Arama sonuçları: *

1. M

Mobil cihazda internetten dizi izlediğim zaman tam ekran olmuyor

YouTube de bu sorun olmuyor ama herhangi bir siteden bir şey izleyeceğim zaman tam ekran yaptığımda video, fotoğraftaki gibi yukarı kayıyor ve altta siyah boşluk oluşuyor. Chrome u sıfırladığım zaman başta düzeliyor ama sonra tekrar bu hale geliyor ne yapmam lazım ?
  2. M

İnjustice çizgi romanlarını nereden okuyabilirim ?

injustice türkçe olarak internette bulunmuyor. Kitapları zaten çok pahalı. Türkçe olarak nerden bulabilirim? Veya elinde pdf olan varsa gönderebilir mi ?
  3. M

TYT Türkçe denemelerden gitsem nasıl olur ?

TYT türkçe neredeyse hiç paragraf çözmedim haftada 1 denemeden denemeye. 23 24 net geliyordu. 2.5 aydır denemeye girmiyorum. sizce türkçede paragraf çözmek yerine dil bilgisini bitirip denemelerden ilerlemek mantıklı mı ?
  4. M

Yeni kitap almalı mıyım ?

Sınava yeni yeni çalışmaya başladım. TYT matematikte mert hoca soru bankası , 3 4 5 ve miray var. mert hocanın kitabı iyi ama soru anlatımı yapan mert hoca değil ve soru çözümü yapan hoca bok gibi anlatıyor. Sizce Orjinalin tyt soru bankasını almalı mıyım yoksa bu kitaplardan ilerleyip konular...
  5. M

Yks 4 ayda Hacettepe PDR gelir mi ?

Agalar yks ye 4 ay kaldı. Lti kalktı sosyal kısımda da kalkan kısımlar var. Eylülde dershaneye başlamıştım ama adam gibi çalışmadım. Neredeyse hiç. Tyt en yüksek yaptığım net paraf denemesi 53 net. En son girdigim iceberg zor sınavından 40 yaptım. 2 aya yakın süredir ne denemeye giriyorum ne...
Geri