Arama sonuçları: *

• Users: Revan1378
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

125 cc olan kuba race 90 top speedi var nasıl arttırabilirim?

motoru alıcam ama 90 hız bana yetmiyo 100 civarına nasıl çıkarabilirim
  2. R

2.el 8000tl laptop önerisi

2.el bütçenin üstüne biraz çıkabilirim. evde zaten masaüstü var sadece ara sıra tatile arkadaşlara gidince kullanıcam
  3. R

bios reset sonrası Reboot and select proper boot device ....

bios reset sonrası Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key hata bu harddiski seçiyorum gene aynısını diyor
  4. R

kasaya ekstra 2 adet fan önerisi F/P

kasaya ekstra 2 adet fan takmam lazım ucuzundan f/p tavsiyesi olan varmı
  5. R

PC ara sıra donuyor.

genelde oyundayken bazen googleda bile donuyor 10 20 sn kalıyor bazen mouse bile hareket etmiyor ekran kartını sıfırlamayı deniyorum olmuyor
  6. R

Oyunlarda fps drop takılma olması

Oyunlarda ara sıra takılma oluyor
  7. R

RX 6600 beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans...

pcyi açtım böyle bir bildirim geldi ama öncesinde hiçbirşey olmamıştı
  8. R

Csgo maç bulma süreleri çok uzun normalmi?

Bu kadar uzun süre ilk defa görüyorum normalmi ?
  9. R

Forza 5 açılış ekranında atıyor

Oyuna girerken küçük bi ekran çıkıyo ve oyudan atıyo dosya doğrulamasıda yaptım 1688669601 yeni yaşadım
  10. R

2023 oyun tavsiyesi.

hocam oyunda benim için hikayede önemli dövüş çatışma tarzı şeylerde olucak (witcher hariç)
  11. R

Çözüldü✓ RX6600 sistem siyah ekran veriyor

Merhaba. Az önce normal bilgisayarda takılırken aniden siyah ekran geldi. Discord'da konuşuyorduk. Ses de kesildi. Biraz bekledim. Baktım olmadı. Kasadan yeniden başlattım. Bu sefer ekrana görüntü gelmedi. Anakarttadaki EZ Debug ışıklarında kırmızı yanıyordu, sonra PSU'yu kapatıp açtım düzeldi...
  12. R

Trafikte Makas Atmalık Araba Oyunu Önerisi

trafikte makas atacağım akıp gideceğim bi oyun lazım forza 5 var ama trafiği doyurmadı assettodada 2 3 kez trafik modu kurmayı denedim ama yapamadım hep ayrı bir hata veriyo uğraşmak istemiyorum tavsiyelirinizi bekliyorum
  13. R

csye girerken kasıyor

sadece csye girerken pc kasıyor sonra geçiyor bi önemi yok ama bi çözümü varmı(rx 6600/ i3 1200/16 gb 3200 mhz)
  14. R

Steam hesap kurtarma sayısını aştınız

Arkadaşın hesapini kurtarmayı denerken böyle birşeyle karşılaştık bunu nasıl aşarız bı süresi varmı
  15. R

rx 6600 fan hızı tavsiyesi

merhaba bu konuda bilgiliyim desem yalan olur sadece deneme yanılma yapabilirim MSi mech rx6600 2x karta sahipim çok gürültü yapmadan ama sağlam soğutan bi fan ayarına ihtiyacım var çünkü kart mesela bugün minecraft girdim shader bişey yok 2700rpm görüyor bazı oyunlarda boşuna fazla dönüyor...
  16. R

Çözüldü✓ Amd ekran kartına kendine kendine oc yapıyor hızlanıyor fanı artıyor

Merhaba RX6600e sahibim bildiğiniz gibi softwarede varsayılan GPU hız aşırtma özel ayar falan var. Ben direkt varsayılanda tutuyorum ama kendine GPU hız aşırtmaya çekiyor. Özele çekiyor(özel ayar yapmadım)fan gereksiz yere hızlı dönüyor bunu çoğunlukla yapıyor kendi elimle varsayılana alıyorum...
  17. R

PC aniden kapanıp açıldı

Sa sistem i312100 RX 6600 550w 80 plus bronze PSU var bugüne kadar hiç yaşamadığım bişey yaşadım forza 5 GTA 5 falan baya oynamıştım full ayarlarda baya bı saat ama bugün bf1 girdim oynuyorum gidiyorum bı anda PC aniden kapandı elektrik gitmiş gibi sonra 2 3 sn sonra açıldı (bugün sıfır ssd...
  18. R

1000 tl lkulaklık tavsiyesi

rahat csde iyi olucak mikrofonu iyi(çıkabiliyorsa iyi olur) yazın darlatmıcak güzel bir kulaklık bildiğiniz varmı bütçe max 1000tl
  19. R

Psudan cızırtı sesi geliyor

psudan cızırtı sesi geliyordu yük bindiğinde çok oluyordu priz değişmek aklıma geldi değiştim şuan boştayken çok az geliyor ama yüke bindiğinde gene geliyor bu bir sorun yaratırmı 1683191328 psu 550w 80+ şurdaki...
  20. R

rx 6600 kendiliğinden oc sorunu

rx 6600 kartım var driverı güncelledim sonra fark ettim performansı kendiliğinden varsayılandan gpu hız aşırtmaya alıyor birde özel ayarda yapıyor ağır oyunlarda neyse ama hafif lol gibi oyunlarda bile yapıyor
Geri