Arama sonuçları: *

• Users: Ensrdv3468
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Rx6600 darboğaz yaparmı

R5 5600g işlemcim için Rx6600 almayı düşünüyorum darboğaz yaparmı veya o civarda alabileciğim başka bir şey varmı Anakart: Asus Prime b550 mk
  2. E

Ekran kartsız kasaya ekran kartı önerisi

R5 5600g işlemciyi ekran kartsız şekilde kullanıyordum fakat ekran kartı almak istiyorum artık 10k ya kadar önerebileceginiz varmı 2.el de düşünüyorum da güvenemiyorum bı kere aldım oda VRAM hatalı cihazı gönderdi param güvende ile iade etmiştim bildiğiniz güvenliğiniz param güvende ile de...
  3. E

Termal macun önerisi

R5 5600G için termal macun önerir misiniz kafama göre kötü bişey almak istemiyorum çok da pahalı olmasa iyi olur
  4. E

2.el Rx580 hata mı normal mi?

İyi akşamlar MSI RX580 8gb ekran kartı aldım(2.el) başta acilmadi çıkardım driverları kurdum oynayısta kasmalar var hafif ve açılışta bu ekranı veriyor sonra açılıyor neyden kaynaklanıyor ekran kartından ise iade edicem.
  5. E

Yardım Rx580 ekran kartı alınır mı

Biraz yaşlı olduğunu biliyorum fakat bütçem kısıtlı olduğu için rx580 almayı düşünüyorum (2.el) nelere dikkat etmeliyim işlemcim r5 5600G Ekran kartsız kullanıyorum 2 veya 3 yıldır Başka önerebileceginiz varsa tavsiyelerinize açığım
  6. E

Pcde yavaşlama sorunu

Pcmi alalı 1.5-2 ay oluyor gecen haftaya kadar bir sıkıntı yoktu şuan yavaşlamaya,donmalara ve internete bağlı iken internet yok demeye başladı ve epic games de her giriste sifre istemeye başladı ve bunlar bilmediğim bir web sitesinden uygulama indirince olmaya başladı virüs taraması yaptım...
  7. E

Gaming kulaklık önerisi

oyun icin kulaklık öneriri misiniz piyasa bilmediğim icin bi şey diyemiyorum
  8. E

monitör tavsiyesi istiyorum

monitöre ihtiyacım var 2-2.5k civarı önerilerinizi alabilirmiyim?
  9. E

Bu Siteden M2 SSD Alınır Mı?

https://www.victorybilgisayar.com.t...-nvme-ssd-snv2s500g-15856?ref=akakce&v=1.75.4 iyi geceler bu site güvenilir mi?
  10. E

Tablet almak istiyorum önerilerinize açığım

tablet önerebilir misiniz 3-3.5k civarı.
  11. E

Asus prime B550m k HDMI görüntü sorunu

Selamlar Asus prime B550m k var elimde HDMI ı görmüyor televizyon başka kasayla ve xboxla kullanıyordum oluyordu sizce neden olabilir yazılımsal mı?
Geri