Arama sonuçları: *

• Users: ugurthrqw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Fiyat performans leptop arıyorum

Bütçe 35k oyun ders için alıcam öneriler varsa watt değeri performanslı olsun rica ediyoruö
  2. U

türksat internet erişim sorunu

öğleden beridir internet gidip geliyor bilgisi olan varmı aradığımda genel bir arıza diyorlar ama saçma değilmii?
  3. U

Davayı kazandım b450m dragon anakart

arkadaşlar bildiğiniz gibi anakartım arızalandı garantiye gönderdiğimde üstünde seri numarası olmadığı için garanti dışı kaldıklarını söylediler yılmadım cabaladım ve bugün gelene telefonla anakartı bize yollayın tamir edelim davayı kazandınız denildi arkdaşlara tavsiyem artık bu işlerde...
  4. U

Monster Pusat k3 pro klavye alınır mı sizce ?

tuf gaming k5 kullanıyordum bazı tuşlarından basmama sorunu yüzünden yeni klaavye almak istiyorum sizce bu nasıl ?
  5. U

1k bandından fiyat performans klavye önerisiii

Arkadaşlar klavyem bozuldu asus tuf gaming k5 kullanıyordum bazı tuşlari sorunlu garantisi bittiği için 300 400 tl verip tamir etmek istemiyorum bu yüzden önerilere açığım
  6. U

İkinci el airpods 3.nesil alırken nasıl kontrol edilir ?

Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar 3.nesil bir airpods alcam ikinci el bir bayan kullanmıştır garantiside agustos 2024 e kadar devam ediyor faturası ve seri numarasınj aldım akşam buluşup alıcam alırken nasıl kontrol edebilirim bilgisi olan var mı arkdaşlar ilk defa airpods alcam
  7. U

Leptop önerisi bütçe 8bin max

Arkadaşlar yiğenime leptop almayı düşünüyorum bu leptop hem oyun hem okul. İçin nasıl sizce önerilerede açığım
  8. U

A101 gelen toshiba 65UL2163DT alınır mı ?

Sizce alınır mı ?
  9. U

F/p klavye önerisi uygun olsun

Asus tuf gaming k5 klavyem e ve g tuşu ( basıyor ama ğst üste basınca arada basmıyor ) arızalandı garantisi bittiği için kimse bakmıyor
  10. U

Neden bu kadar ucuz razer

Arkadaşlar hem klavye hem mouse gaming için uygunmudur sizce
  11. U

İphone 13 ekran sorunu

Yeni kılıf aldım taktıktan sonra arada böyle oluyor bilgisi olan var mı arkadaşlar ? 1681298305 1681298317 Yada grimsi kalıyor
  12. U

Çözüldü✓ B550m ds3h rev1.5 anakartta q flash tuşu yok nasil biosa atabilirim

Ryzen 5 2600 cpu Hyperx 3600 mhz ram 2x8gb ama 3200mhz kullanıyorum. Rx580 asus 4gb ekran kartım var Biosadan secure boot açtım ondna sonra ekrana görüntü gelmedi biosu sıfırlamak için herşeyi denedim fakat tek çözüm q flash ama rev 1.5 anakartta q flash tuşu yok nasıl yapabilirim bilgiis olan...
  13. U

mbr diski gpt çevirmek işletim sistemi yüklü halde ?

selam arkadaşlar m2 ssdim mbr kuruluymuş ben bunu minitool programıyla gpt ye çeviricem gigabyte b550m ds3h anakartım var bılgınız olsun işletim sistemı kuruluyken böyle bişey yapsam sistem çalışır mı sizce
  14. U

Çözüldü✓ Yeni ram ve anakart aldım xmp açınca 3 kere reset atıyor

Pc: anakart gigabyte b550 ds3h Ramler hyperx fury 3600 cl17 2x8gb İşlemci ryzen 5 2600 Ekrna kartı rx580 Xmp modunu açıyorum ramler açık olmasına rağmen 2400 mhzde çalışıyor manuel yaptım yine olmadı aynk frenkasta çalışmaya devam ediyor xmp veya manuel her Yaptığımda 3 kere reset atıyor kendini
  15. U

Anakart tavsiyesi fiyat performans olsun

Am4 soket anakart tavsiyesi fiyat performans olursa sevinirim
  16. U

İncehesap garanti sorunu

Bugün Anakartım arıza yaptığını tespit edip incehesapla garanti için iletişime geçtim fakat garanti süresi 24 ay diyip garantiniz bitmiştir cevapını almıştım, ama aldığım sistemde belgelerimde 3 yıl garantişs olduğunu belgeli halde olduğunu söyleyip destek ekibine ulaştırdım sizce nasıl bir...
  17. U

Çözüldü✓ Asus b450-m dragon bulk tamir olur mu sizce ?

Arkadaşlar nisan 2020 de aldığım hazır sistemde gelen anakartım bugün arıza verdi ekrana görüntü vermiyor başka ankartta tüm parçaların çalıştığını doğruladım , ama anakartımın 3 yıl garantisi olduğunu biliyordum incehesapa yazdım ama kendileri garantisi bitmiştir dediler , sizce anakart tamiri...
Geri