldü✓ Merhaba bilgisayarımı satmak istiyorum tahmini ne kadara gider

Eski fiyatları görüceksiniz şuan bu piyasada ne kadar eder ram 4 adet bu arada toplam 32 gb
  9. A

Fivem adlı oyunda Gpu crash yiyorum

Merhabalar fivem adlı oyunda formattan sonra bu crashı yemeye başladım bana yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yardım edin dosyayı buraya bırakıyorum 1701881217
  10. A

Öneri 3000-4000 arası kaliteli PSU önerisi

Merhabalar eski PSU 650w 80 + dı o yüzden 700 w + Gold veya üstü PSU ariyorum indirimde gördüğünüz veya bu fiyata iyi olduğunu düşündüğünüz PSU lari atarmisiniz teşekkür ederim kasanın linki burda buna uygun önerilerinizi bekliyorum...
  11. A

Öneri Kasam için Psu önerisi lazım bütçe 2k

Merhabalar kasamın linkini bırakıyorum bu kasaya uygun 700w veya 750w psu önerebilirsmisiniz maks verebileceğim bütçe 2k yardımcı olursanız sevinirim çünkü eski psu sıkıntılıydı ve bu aralar çok fazla gpu aygıt örneği askıya alınmış hatası alıyorum oyunlarda ben sorunun psu da olduğunu...
  12. A

Yardım Kasama uygun power supply arıyorum

Merhabalar kasamın linkini bırakıyorum bu kasaya uygun 700w veya 750w psu önerebilirsmisiniz maks verebileceğim bütçe 2k yardımcı olursanız sevinirim çünkü eski psu sıkıntılıydı ve bu aralar çok fazla gpu aygıt örneği askıya alınmış hatası alıyorum oyunlarda ben sorunun psu da olduğunu...
  13. A

Yardım Paypal Alternatifleri

Merhaba, biliyorsunuz ki Paypal ülkemizde yasaklandı ve bazı siteler için normal banka kartlarımızla ödeme yapabiliyorduk, fakat ülkenin gidişatı iyi olmadığı için artık banka kartlarımızla da ödeme yapamıyoruz. Bazı siteler PayPal veya Avrupa Birliği kartları istiyor. Kısacası, demek istediğim...
  14. A

Yardım Ödeme seçenekleri yardım lazım

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var yurt dışı odaklı alışveriş yapıcam fakat ödeme seçenekleri türkiye ye kapalı benden istedikleri ödeme yöntemleri bunlar türkiyede bu ödeme yöntemlerini nasıl kullanabilirim yardımınıza ihtiyacım var.
  15. A

Yardım Rush rm84 mouse Macro yardım

merhaba bahsettiğim markanın mouse sini aldım macro bölümünü anlıyamadım yardımcı olabilecek var mı
  16. A

Öneri gigabyte 3060 ti windforce ve gigabyte b450m s2h anakart

gigabyte 3060 ti windforce ve gigabyte b450m s2h anakart bu iki parçayı ortak satmak istiyorum sizce kaça satabilirim grantileri duruyor kutuları faturaları her şeyi duruyor
  17. A

Öneri İyi makrolu Klavye ve mouse

Merhaba arkadaşlar ucuz ve kaliteli aynı zamanda makrosu iyi olan Klavye ve mouse arıyorum rica etsem toplam 1000tl yi geçmicek önerilerinizi sunarmısınız
  18. A

Yardım PUBG Performans sorunu

Merhabalar benden daha kötü sistemi olan arkadaşlar benden daha fazla fps alabiliyorlar bu oyunda. Sistemin budur ne yapmam lazım? Ryzen 7 3800x işlemci Gigabyte 3060Ti windforce Ekran kartı Gskil 4x8 3600mhz toplam 32 gb ram mld 1t ssd gigabyte b550 gaming x v2 Anakart
  19. A

Çözüldü✓ Driver Overran Stack Buffer hatası aldım

Minidump dosysını incelediğimde hatanın nvlddmkm.sys bu sürücüden olduğunu gördüm fakat bunu araştırdığımda bazı sitelerde bunun eski ekran kartı driverin üstüne yeni driver kurduğumuzdan oluyor kanısına vardım ama ben gene de sizlere danışmak istiyorum veya yapmam gereken daha temiz bir yöntem...
  20. A

Yardım Gta Online Playlist lobisinden atıyor.

Merhaba arkadaşlar Gta 5 online oyniyabliyorum herhangi bir sıkıntı yok ama arkadaşlarımla playlist oynamak istiyorum lobiye giriyorum bir kaç saniye sonra beni lobiden atıp tekrar onlineye döndürüyor kendim kurmayı denedim gene aynısı oluyor ne yapmam lazım yardım edin lütfen.
Geri