Arama sonuçları: *

• Users: ugrcngny
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

RTX 5060 Ti 16GB mı RX 9070XT mi?

NVIDIA'nın stabilitesi, uyumluluğu AMD'nin performansı. Bunlar arasında gidip gelip gidiyorum. Sadece CS2 oynayacağım. Siz olsanız ne yapardınız?
  2. U

Sadece ama sadece CS2 için sistem tavsiyesi önerisi (Bütçe 50-75 bin)

Merhaba arkadaşlar, Başlıkta belirttiğim gibi, sadece CS2 oynanacak, başka hiçbir oyun oynanmayacak ve bir şey yapılmayacak. Tek istediğim yüksek FPS almak ve yüksek performanslı oyun oynayabilmek. İşlemci olarak Ryzen 7 7800X3D ve GPU olarak da en az AMD RX 9060XT düşünüyorum, daha üst...
  3. U

Chrome neden bu kadar çok CPU yiyor?

Asus Laptop, AMD Ryzen 7 7735HS işlemci. 101 açık ve gözüktüğü üzere tek sekme neredeyse 1 GB kullanıyor. Sebebi nedir? Not: İşlemcinin %85'lere çıktığı da oluyor.
  4. U

35 bin TL hazır sistem tavsiyesi

Oyun odaklı hazır sistem arıyorum. Bütçe 35 bin TL. Sadece kasa olacak, diğer bütün ekipmanlar var. Toplama istemiyorum, hazır olması gerekiyor. 2-3 gündür bütün siteleri araştırıyorum. Tam olarak beğendiğim bir şey bulamadım. Sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı?
  5. U

BIOS güncelledikten sonra sıcaklık ve fan sorunları

BIOS güncellemesi yaptıktan sonra fanlar aşırı sesli çalışmaya başladı. Ek olarak işlemci sıcaklığım da ciddi derecede arttı. Sorun neyden kaynaklı olabilir?
  6. U

Puma Suede Classic 1372 TL 🔥

Puma Türkiye ve diğer sitelerde fiyatı 2000 TL, Amazon Türkiye fiyatı 1372 TL. Bilen bilir, Pumanın en ikonik ayakkabısıdır. 40.5 44,5 ve 45 numaraları var. Hastası kaçırmasın, ben 2 tane aldım. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08MTP571L/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
  7. U

Windows 11'den 10'a veri kayıpsız nasıl geçebilirim?

Yanlışlıkla Windows 11'e yükselttim. Verilerim ve ayarlarım silinmeden Windows 10'a geçebilir miyim? Yoksa mecbur sıfırdan format ile kuracağım.
  8. U

Şu bilgisayarı alıyorum arkadaşlar

MSI CROSSHAIR 17 C12VE-246XTR Intel Core i7 12650H 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 17.3" FHD 300Hz Taşınabilir Bilgisayar...
  9. U

30-50 bin TL laptop önerisi

Uzun süre götürsün yeterli. Fiyat en fazla 50 bin TL. İlla en pahalısı olmak zorunda değil. Parasına değsin istiyorum. Mesela şu laptop nasıl...
  10. U

MSI RTX 4050 mi Acer RTX 3060 mı?

MSI için 45w diyorlar, Acer için 140w. Siz hangisini alırdınız neden? https://www.hepsiburada.com/msi-thin-gf63-12ve-082xtr-intel-core-i5-12450h-8gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003YCW2P...
  11. U

Aldığım 4 laptopun da ekranının sorunlu gelmesi

Merhaba arkadaşlar, 3 tanesi son on beş günde olmak üzere, iki ayda toplam aldığım 4 bilgisayarın da ekranı sorunlu geldi. Hepsinin ekranın ışık sızması sorunu vardı. Mecbur hepsini iade ettim. Bugün yine bir tane daha sipariş verdim. Onun da ekranı sorunlu çıkacak mı diye korkmuyor değilim...
  12. U

Anakarta fazladan NVMe M.2 SSD takabilir miyim?

