Arama sonuçları: *

1. I

Elektronik sigara önerisi

Merhaba bütçem 2 3 k arası elektronik sigara önerisi yapabilir misiniz?
  2. I

PC için gamepad önerisi

Merhaba PC için 2 adet gamepad almayı düşünüyorum PC'ye uyumlu sorun yaşatmayacak uzun süre kullanabileceğim bir şey arıyorum bütçem 2 adet için Max 5 6 k civarı Xbox iyi gibi duruyor önerileriniz nedir?
  3. I

Ev telefonu hakkında yardım?

Merhaba mahallemde altyapı yok başvuru yaptım 2 3 senedir gelmedi merkeze 25 km uzakta köyde oturuyorum ama öyle çok kötü uzak bir yer değil bugün Türk Telekom'u aradım altyapı için bana ev telefonunu önerdi ev telefonu alarak internet çektirebilirsiniz dedi telefonu kapattım sonra araştırma...
  4. I

Mini buzdolabı önerisi

Merhaba şantiyede çalıştığım için ihtiyaç oluyor mini buzdolabı ihtiyacım var içine genel olarak tost malzemesi içecek çoğunluk olarak bira koyarım bütçem maksimum 6 6.5 k arası geniş bir şey arıyorum önereceğiniz F/P bir ürün var mı acaba?
  5. I

3K BÜTÇEYE OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

FPS oyunları fazla oynamam çoğunluk hikayeli oyunları oynuyorum ses kasma gibi bir amacım yok yani 3K civarı bütçem var F/P kulaklık önerir misiniz aktif gürültü önleyici olursa iyi olur.
  6. I

Çözüldü✓ Paugge DP 1.2 VESA sertifikalı DisplayPort kablo alınır mı?

Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) Merhaba yeni monitör siparişi verdim içerisinde DisplayPort kablo çıkmıyormuş bütçemde sorun yok monitörüme uygun kaliteli uzun seneler götürecek kablo arıyorum Paugge DP 1.2 VESA sertifikalı DisplayPort kablo bu modeli buldum daha iyisi varsa önerilere açığım
  7. I

Çözüldü✓ Gigabyte G24F 2 180Hz 1 ms SS IPS oyuncu monitörü

https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 İtopya'da bu monitör bayağı ucuza satılıyor ihtiyaçlarımı fazlası ile karşılıyor ghosting ışık sızma gibi sorunlar fazla yaşar mıyım sizce alınır mı? Sağlam ürünse...
  8. I

Çift M.2 SSD yuvası anakart sorunu

RAM GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Ram İşlemci Intel Core i5 1240OF Merhaba kasamda takılı anakartta 1 adet M.2 SSD yuvası var yeni bir SSD sipariş ettim takılı SSD'yi satmak istemiyorum yeni aldığım SSD'de ise DRAM bulunmuyormuş sanırım ilk SSD'ye Windows kurup ana SSD...
  9. I

Çözüldü✓ SSD YUVASI HAKKINDA YARDIM/ÖNERİ

Bilgisayarımda 500 GB'lık 1 adet SSD takılı anakartımda sadece 1 tane SSD yuvasi mevcut elimde 1 tanede şu modelden SSD var. Crucial P3 Plus 2TB M.2 PCI-e gen4 NVMe dahili SSD - 5000MB/s'ye kadar - CT2000P3pssd8 Amazon.com.tr Anakartımda takılı olan SSD'yi çıkarmadan SSD yuvası ile diğer...
  10. I

oyuncu monitör önerisi

Bütçem maksimum 7500 Bu bütçeye kampanyalı veya F/P ürün arıyorum %30-40 FPS oyunları %60 hiakyeli oyunlar oynuyorum 144 veya 165 Hz yeterli tamamen güzel görüntü verecek monitör arayışındayım ghosting sorunu olmayan monitör önerirseniz sevinirim not: Sistemim 2K monitörü kaldırmıyor o yüzden...
  11. I

oyuncu monitör önerisi

https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg279ql1a.html Bütçem 6/7 k arası kampanyalı F/P ürün varsa 7500'e kadar çıkabilirim linkteki monitör alınır mı bu fiyatlara daha iyisi var mı ghosting sorunu olan markaları önermezseniz sevinirim FPS oyunlarını aşırı derecede oynamam çoğunluk...
  12. I

oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba 1000-1500 TL arası F/P oyuncu kulaklığı önerir misiniz?. (Çoğunluk valorant cs go tarzi oyunlar için alıcam)
  13. I

Çözüldü✓ sizce bu kasaya kaç hz monitör almalıyım

asus geforce rtx 3060 intel i5 12.nesil işlemci 16 gb ram bütçe sorunum yok
  14. I

Çözüldü✓ hz tam olarak nedir?

şimdi 75 hz bir monitör var ama kasanız çok iyi,bir oyunda 500 fps veriyor o oyunu oynarken 75 hz hissiyatı mi aliyoruz yoksa 500 fps hissiyatı mi veya 360 hz bir monitör var bi oyunda 100 fps veriyor 360 hz hissiyatımi aliriz 100 fps hissiyatımi pek bilgim olmadığı için çözemedim kusura bakmayın
  15. I

bütçe kısıtlı oyuncu kulaklığı önerisi

max 300 tl bütçem var bütçem kısıtlı olduğu için pek iyi bir şey çıkmasa da bu fiyata oyuncu kulaklığı önerirsiniz pc için kullanıcam NOT:ben bunları bulabildim daha iyisi varsa atarsaniz sevinirim...
  16. I

En ucuz toplama kasa siteleri

Bütçem biraz kısıtlı toplama kasa almayı düşünüyorum şuanda internette en ucuz site hangisi
Geri