Arama sonuçları: *

• Users: baratum15
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Merhaba ps3 almayi planliyorum bu cihaza bakarmis8niz hic anlamam

https://shbd.io/s/5JizqCIg bunu almayı düşünüyorum evede yakın ankarada olan cihazlardanda öneri yapabilirsiniz blur gta5 felan oynayacağım bi bakıp yardım edin kankiler
  2. B

20k pc önerisi migrosta calisip almalik :]

Selam arkadaşlar migrosta dümenden işe başlıcam 2 3 ay çalışmayı düşünüyorum bu yüzden bir PC toplayacağım önerilerinizi bekliyorum bide migrosta çalışmak zormudur acaba?
  3. B

20k toplama pc migrosta çalışıp almalik :]

Selam arkadaşlar migrosta dümenden işe başlıcam 2 3 ay çalışmayı düşünüyorum bu yüzden bir PC toplayacağım önerilerinizi bekliyorum bide migrosta çalışmak zormudur acaba?
  4. B

samsung a20 mavi ekran hatası9

selam arkadaşlar telefon dondu ses kapama ve kapatma tuşu ile kapadım ve böyle mavi ekran verdi resmi neeten buldum
  5. B

Grundig televizyon alinir mi

Dün 9400 liraydi bugün bu fiyata olmuş sizce bekleyim düşer mi yoksa aliyim mi yoksa bu fiyata daha iyileri var mi
  6. B

iphone 11 ws s21fe hangisini almaliyim

Merhaba 2 ay çalışıp 24 k gibi bi param olacak telefon alıyım dedim sizce hangisini almaliyim başka öneride olabilir s21fe alıp bide çamaşır kurutma makinesi alacam yada sadece iphone 11
  7. B

Iphone almak halen mantikli mi

Merhaba arkadaşlar ben şuan bi ise başladım telefon almayı düşünüyorum şuan a20 kullanıyorum 5 senedir idare ediyor beni memnunum halen instegram twitter falan kullanıyorum sadece sizce iphone 11 veya 12 mi alsam uzun süre gider mi hiç iphone kullanmadım yoksa başka bisey mi aliyim kararsızım.
  8. B

Oppo enco 2 pro mu yoksa samsung buds 2 mi

Selam arkadaşlar bu 2 kulaklik arasında kaldım spor yaparken ve toplu taşımada kullanacağım hangisini almaliyim önerilerde açığım bütçe 1.5k telefon samsung a20 :)
  9. B

Grundig laptop ram yuksekltme

Bu ramden nasıl bulurum 1 adet daha takmak istiyorum baska model olur mu aceba işlemci destekliyor.
  10. B

Macun değişim sonrası fan çalışmama sorunu laptop

Macunu deyistirdim taktim ondan sonra fan çalışmamaya başladı 5dk yotubeda denedim çalışmıyor.
  11. B

4 5 k arasi lol oynamak icin pc tavsiyesi

Selamlar 144hz bi monitörüm var asus bunla 100 fps flan lol oynamak istiyorum ekran kartsizda olur heralde amd işlemci ile bütçe 4 5 arası önerebileceğiniz hazir sistem yada benim toplayabilceğim parçalar var mı
  12. B

Arastirmaktan bıktım 9k ya sistem onerisi lutfen

Kac gündür araştırıyorum bütçe 9k lakin iyi bir sistem bulamıyorum onerebilceginiz sıfır güvenilir bir sistem var mi ilerde yükseltme yaparim.
  13. B

2000 ile 2800 arasi en iyi monitör

Selam bu bulabildiğim en iyisi gibi https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBW7G14D/ref=asc_df_B0BBW7G14D1665905400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BBW7G14D&linkCode=asn#aw-udpv3-customer-reviews_feature_div Rampage 421 alacaktım vazgeçtim sorun çıkıyormuş. Önerebileceğiniz var mi
  14. B

H510 m k dual destekler mi

ASUS PRIME H510M-K Intel H510 Soket 1200 DDR4 3200MHz(OC) M.2 Anakart dual ram olarak kullanılır mı destekler mi aynı 2 ram alsam bide kaç mhz olur i5 10400F ile
  15. B

orta oyunlar ve lol için 75hz nasıl

selam. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-21-5-vp228qg-full-hd-1ms-75hz-freesync-gaming-monitor.html bu mönötr nasıl 2200 lira daha iyisi var mı bu fiyata
  16. B

Tek hayalim rdr2 oynamak

Herkese selam. İlk defa oyun bilgisayarı sahip olmaya çalışıyorum. Vatan PC'den hazir bir sistem buldum ve bazı eklentiler yaptim. Sizce 9K bütçe ile daha iyisi olur mu? Bu şekilde 9 k oluyor. Tek hayalim rdr2 oynamak . 2. El olmaz paramı riske atamam. İşlemci = Intel Core i5 10400F soket 1200...
Geri