Anakartım Gigabyte B550 Aorus Elite AX V2. Çift M.2 SSD yuvası var ve şu anda yuvalar dolu. Sata SSD'ler M.2 SSD'lerle aynı fiyat olduğu için, hatta bazı SATA SSD'ler daha pahalı, SATA SSD almak istemiyorum. Bunun yerine M.2 SSD alıp yükseltmek istiyorum. Bunun bir yolu var mı?
  13. U

MSI RTX 4050 vs. ? (ACİL)

Bir arkadaşıma bu laptopu alacaktık ama ekran kartı 45w diye genel görüş alma yönünde oldu. Bu laptopa denk ya da daha iyi bir şey önerebilir misiniz? CS:GO dışında bir şey oynamıyor alacağımız kişi. Bunu göz önünde bulundurarak öneri yaparsanız memnun olurum. Diyorsanız ki CS:GO için MSI'da...
  14. U

Microsoft Türkiye garantili olan ürünlerin garantisini hangi firma sağlıyor?

Microsoft Türkiye garantili GamePad aldım, garanti sorgulattığım zaman 1 yıl olarak gözüküyor. Ürünün kutusunda İndeks Bilgisayar'ın garanti belgesi var. Bu ürün Microsoft Türkiye garantili mi yoksa İthalatçı garantili mi? Ürünü Itopya'dan aldım. Türkiye ya da İthalatçı garantilidir diye bir şey...
  15. U

FIFA 23'ü en ucuz nereden alabilirim?

Şu anda Steam fiyatı 349,99 TL. Nays ile %20 daha düşüp 279,99'a geliyor galiba. Bu fiyatın daha altına almak mümkün mü? Not: Steam hesabı satan sitelerden istemiyorum. Oyunu kendi kütüphanemde görmek istiyorum.
  16. U

Acil 18000 TL Laptop Önerisi

Şu bilgisayarı almak istiyordum fakat dün akşam satışa kapattılar, fiyatı 17499 TL'ydi. Yine bu özelliklerde bir bilgisayar arıyorum. 3050 Ti ve DDR5 RAM olması önemli. Lütfen önünüze gelen ilk bilgisayarı atmayın buraya. Teşekkür ederim.
  17. U

HyperX Alloy Origins 65, CS:GO için pahalı bir klavye mi?

Sadece CS:GO oynuyorum diyebilirim. Şu an için oynadığım farklı bir oyun yok, Eğer olursa da yine ağırlıklı olarak CS:GO oynayacağım. Şu anda kullandığım klavye Alloy Origins 65. Klavye her şeyiyle mükemmel, o konuda bir sorun yok. Fakat bu klavye CS:GO için fazla mı pahalı, daha uygun fiyatlı...
  18. U

Ryzen 7 5800X3D Asus 4070 Ti CS:GO FPS Sorunu

300-400 FPS arası gidip geliyor. En az 600-700 arası almam gerekiyor. Daha düşük işlemci ve ekran kartı olan kişiler bile benden daha yüksek alıyor. Oyun ayarları default olarak en yüksekte. Ekran kartı vs. tüm ayarlar aynı şekilde default olarak ayarlı. 3060 ekran kartı olan arkadaşım NVIDIA...
  19. U

❌İndirim Bitti! Yetişen Alır Samsung Odyssey G3 24” 1Ms 144Hz Sepette 2799,20 TL!!!!!!!!!!!

Sistemsel hata var herhalde, ihtiyacı olan kaçırmasın. Bu fiyata ikinci el bile yok. Ben satın aldım umarım iptal etmezler. Edit: Başka motitörleri de kontrol etmenizi öneririm, onların fiyatları da düşüyor olabilir...
  20. U

Noctua NH-D15, Ryzen 7 5800X3D için yeterli olur mu?

Sıvı soğutmaların fanları çok ses yaptığı için ve ömürlerinin kısa olmasında dolayı eski nesil soğutma almak istiyorum. Bu pazarda da en iyisi Noctua diye biliyorum. Noctua'ları 10-15 yıl kullananlar var, bizzat gördüm. NH-D15 modeli almayı düşünüyorum. Hem daha sessiz, hem daha uzun ömürlü, hem...
Geri