Arama sonuçları: *

• Users: Firat007
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Xm2we vs lamzu atlantis

Arkadaşlar bugün xm2we aldım ve şuan kullanıyorum memnunum anca aklımda lamzu atlantis kaldı acaba xm2we satıp lamzu atlantis alsam mı bilemedim size sormak istiyorum. Atlantise geçmeye değer mi
  2. F

Glorious model o wireless vs endgame xm2we

Arkadaşlar 19 cm el büyüklüğüm var ve claw grip ile palm grip arası tutuşum var. Geçen bir siteden indirim yakalayıp 1100 tl ye Glorious Model O Wireless aldım ancak yorumlara baktığımda herkes Endgame XM2WE önermiş. Benim de aklım karıştı XM2we şu anda 1600 TL (gow dan 500 tl daha fazla) sizce...
  3. F

Router ve modem önerisi

Arkadaşlar ben 2 katlı bir binada oturuyorum en alt giriş katta bir modemimiz var ortak kullanıyoruz. Ben genelde oyun oynuyorum ve o modemden kablo çekme imkanım yok ve sinyal gücü de ayrı bir internet bağlatma durumumda yok portta sıkıntı varmış. Amacım csgo da düşük ping alabilmek sizce...
  4. F

Ping sorunu ve önerileriniz

Arkadaşlar bir apartta kalıyorum ve apartın ortak modemi var mecbur internete buradan bağlanıyorum ve MI Wi-Fi Pro güçlendirici ile sinyal arttırıcı kullanıyorum. Ancak CS:GO gibi oyunlarda pingim aşırı yüksek çıkıyor. En azından 40 50 pinglerde oynamak istiyorum. Bu durumda sizce ne yapmalıyım...
  5. F

Öneri Deathadder v2 mi sabre pro mu

Arkadaşlar benim elim büyük olduğu için bu iki mouse arasında kaldım 1. Razer deathadder v2 2. Corsair sabre pro champion Yalnız razer alirsam 2. El olarak alacağım çünkü fiyat olarak çok yüksek siz hangisini önerirsiniz birde sabre pro da yazılım güncellemesinde sıkıntı oluyor diyorlar...
  6. F

Yardım Hangi laptop önerirsiniz

Arkadaşlar ben hem yazılım hem de oyun için bir bilgisayar bakıyorum bütçem 15k civarında asagidaki bilgisayarları buldum hatta asus suanda indirim de gözüküyor sizce hangisini almalıyım. Başka tavsiyesi olan var mı Asus laptop ...
Geri